USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лещенко опублікував скандальну переписку Абромавичуса і Пасішника

8 Лютого 2016 15:49
Депутат Сергій Лещенко опублікував скандальну переписку міністра економіки Айвараса Абромавичуса і виконавчого директора "Нафтогазу" Андрія Пасішника, де останній заявив, що його на посаду в Кабміні просуває Ігор Кононенко.

Скрін-шот переписки у Viber Лещенко опублікував у своєму блозі на "Українській правді".

Під час переписки Пасішник писав Абромавичусу, що пропозиція стати заступником міністра йому "надійшла від команди Петра Олексійовича (Порошенка – ред.)".
"Мене запрошував до себе Кононенко. Сказав, що з прем'єром вони погодили", - написав Пасішник Абромавичусу.

Як припускає Лещенко, необхідність призначити Пасішника в Кабмін була викликана "надмірною самостійністю" керівництва державної компанії "Укргазвидобування".

Ця компанія раніше була одним із головних джерел доходу для впливових депутатів з групи "Воля народу", голосами яких часто користувалася президентська фракція в Раді.

"Главою компанії став непов'язаний з "Волею народу" Олег Прохоренко, а його першим заступником – Олександр Романюк, які почали "чистку" в компанії, що за півроку дозволило заощадити півмільярда тільки на закупівлях. Нові менеджери почали розривати депозит з банком Москаленка-Єремеєва, скасували поставки обладнання за завищеними цінами, а минулого тижня розірвали договори про спільну діяльність", - розповів Лещенко.

"Ціною подальшої участі "Волі народу" в ролі неформального члена коаліції мала стати поява близької їм людини у сфері контролю над "Укргазвидобуванням". Такою людиною і є заступник голови правління "Нафтогазу", колишній помічник Ігоря Єремеєва і екс-працівник підприємств групи "Континіум" Андрій Пасішник", - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Рыба Показати IP 8 Лютого 2016 16:30
1. Отменить институт президентства. Всю эту свору АП разогнать. Существуют страны и без этого так называемого "гаранта". 2. ВР сократить до 200 человек, выбирать депутатов от областей (например по 10 с каждой или пропорционально населению). 3. Депутаты (как в СССР) должны раз, например, в квартал собираться на сессию на 2 недели (платить им только командировочные) утверждать законы и обратно в свою область на основную работу.
А до Рыба Показати IP 8 Лютого 2016 17:27
А хто керувати буде?
Не вкурив до А Показати IP 8 Лютого 2016 19:00
Чим?
Радует одно Показати IP 8 Лютого 2016 19:05
Что литовец, что украинец учили русский как родной.
НК Показати IP 9 Лютого 2016 17:55
Щеб Лещенко злодія дапильчука від себе нагнав, ато портить собі репутацію. Сам мабудь чистий, а в команді данильчук в.рішка. НЕГОЖЕЕ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus