USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кого на сході України називають «волинськими переселенцями»

20 Грудня 2014 16:16
Терористи ЛНР заявляють, що до них нібито приїхали нібито біженці із Західної України, а, зокрема, з Луцька Волинської області, яких вони чемно прийняли та поселили. Про це повідомляє прес-служба ДБР «Бетмен», — передають сайти сепаратистів.

Зі слів лідера комуністів Луганщини Юрія Синенко, до Луганська прибули «біженці», в тому числі і з Західної України. Людей розселили в гуртожитку Луганського державного медичного університету, - інформує 7 днів Україна.

Волинські комуністи втекли до Луганська, бо їх, буцімто, «зажимають націоналісти». Однак, «жителі Луцька» чомусь говорять чистою російською мовою і згадують свої зруйновані будинки, зокрема, у Хрящуватому Луганської області.
Нагадаємо, раніше до Луганська приїжджала делегація комуністів із Луцька в рамках акції «Комсомол за мир!». Очевидно, що їхні поплічники і назвали луцьких комуністів «біженцями з Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus