USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Коли завершать кадрові зміни на Волині

26 Березня 2014 15:46
Один із кандидатів на посаду голови райдержадміністрації не пройшов спецперевірку у Києві.

Про це під час зустрічі з представниками Волинського обласного об’єднання організації роботодавців, що відбулася 26 березня, розповів голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

З його слів, документи усіх кандидатів на посаду голів РДА відправили у столицю. Оскільки всі вони проходять спецперевірку, процес затвердження їх на посадах може тривати декілька тижнів. Втім, один з кандидатів не пройшов спецперевірку освіти. Так, виявилося, що він має ступінь бакалавра, проте поки не отримав ступені магістра, таким чином, відповідно до чинного законодавства, не може обіймати посаду. Отже, кандидатуру відкликають.

«Я дума, до кінця місяця ми завершимо цей процес. Документи на посадових осіб мають бути у Києві і ми будемо чекати погодження в столиці», - повідомив Григорій Пустовіт.

З його слів, найближчим часом процес кадрових змін завершать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
БЮТ Показати IP 26 Березня 2014 16:42
тут не думати, тут робити треба!
денис Показати IP 26 Березня 2014 18:46
Просто жах. Пустовіт відправив подання на Андрія Козюру на посаду... заступника Ягодинської митниці!!!!!!! Що називається, пустили козла в огород. Певно Козюра пообіцяв добрі відкати у разі призначення.
дурдом Показати IP 26 Березня 2014 19:40
Козлюра якраз буде на своєму місці - коситиме бабло. Дурдом і безлад.
Пустовіту Показати IP 26 Березня 2014 21:04
А ви що, дебіли, зразу не знали, що освіта бакалавра не проходить на посаду голови РДА? Кадровиків в шию жени!!!
1221 Показати IP 26 Березня 2014 21:35
ЯКА В Х:: РЕВОЛЮЦІЯ В РОЖИЩЕ ТАРАС ВОЙТОВИЧ РУЛИТЬ ВСІХ ПОВИГАНЯЛИ А ТАРАС ПРИ ВСІХ ВЛАДАХ З ТАТКОМ СВОЇМ КЕРУЮТЬ ЯКА ЛЮСТРАЦІЯ ТІ ДЕБІЛИ САМІ НЕ ЗНАЮТЬ ЩО ВОНИ ХОЧУТЬ.
вахвах Показати IP 26 Березня 2014 22:10
Да Пустовіту той розвиток бізнесу на Волині до одного місця! Тут головне розташувати "своїх" людей на потрібні місця і "зробити" голоса на виборах за Юлю! Тут Турчинов такі "звернення" про правдиві вибори говорить, а на місцях з усих сил формуються "бригади" для адмінресурсу!:) Кого вони дурять?!:)
діло Показати IP 26 Березня 2014 22:18
Вчора журналісти, а сьогодня підприємці сказали своє "ФЄ" Пустовіту, а йому все по барабану! Всі незадоволені ситуацією з керівництвом в області, політикою влади у Києві, тою непофесійністю, популізмом... такого ще жодного разу не було з місцевим керівництвом, а Пустовіт все у войнушки грає!:) То не треба було з армії звільнятись, а воювати по справжньому, а не бла-бла-тополя! Не голова ОДА, а не зрозуміло що!!!:(
5432 до діло Показати IP 27 Березня 2014 20:38
Пустоцвіт - позорисько. коли закінчатьс кадрові зміни - ніколи, бо новому голові все чорти ввижаютьс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus