USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Коаліційна угода передбачає скасування недоторканості та імпічмент президента

21 Листопада 2014 11:31
Коаліційна угода, текст якої напередодні узгодила робоча група, містить пункти щодо розробки й ухвалення законів зі скасування депутатської та суддівської недоторканності, а також імпічменту президента.

Про це заявив обраний депутат від "Народного фронту" Леонід Ємець у п'ятницю, 21 листопада, коментуючи узгодження тексту коаліційної угоди. Він також повідомив, що документ оприлюднять в п'ятницю о 12.30.

"Депутати нового парламенту уже без комуністів та регіоналів реалізовуватимуть положення документу, які мають вирішити питання, котрі наразі є найбільш актуальними для Української держави. Це – підвищення обороноздатності держави, економічний розвиток, судова реформа", – наголосив Леонід Ємець.

З його слів, робоча група, яка працювала над узгодженням тексту коаліційної угоди, продемонструвала: демократичні сили готові й можуть працювати спільно, а у дискусіях здатні не лише висловлювати свою позицію, а й чути одне одного.

"Це дає надію на те, що положення коаліційної угоди буде реалізовано в максимально стислі терміни", – резюмував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Костянтин Показати IP 21 Листопада 2014 11:39
А чому нічого не вказано за пенсіонерів малозихищених верств населення ? За врегулювання цін на продукти і так далі? Що там для людей простих ? Чи все знову для них ?
пенсіонер до Костянтин Показати IP 21 Листопада 2014 12:11
Пане Костянтине,тут навіть не потрібно "ломати"голову,що і для кого.ВСЕ для Н И Х! А думка про пенсіонерів одна,щоб скоріше і побільше вимерло,бо це ж обуза для бюджету,з якого так не хочеться виділяти тим пенсіонерам,але скрегочучи зубами мусово. Так само і за інші верстви населення думають.Пару неділь назад міністр закордонних справ П.Клімкін заявив,що в країну надійшло 36 млрд.дол.,яких на зиму не хватиь.Відчуваєте,який розмах життя в них,бо ми від цих мільярдів відчули тільки підвищення цін на все і вся, і більше нічого.
Поле чудес Показати IP 21 Листопада 2014 11:44
текст в студію!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus