USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто у Луцьку поширює «брудні» агітки?

19 Вересня 2014 09:22
Комітет громадської люстрації заявляє про провокації.

Комітет громадської люстрації Волинської області повідомляє громадськість краю про те, що він не має жодного стосунку до листівок поширених 17 вересня на центральних вулицях Луцька.

Зауважимо, що на цих листівках під назвою “Люстрація. Викинемо “сміття” минулого режиму” зображені колишні очільники Партії регіонів на Волині Олександр Башкаленко та Ігор Волошенюк. Текст листівки закликає громадян не допустити їх до влади. Крім того, в листівці зазначені контактні дані Комітету.

«Офіційно заявляємо, що Комітет не є ані автором, ані замовником друку цих листівок.

Ми підтримуємо вимогу про недопущення очільників злочинного режиму Януковича та представників Партії регіонів до владних посад. Також ми позитивно ставимось до закликів людей бути активними та протидіяти особам, які вчиняють провокаційні правопорушення.

Але закликаємо усіх активних громадян та ініціативних груп відмовитися від маніпуляцій та не використовувати ім’я Комітету громадської люстрації без попереднього погодження із його представниками», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 51
Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 09:28
А вони всі і будуть назад в цьому ніхто не сумнівається.Вони і зараз є,кого викинули з крісла обласних районних чи сільських чиновників .Нікого.У нас нема грошей,щоб туди всунутися.А вони крали,крадуть і будуть красти.
Волошкове поле до Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 12:10
http://p-p.com.ua/articles/51450/ Це все обман. Я депутат, в Мене є рішення суду про те, що Я переміг на виборах (Мене обрали люди). Філя П. Мій друг, він Іменем народу Мені поміг. кумець Мій Анатолій знайшов Мені бізнес -агрофірму, куди місцевий багатій влив дуже багато долярів. керували фірмочкою два дурачки, Я їх швиденько навчив "бізнесу", про інвестора вони забули. десь Я мав у рік під 1млн., влітку 2013 інвестор повів себе не гарно (дав мало грошей, всього 2млн.), тоді я дурачкам наказав відокремитися, а ті придурки накуралесили... Я класний, тому буду тепер Сам. Анатолій, вибач, тебе Я забуваю, там у мами пай, а ти не справляешся - тому іди на пенсію, і жінку твою з Л Транс я звільню, бо Я Велич Центру Всесвіту і буду Царювати Я, Я, Я!
Іван Микита до Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 16:36
це не брудні агітки! І як на мене це зовсім не агітація! Це те, що ми повинні знати та бачити кожен день, поки л'ється кров наших синів за Україну. Система гнила, як ви бачите по іншому з нею боротися? Чи вже крім виборів, ніхто ні про що не думає?!
вот куда деньги Показати IP 19 Вересня 2014 09:46
новоявленые герои тратят лучше семьям бойцов помогите.или поганяйте новых еврокорупционеров которые с помощью майдана захватили руль корупции в свои руки
Цікавий Показати IP 19 Вересня 2014 09:59
А як волошинюк до майдану не доїхав з райдержадміністрації ???
Всезнайко Показати IP 19 Вересня 2014 10:14
коментар було видалено
123 Показати IP 19 Вересня 2014 10:26
"Комітет громадської люстрації Волинської області повідомляє громадськість краю про те, що він не має жодного стосунку до листівок..." Громадськість краю повідомляє про те, що комітет люстрації не має жодного стосунку до люстрації.
Вася Показати IP 19 Вересня 2014 10:37
Правильно хтось зробив. Молодці! Від мене особисто - СЕРДЕЧНО ДЯКУЮ! Мої побратими гинуть на АТО, захищаючи територіальну цілісність нашої України, нашу гідність, нашу свободу, а місцеві чиновники (так як і центральна влада) нічого дієвого проти кореня зла, тих, хто є причиною осередку Вседержавної Біди НІЧОГО НЕ РОБИТЬ. Хай кожен тепер задумається над тим, що робив останні 8 місяців, в час коли люди віддавали своє життя за Україну, за нас і наших дітей.... а регіонали далі продовжували корупційні схеми, наживалися і т.д.
Анонім до Вася Показати IP 19 Вересня 2014 11:29
Підтримую стопроцентно золоті слова і крик душі.Задумайтесь за кого і для чого йти голосувати?А голосувати нема за кого.Тільки за нові обличчя, а щоб учорашнього таи не було нікого,тоді можна йти голосувати .А так табу
б/н до Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 12:05
для чого зараз вибори? Що чи кого нам вибирати? В стані війни, в стані жалоби і горі численних втрат кращих з кращих побратимів, що боролися за свободу, єдиність України, нашу державність, крові, що досі проливається.... не можливо дивитися на нерішучість, на безгідність, на безпатріотичність тих, хто мовчить! Мовчить, тримаючись за щойно отриману посаду чи маленьке визнання суспільства. Україна об'єдналася на Майдані, Україна перемогла Януковича, але не ситему... Перемогти систему зверху вниз - НЕМОЖЛИВО! Кожен Регіон повинен активно досягти цілі Майдану, зберігаючи при чому його цінності. Зокрема, Люстрація - це першочергово! Кожен з "системи" повинен відповісти по Закону за свою частку зла, що розпалило війну агресора. Це не тільки патріоти кров'ю повині іскупати гріхи нашого народу, бо ми з ними також єдині (ми самі їх породили), повині бути створені умови для змін системи, її викорення, знищення і "відродження" України. Ми не повинні забувати Майдан і тим більше пасивно до цього відноситися, ми вшановуємо пам'ять Героїв, ми кажемо Слава Україні!/Героям Слава!, а що ми довели до кінця з ропочатої зміни країни, зміни суспільства. Чи знову прогнемся?
Таня Показати IP 19 Вересня 2014 10:40
Чому це брудні, а ці пики що там зображені чисті? Крахабори бл...ські, Волошинюк ніяк неможе відірватись від корита, попа собі в друзі записав думає що той вимолить йому щось. Треба на кожному борді вивішувати усі рила що були чи є у брехливій владі.
Окорськ до Таня Показати IP 19 Вересня 2014 10:42
Батюшка для Волошкі зберігає його брудні гроші, якщо хтось не знає.. (які він накрав ще в 2005 ... Любомль
Таня до Окорськ Показати IP 19 Вересня 2014 11:07
Ще і батюшка піде разом з ним " де всі праведні спочивають"
Аня до Таня Показати IP 19 Вересня 2014 11:30
Ой ти Таня молодчинка, які слова нашого народу чудово
Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 10:45
А чого тільки за регіоналів ? А тому, що розповсюджує їх теперішня влада. Себе вони не бачать Загляньте у списки Яценюка і Порошенка. Там усі колишні. Яценюк хіба не був при владі, Турчинов - віце-прем"єром. Тимошенко і в тюрмі встигла посидіти і у прем"єрському кріслі. Кубів, проти якого кримінал порушили за знецінення гривні - у блоці Порошенка. За Порошенка взагалі мовчу - він при Януковичу був міністром економіки. Навіть наші волинські депутати знову у парламент збираються. Згадайте, як вони спільно з колишніми регіоналами голосували. Для кого приймався закон про люстрацію, якщо ВОНИ ж його і не збираються виконувати. Нас, людей, ВОНИ вже давно не тільки за дурнів, за ніщо тримають, бо ми все "схаваємо". Згадайте слова Тимошенко про хомяка і крису та поганий піар останньої. В черговий раз навішають лапшу, кому грошей, кому гречки - і знову будуть сидіти при владі.
Зен Показати IP 19 Вересня 2014 10:47
Волошка бігав до Мартинюка - йде на вибори. Нас не має кому захистити - Комітет, буде щось чи когось люструвати?
90 Показати IP 19 Вересня 2014 10:52
ЛЮСТРАЦІЯ ВОЛОШЕНЮКУ!
Таня до 90 Показати IP 19 Вересня 2014 11:23
КАСТРАЦІЯ до 7 коліна!!!
01 до Таня Показати IP 19 Вересня 2014 15:52
Збоченка незаймана чи, що?
Таня до 01 Показати IP 19 Вересня 2014 17:21
Просто добре знаю всю його родину, все гниле таким розмножуватись не потрібно.
Комітет боїться? Показати IP 19 Вересня 2014 11:06
Комітет громадської люстрації Волинської області реагуючи на звернення громадян, оголошує про початок процедури громадської люстрації щодо ряду посадових осіб органів державної влади, а також, щодо осіб, які раніше обіймали посади. Отож, обговорюватимуть наступних осіб: Тарас Куньчик, начальник головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Волинській області; Володимир Кравченя, начальник управління Державтоінспекції УМВС України у Волинській області; Віра Фамуляк-Зелінська, заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Волинської ОДА; Ігор Волошенюк, колишній голова Луцької районної ради; Микола Зайченко, колишній директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності; В’ячеслав Лавренюк, колишній голова Ратнівської райдержадміністрації Запрошуємо усіх небайдужих громадян подавати інформацію щодо вищезгаданих осіб. Якщо ви володієте фактами чи відомостями про зловживання та порушення вчинені цими особами під час виконання ними службових обов’язків, або ж знаєте інформацію про їх діяльність спрямовану на порушення прав громадян та на підтримку колишнього режиму Януковича – просимо звертатися в Комітет громадської люстрації у період до 9 вересня 2014 р. Приймальня Комітету громадської люстрації: Контактні телефони: 098-7199824 E-mail: [email protected], www.lustracia-volyn.info Приміщення Волинської обласної ради, каб. 205А (Київський м-н, 9)
Про Волошку! Показати IP 19 Вересня 2014 11:09
http://kraina.name/articles/kriminal/102090-banda-regionala-trimae-v-strahu-luckiy-rayon/
люба до Про Волошку! Показати IP 19 Вересня 2014 11:32
Він забув як чистили його, воно вилізло з Окорського болота приписало собі вищу освіту і щось несе з себе. Хто був у нього колись на прийомі не дасть збрехати, два слова не може зв'язати до купи, бездар повний, а хто бандитськими методами вирішує проблеми той від них і згине.
Толя до люба Показати IP 19 Вересня 2014 11:53
може він і не в'яже слів, як пан Гузь, Пустовіт... проте його МІЛЬЙОНИ (десятки) зелених роблять його Людиною року, очільником самого привабливого в області регіону, кращим другом начальників і начальниць різних установ, організацій, керівників правоохороних і судових органів.... Повагу тільки не купиш, Волошенюк! Не купиш. Його сила сьогодні неймовірна, він "рішає" любе. Влада безсильна, чи то її не має? Торчин в жаху, Україна в стані війні за таких як він, а його іменіє (резиденція) Мисливиць-Л-Транс кожного дня святкую чи то день ангела чи то день народження різних чиновників, гульдиданять по чорному, ніякого ні страху ні поваги до трауру за загиблими побратимами на Сході... Таких осіб нічого не хвилює крім свого черева!
Садівська дача Показати IP 19 Вересня 2014 12:12
Садів окупований Волошенюком. Дуже багато майна місцевих громад Луцького району цей пройдисвіт прибрав до своїх рук. Його схема грабежу дуже проста, там коханка головує сільрадою, там чиновник, що замішений в блуді, там друг такого чиновника, там просто дурень і т.п. Гнати його до тюрьми! Януковича вигнали, то Волошенюка тим більше гнати треба!
Де Люстрація? до Садівська дача Показати IP 19 Вересня 2014 12:20
http://p-p.com.ua/articles/47575/ На комісії з питань екології Волинської обласної ради - розглядали проект щодо скасування прийнятого рік тому обласною радою рішення «Про надання мисливських угідь у користування», - повідомляє Рівне 1.
Торч Показати IP 19 Вересня 2014 12:13
кревський нікчема,бездарь, одним словом пусте місце він прос..в волошенюку весь торчин і вобще він дихає з дозволу "пахана" але те що на таких одна управа на сьогодні то це вила запасати другого виходу людям неоставили.
охр Показати IP 19 Вересня 2014 12:14
волошенюка наразі охороняють особи з кримінальним минулим, займались крадіжкою автомобілів, та реєстрували їх через Любомльське МРЕО де працював волошенюк, зарах вони повернулись з тюрми та заодно з ним
патріот Показати IP 19 Вересня 2014 13:42
Пролюструйте Плахотну. Під час майдану сиділа в теплому кабінеті та виконувала вказівки регіонала Хомича готувала листи з текстами заборони участі студентів у акціях протесту. А сьгодні вже претендує на посаду заступника начальника управління освіти. Вона не має морального права займати цю посаду.
78 до патріот Показати IP 19 Вересня 2014 13:45
піДТРИМУЮ, термінова люстрація!
МОРЕ до патріот Показати IP 19 Вересня 2014 14:30
То ти п***ду***рку куди претендуєш? Знаєш скiльки людей лобами зiткнуло? Скiльки "напрацювань" пiсля себе залишило? Хто за тебе має нести вiдповiдальнiсть? Понапихались селюки в Луцьк, накерували i дирку вiд бублика залишили i собi i людям! Коровам в Старiй Вижвi розказуй який ти патрiот, а ми самi знаємо кого люструвати.
хтось до патріот Показати IP 19 Вересня 2014 14:38
Ти сам собi написав i сам себе пiдтримав)))) Круто!!!
патрiоту до патріот Показати IP 19 Вересня 2014 14:40
Ну i Таранчук виконував.
Гунчику до патріот Показати IP 19 Вересня 2014 17:48
Якщо призначите Плахотну, то вже тоді й Хомича повертайте. Доречі, чому не було обговорення Загреви на посаду начальника ?Громада добро не дала.
Анонім до Гунчику Показати IP 19 Вересня 2014 17:52
А те хитре так i хоче, що Ви думали?
Анонім до Гунчику Показати IP 19 Вересня 2014 18:06
Олександр Iванович? Ви?
гунчику до Гунчику Показати IP 19 Вересня 2014 18:23
Так, вертайте нам Хомича, а Плахотну ставте заступником! По Загревi слухань не було! Проведiть по нiй слухання i по цих кандидатах, побачите ефект!
л в до гунчику Показати IP 19 Вересня 2014 18:25
Цiкаво в скiльки загревi обiйшлася посада? Мiтлою не виженеш.
Аманда Показати IP 19 Вересня 2014 13:48
Мартиняк вже активно роздаэ грош1 1 об1цянки - 500 грн. аг1таторам.
Аманда Показати IP 19 Вересня 2014 13:55
Люстрац1ю Мартиняку!!!
100% Показати IP 19 Вересня 2014 18:36
Плахотна літня ,старша жінка передпейсійного віку . Нехай допрацьовує та йде на пенсію.Дорогу молодим.
200% до 100% Показати IP 19 Вересня 2014 18:49
То ж буде допрацьовувати - заступником.
люстрацiя Показати IP 19 Вересня 2014 19:16
Плахотну заступником i вертайте вже Хомича!!!
райвно Показати IP 19 Вересня 2014 19:28
По Плахотній люстрація плаче. Ви б бачили з якими гостинцями вона повертається з районів після перевірок.
облно до райвно Показати IP 19 Вересня 2014 19:39
а хто дає гостинцi? По тому також люстрацiя плаче.
райво2 до облно Показати IP 19 Вересня 2014 20:06
Вона приїзджає i вiдразу натякає на хабар! Треба зiбратися i йти на слухання казати що не треба нам такого керiвника (заступника). Люди, давайте листа на Загреву напишемо, хай не призначає її, або на Гунчика. То ж грошей на такого керiвника не напасемось.
100% Показати IP 19 Вересня 2014 19:32
НУ невже у нас немає молодих фахівців. Заступник міністра освіти молода жінка.Шукайте молодих!
облно до 100% Показати IP 19 Вересня 2014 19:44
100% буде громадське обговорення кандидатiв - приходьте, висловлюйтесь, подавайте свою кандидатуру чи пропозицiї. Чому в коментарях виписуєте? Конкурс на посаду до речi закритий.
вчитель Показати IP 19 Вересня 2014 20:14
Так, кому набридло возити цукерки на атестацiю, вчителi - пишемо звернення обласним начальникам - не треба нам тої Плахотної. Нащо писати в коментарях, що вони дадуть? Органiзовуймось, в кожному районi. Влада сьогоднi у наших руках.
вчитель Показати IP 19 Вересня 2014 20:16
Ще у нас треба такi листiвки, але плахотну додати до них, та багато кого ще не зняли! вони ж при Януковичу i Махачкаленку працювали i приклонялись як могли, ще й нас заставляли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus