USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Депутати «Рідного міста» не підтримують власних ініціатив

28 Травня 2015 19:44
Прохання лучан з мікрорайону ЛПЗ, які закликали владу допомогти з ремонтом даху будинку, обрізкою дерев та благоустроєм двору ще у минулих роках, влада досі не виконала. Хоча запити депутата Євгенія Ткачука з цього приводу свого часу були підтримані.

Вже сьогодні з пропозиціями щодо благоустрою вищезгаданого двору та ремонту у мікрорайоні ЛПЗ із запитом до міського голови звернувся член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук під час 74-ї сесії Луцької міськради 28 травня.

Утім депутати таку ініціативу не підтримали Більше того, проти вирішення проблем лучан проголосував колишній ініціатор запитів Євген Ткачук та деякі інші представники депутатської групи "Рідне місто".

Зі слів Поліщука, до нього звернулися мешканці будинку №1 на вулиці Бенделіані. У 2012-2013 роках міськрада підтримала запити депутата Євгенія Ткачука щодо капітального ремонту даху будинку, але ремонт досі не здійснено.

Окрім того, у 2015 році Луцькрада підтримала запит цього ж депутата щодо благоустрою прибудинкової території - його зрештою також не розпочали.

Окрім того, мешканці занепокоєні станом дерев, що ростуть у дворі та загрожують безпеці. Ігор Поліщук просив міського голову повідомити, коли будуть реалізовані заходи для виконання депутатських запитів Євгена Ткачука, а також просив вирішити питання обрізки дерев у дворі вказаного будинку.

Утім депутати не підтримали запит колеги. До слова, сам автор попередніх запитів, які наразі не реалізовані, Євгеній Ткачук, не підтримав ініціативу «Нового Луцька» , назвавши його «популізмом та брехнею».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вахтанг Показати IP 28 Травня 2015 19:51
Та щось Поліщук поліз не у той степ. Ткачук подавав запити з цих проблем, то значить він і добиватиметься їх виконання. А тут прийшов перед виборами Поліщук і все вирішить. Не займайтеся піаром
Коля Показати IP 28 Травня 2015 21:00
Нашо Ткачуку те Бенделіані, коли тут земелька ділиться аж бігом.
Орест Показати IP 28 Травня 2015 21:29
Крутити гайки в женіка краще виходило
Пані з Гнидави Показати IP 28 Травня 2015 21:59
Женік гайок не крутить,але бізнес організував уміло,понад сто авто пішли в АТО після капремонту і основному БЕЗКОШТОВНО. Бульвар Дружби Народів Приводить в порядок,а політпроститутки шо тут шавкають ,так то гроші паліціянтів відробляють.
До Вахтанга Показати IP 29 Травня 2015 01:28
Та винесли рішення про благоустрій і Ткачук мовчить далі. Про три 11-типоверхові тополі так ніхто і не згадав, хоча мешканці будинку під час кожної грози моляться, щоб великої біди будь-яка з них не наробила. Не дай Бог що, хто потім нестиме відповідальність, невже це будуть депутати, які не відреагували належним чином чи можливо ті, хто проголосував "проти"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus