USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - змагання на підтримку кандидата в народні депутати*

20 Жовтня 2014 15:00
Низка дитячих спортивних змагань на підтримку кандидата у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №22 Ірини Констанкевич відбулася в Луцьку. Діти виборювали першість у змаганнях з боксу, міні-футболу, рукопашного бою та бойового самбо.

Міжобласний турнір з боксу
У спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті» відбувся відкритий турнір з боксу пам’яті майстра спорту Василя Лотоцького. Участь у турнірі взяли юні хлопчики й дівчатка з Луцька, інших міст Волині, Рівненщини, а також Львова, Чернівців, Івано-Франківська та Тернополя.

Ірина Констанкевич зауважила, що цей турнір – знак пам’яті та поваги до юного боксера, який загинув в автокатастрофі, тому справою честі було для неї сприяння організації змагань. «Потрібно підтримувати ідею пам’яті і в спорті. Василь Лотоцький заслуговує на цю пам’ять. Сьогоднішні ж юні учасники змагань повинні відчувати нашу постійну підтримку, бо спорт – основа сильної нації», – додала Ірина Мирославівна.

Своєю чергою, головний секретар Федерації боксу Волині Віктор Ребрина, висловлюючи вдячність Ірині Констанкевич за підтримку турніру, запевнив: «Це дуже чудова людина. На таких людях тримається світ. Те, що роблять такі люди для нашого міста і спорту зокрема, просто не передати словами. Я думаю, що Ірина Мирославівна у Верховній Раді зі всім справиться, бо в неї дуже сильна підтримка в особі Ігоря Петровича Палиці».


Турнір з міні-футболу
Учні шкіл Луцька та Рівненщини (м. Сарни, м. Кузнецовськ) зустрілися на міні-футбольному полі Луцької ЗОШ №2, аби провести міжобласний турнір з міні-футболу «Осінні канікули» та побажати перемоги у виборчому марафоні випускниці школи №2 Ірині Констанкевич.

Директор школи Василь Грищук розповів, що навчальний заклад пишається міні-футбольним полем, встановленим для школи благодійним «Фондом Ігоря Палиці – Новий Луцьк», який Ірина Констаневич представляє як голова правління.

«Нам пощастило, що Ірина Констанкевич – випускниця нашої школи. Весь колектив педагогів, громадяни мікрорайону – всі дуже позитивно оцінюють зроблені нею для школи справи. Міні-футбольне поле, спортивні тренажери, комп’ютерний клас, меблі для школи – і це ще не все, що зроблено Іриною Мирославівною. Я переконався, що вона дуже дієво працює в міській раді, тому впевнений, що і на всеукраїнському рівні вона справиться», – розповів Василь Грищук про Ірину Констанкевич.

А Ірина Мирославівна наголосила, що підтримка спорту завжди була і залишатиметься для благодійного фонду магістральним напрямом діяльності, і додала: «Після того, як ми встановили це міні-футбольне поле, учні цієї школи вперше посіли призове місце у змаганнях з футболу серед місцевих шкіл. Це наше спільне досягнення. Їхні перемоги – це свідчення нашої перемоги. Тут панує дух перемоги, а нам в Україні його бракує».

Змагання з рукопашного бою та бойового самбо
Юні спортсмени виборювали також першість у змаганнях з рукопашного бою та бойового самбо. Турнір відбувся у Волинському регіональному клубі рукопашного бою «Інсайт».

Ірина Констанкенвич, на підтримку якої відбулися змагання, розповіла, що співпраця з клубом та підтримка його спортсменів – справа для фонду не нова. Адже фонд сприяв поїздці юних «рукопашників» на кубок світу з козацького двобою та змішаних єдиноборств до Болгарії. «Гордо від того, що в нас є діти, які можуть стати міцною основою майбутнього незалежної України. Наша місія – підтримувати все найкраще, здорове, свідоме і патріотичне», – додала кандидат у народні депутати.

До слова, ще три найуспішніші спортсмени клубу вже з листопада будуть отримувати іменні стипендії фонду.

«Дякую своїм тренерам за те, що довели мене до рівня чемпіонату світу. І дякую благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за те, що підтримує нас і винагороджує наші старання», – з вдячністю сказав чемпіон світу Максим Петрощук.

Представники клубу «Інсайт» нагородили Ірину Констанкевич дипломом та медаллю за постійну підтримку клубу та побажали успіху у передвиборчих перегонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СВС Показати IP 20 Жовтня 2014 15:23
Хороша Маша,но не наша....................................
Василь Показати IP 20 Жовтня 2014 15:42
Чорний Плащ і далі поспішає на допомогу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus