USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кому вигідна війна на Донбасі. ДУМКА

22 Травня 2016 16:54
Відомий український політолог Віктор Небоженко впевнений, що Майдан не досяг своєї мети, бо був зірваний вторгненням Росії. А нинішня влада в Україні прийшла завдяки війні на Донбасі, а не в результаті революції. Про це пише експерт на сайті видання Wikilex.

Експерт нагадує, що знайшовся політик, який пообіцяв закінчити війну через три місяці, і люди саме тому його підтримали. Сьогодні ж, влада знову говорять «не треба критикувати президента, тому що Путін завтра може піти далі», українці знову погоджуються.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРЕЗИДЕНТ ЗАЛИШИВСЯ ПРЕЗИДЕНТОМ ROSHEN, А НЕ УКРАЇНИ

Таким чином, війна на Донбасі вигідна не тільки Путіну, а й сьогоднішньої української влади, вважає Небоженко. «Якби не було війни - повірте, сьогодні Україні були б зовсім інші політики», - заявив експерт.

Нагадаємо, нещодавно відомий український дисидент та політичний діяч Степан Хмара розповів про те, чому військову агресію Росії досі не визнали війною і про те, що в президента Петра Порошенка є чіткі домовленості із Володимиром Путіним, які він послідовно реалізує.

На думку Хмари, Порошенко ніколи не визнає агресію Росії і не розірве з нею дипломатичні стосунки. Також він зазначив, що Порошенко продався Путіну і реалізує його план по захопленню України.

Зі слів Хмари, Порошенко погоджується на будь-які умови, які висунув Путін в рамках "Мінських домовленостей", саме для цього діючий президент намагається змінити українську конституцію.

Крім того, народний депутат Ігор Луценко повідомив, що теперішня влада перевершила режим Януковича, адже саме при Петру Порошенку з'явилось набагато більше політичних в'язнів, які незаконно перебувають за ґратами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 22 Травня 2016 17:24
Цікава логіка. Путлєр напав на Україну, вбиває ураїнців,обстрілює українські міста,.... а винен хтось інший ?
полюх Показати IP 22 Травня 2016 19:08
в політиці та футболі прямо всі профі! Небоженко десь правий.а що до Хмари-аби не мовчки! Хоч більшість зрозуміли справжню ціну Порошенку давно.
небайдужий Показати IP 22 Травня 2016 19:33
я згідний з автором. Така війна вигідна владі.На ній непогано заробляють. Не треба судити Януковича, це минуле, його не зміниш. Теперішні можновладців зробили більше за янеків. За всю історію Незалежності це найгірша, бандитська влада при якій пролилось найбільше крові невинних громодян. А за це треба відповідати гаспада.....
Ющик В.М Показати IP 22 Травня 2016 21:58
Теперішня влада перевершила режим Януковича, адже саме при Петру Порошенку з'явилось набагато більше політичних в'язнів, які незаконно перебувають за ґратами. Рівень життя людей після майдану впав в 3 - 5 разів . Чого за цей час ми досягли ...??? Ніщий і батрак не може бути патріотом своєї держави ...!
Олеся Показати IP 22 Травня 2016 22:20
Коли вже буде наступний майдан? Де та точка, коли нашому терпінню прийде кінець? Ми живемо гірше з кожний днем.... і терпимо....терпимо.....
Полум"яний Показати IP 22 Травня 2016 22:30
Не потрібно зневажливо ставитися до нашого Президента.Він по-батьківськи дба"є про свій народ і до того ж справжній європейський політик, чесний і поважний.А те,що має дріб"язкові помилки, то це не головне.Головне він патріот власного народу та УКРАЇНИ,не зламний борець із корупцією,показую приклад безмежної любові до Батьківщини. А ті обшори,то "продєлки" Путіна-прахвоста,Путін вміло підставив нашого президента,здорожчення газу то також Путін - козел винен,та і велику приватизацію,а точніше велике пограбування України Путін-упир здійснює.Просто Ви людки не можете правильно розібратися в політичній ситуації. Хай живе Україна, смерт г.....у Путіну.
Токар ПМК до Полум"яний Показати IP 23 Травня 2016 15:55
Що " Путлєр " коз-л згідний , але мова не про це, а про нашого народнообраного і його обіцянки перед виборами , що виконано за цей час з його " щирих " і переконливих обіцянок ??? Його син в 20 з хвостиком ,як і син Яника сидить у верховній раді і видає закони як нам жити ...Рівень життя пересічних громадян впав в рази, корупція процвітає і т.д.
Володимир Показати IP 24 Травня 2016 16:33
Війна на Донбасі вигідна п.Небоженку і іже з ним, бо є про що поговорити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus