USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто буде новим ректором інституту післядипломної освіти

13 Червня 2013 10:07
На посаду ректора інституту післядипломної освіти облрада пропонуватиме екс-бютівця Петра Олешка. - пише Волинська газета.

Відповідний проект рішення зареєстрований до розгляду чергової сесії обласної ради, що запланована на 2 липня.

Нещодавно на сайті облради оприлюднили перелік проектів рішень, винесених на розгляд чергової сесії. З-поміж них – проект, що стосується скандальної ректорської посади. У документі зазначається, що, враховуючи клопотання облдержадміністрації від 10 червня цього року та рішення профільної комісії, обласна рада вирішила: «1. Призначити Олешка Петра Степановича на посаду ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти терміном на ___ рік.
2. Доручити голові обласної ради Войтовичу В.І. укласти контракт з ректором Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Олешком П.С. 3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області виконавчого апарату обласної ради».

Довідково:
Петро Олешко – депутат облради 5 та 6-го скликань, нині позапартійний. Донедавна він був членом команди «Батьківщини», очолював районний осередок партії на Ківерцівщині.
За фахом претендент на керівну посаду – вчитель історії та суспільствознавства. Тривалий час працював на виробництві, і лише у 2008-2010 рр. був доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» (саме того університету, ректором якого є вже згаданий депутат облради Роман Карпюк).
Також Петро Олешко – відомий поборник відродження традицій козацтва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанка Показати IP 13 Червня 2013 13:06
Дуже вдале фото. Воно дає повну характеристику запропонованій кандидатурі. Таким же буде інститут позадипломної освіти під його керівництвом. Це подія року!!!
я Показати IP 13 Червня 2013 13:08
Тому, хто сидить збоку Олешка, вже соромно.
Ольга Показати IP 13 Червня 2013 13:12
Торба, торбу доганяє і обидві пусті.Такого престижного вузу, як Україна, він навіть в освіті не працював,далав йому досвід величезний- це сміх людський, там одні барани вчаться і одні барани викладають на чолі з цим Карпюком.Колишній синок голови колгоспу ,вчилися разом знаємо його розум.Стидоба
вапараро Показати IP 13 Червня 2013 13:36
Я вчилася у цьому інституті, і викладають там розумні викладачі, і сама я не баран, багато знань взяла для себе.
Андердог до вапараро Показати IP 14 Червня 2013 10:43
І який же ти, сонце, там факультет закінчувала? І саме головне: як? Специфіка даного вузу передбачає так зване дистанціне навчання. Яке полягає в тому що викладач приходить в деканат і підписує заліковкі та відомості до яких прикріплений наказ ректора про дазвіл здачі сесії після її проходження.
Амєлія Показати IP 13 Червня 2013 16:16
Волинське козацтво в"завалі". І коней нема...іголовного атамана забирають.
Освітянин Показати IP 13 Червня 2013 20:18
Нам дуже прикро, що БАТЬКИ освіти КЛІМЧУК і ВОЙТОВИЧ та їх посіпака дають на поталу "Козаку" вуз освітян області.
Петро Показати IP 13 Червня 2013 23:29
Цікаво,а пан Олешко,розуміється в освіті?Я маю на увазі, не тільки радянську оргівлю і "Україну". Що він знає про учня, вчителя, школи, гімназії,ліцеЇ, технології, методи, форми....?
Ворноа Показати IP 14 Червня 2013 19:48
Це жах! Людина, яка практично не знає середню освіту - буде підвищувати її рівень. Це знущання з учителів Волині. Чим так провинились педагоги, що не можуть знайти гідної кандидатури на посаду керівника закладу?!
Військовий Показати IP 15 Червня 2013 07:55
Ганебнішого призначення не могло бути....який Олешко педагог? Він в минулому прапорщик і торгаш Ганьба таким "ректорам "І після цього призначення ви хочете щоб освіта вийшла на європейський рівень? Жах- жах- жах!!!! Схаменіться!!!!
викладач Показати IP 16 Червня 2013 11:15
Та хай вже буде будь-хто, аби не ті, що були. Єдине бажання, щоб не крали, не брали гроші у вчителів і не міняли вікна тоді, (для прикладу), коли дома треба поміняти. А ще хай би навели порядок з бухгалтерією цього багатострадального ІППО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus