USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі депутати «натисли» на державне казначейство

30 Травня 2013 14:51
Луцькі депутати підтримали Івано-Франківську міську раду щодо звернення про дії територіальних органів Державної казначейської служби України, яка, мовляв, затримує кошти, передбачені місцевим органам влади.

По це стало відомо під час другого пленарного засідання 41-ої сесії Луцької міської ради 30-ого травня.

Депутат Сергій Григоренко ініціював проект звернення до Державного казначейства України, аби служба не затримувала гроші, передбачені місцевим органам влади, на рахунках. На думку обранця, прийняття цього документу - це своєрідний тиск громадськості на незаконні дії казначейства.

«Уряд Азарова залазить в кишені органам місцевого самоврядування. Коли вони не виконують бюджет, то беруть у місцевого самоврядування. Казначейство не має права безпідставно затримувати платежі по два тижні і гальмувати роботу міськради», - зазначив Сергій Григоренко.

Своєю чергою, Луцький міський голова Микола Романюк зазначив: «Останній тиждень гроші нормально надходять з казначейства. Чим це викликано - не знаю». Депутати відразу ж пожартували, мовляв, казначеї дізналися про проект рішення і почали пропускати гроші.

У підсумку, луцькі депутати прийняли звернення щодо дій територіальних органів Державної казначейської служби України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus