USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькому меру натякнули на надмірний піар у комунальних ЗМІ

27 Серпня 2015 18:25
Комунальна газета «Луцький замок» все більше уподібнюється до фотоальбому міського голови. В цьому впевнені депутати міськради та розповідають про численні скарги містян з цього приводу.

Питання щодо використання адмінресурсу Луцьким міським головою у власних політичних та передвиборних кампаніях підняли під час 77-ї сесії міської ради сьогодні, 27-го серпня.

За поясненнями до мера Миколи Романюка звернувся голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов.

«До мене надходить чимало скарг від лучан на те, що все більше в комунальній газеті «Луцький замок» подають інформацію, яка вихваляє Романюка. За цим бажанням догодити міському голові, в окремих номерах видання буває по 10-15 фотографій градоначальника. Зваживши на це, складається враження, що комунальна газета перетворюється на видання пізньої брежнєвщини», - розповів обранець громади.

Та додав, що комунальна газета – це не власне видання мера, а такої зухвалості не дозволяють собі навіть приватні ЗМІ.

По тому Андрій Осіпов запитав у Романюка, чи буде він використовувати комунальну газету у передвиборчих перегонах.

На це Луцький міський голова не зміг дати чіткої відповіді, а лише запевнив, що не вказує журналістам, як працювати.

«Я не втручаюся в редакційну діяльність газети та не вказую журналістам, що писати і про кого, тим паче, що це - незаконно», - відповів градоначальник.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Микола Романюк увійшов у Всеукраїнський антирейтинг безвідповідальних керівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
дідо Показати IP 27 Серпня 2015 18:31
Луцький замок взагалі потрібно продати і не утримувати збиткову газету за рахунок лучан. Кращеб Осіпов подав пропозицію у міськраді.
Лучанка Показати IP 27 Серпня 2015 18:46
Це йому не допоможе!!!!! Не думаю, що його виберуть на повторний термін. Просто ніякий в управлінні містом...
Привіт ботам до Лучанка Показати IP 27 Серпня 2015 20:33
Воїни Осипа невтомлюються писати коменти.Та більше ніж В піаратьОсіпова е ніхто нікого не піарив.але тут спраава не в піарі тут питання антиреклами Романюку для цього і видається стільки Осипиних коментарів слів промов і так далі.Чи може він всетаки піде в АТО повістку то має.ЧИ вгодованість вани невитримають!!??
Привіт ботам до Лучанка Показати IP 27 Серпня 2015 20:33
Воїни Осипа невтомлюються писати коменти.Та більше ніж В піаратьОсіпова е ніхто нікого не піарив.але тут спраава не в піарі тут питання антиреклами Романюку для цього і видається стільки Осипиних коментарів слів промов і так далі.Чи може він всетаки піде в АТО повістку то має.ЧИ вгодованість вани невитримають!!??
Антон до Лучанка Показати IP 28 Серпня 2015 09:13
І уся команда його ніяка. Молодець що добровільно вирішив продати маєток в корчах за "Зеленим гаєм" і гроші віддати на АТО.
Микола Показати IP 27 Серпня 2015 19:19
Та гнати треба такого праціаника
Майстер Показати IP 27 Серпня 2015 20:03
Газета "Луцький замок" є відображенням вагомої роботи міської ради.А Осіпови та інші подібні йому космополіти і ніколи не проявляли себе патріотами України.
ЗМІ Показати IP 27 Серпня 2015 21:06
Цей Романюк вже дістав своїми комсомольськими замашками. Усе під себе підлаштував. Вже навіть прес служба ради і Луцький замок намагаються йому догодити і побільше-побільше новин, фоточок, відео. Макаров і Бащук за ним скрізь їздять, кожне слово переспівують. А Волинське телебачення за державний кошти про нього фільми знімає. Усі йому оди співають. Оточив себе ду..лизами. Хай би робив це за совї кошти, а не за гроші пенсіонерів, вчителів і лікарів. Микола Ярославович Романюк хватить дерибанити бюджет на свою рекламу! Скільки можна? Скоро справді будете як Брежнев. І будуть оплески і "дарагіє таваріщі..."
оля Показати IP 27 Серпня 2015 21:09
а Осіпову не дає спокій Романюк! все слідкує, і фото в газеті рахує! хай працює, як Романюк, то, може, і його фейс десь засвітиться!
111 Показати IP 27 Серпня 2015 21:11
Нехай Осіпов розкаже, що він зробив для міста!!! А просто кричати з трибуни любий дурень зможе!!! \
222 до 111 Показати IP 27 Серпня 2015 21:52
Пропоную Вам спробувати
222 до 111 Показати IP 27 Серпня 2015 23:24
а це пан Осіпов певно озвався?)))))
222 до 111 Показати IP 28 Серпня 2015 10:14
Примітивно мислите, голос народа
Шарік Показати IP 27 Серпня 2015 21:15
Та Осіпов заздрить Романюку. Про нього то ніхто не хоче писати. Вже всі втомилися від Андрія Олексійовича і його пустих балачок. Газета нормальна і це природно, що вони пишуть про діяльність Романюка, адже він керує містом. Про Романюка пишуть й Волинь-нова, Відомості, Волиньпост, показує Аверс та інші. То по логіці Осіпова і вони перетворюються на видання пізньої брежнєвщини і на них йому теж мають скаржитись
Матроскін Показати IP 27 Серпня 2015 21:17
"Луцький замок" - хороша газета і цікава
123 Показати IP 27 Серпня 2015 21:29
Романюк дискредитував себе. Почав буремне дорожне будівництво-показуха,це треба робити щодня,а не перед виборами. А в якому стані прибудинкові територіі? Жах. Романюк не прагне бути сучасною людиною. Він -це минуле. От хіба його маетки сучасні. Пенсія,пенсія,пенсія!!! А за дешевий піар-відставка до виборів.
111 Показати IP 27 Серпня 2015 22:02
Чому в нас люди не замічають, що робиться в місті? Я пам"ятаю Кривицького, Шибу і зараз бачу роботу Романюка, як на мене то в місті появився господар і не тільки перед виборами, а на протязі всього правління! Давайте згадаємо в якому році були зроблені вулеці Винниченка, проспект Перемоги, Дружби Народів, Шевченка, Данила Галицького і зараз завершують Соборності!!! Це те, що я просто на швидку руку пригадав! А тепер повторюсь-ЩО ЗРОБИВ ОСІПОВ???????????
Прокурор Показати IP 27 Серпня 2015 22:22
Романюк зловживає - факт, але де був Осіпов, коли в 2012 році палиця і новий луцьк "були" в "Луцькому замку"?
Бют до Прокурор Показати IP 28 Серпня 2015 00:43
Осіпов був в Батьківщині. І тоді теж критикував владу. До речі і Палицю ))))
Юрист до Прокурор Показати IP 28 Серпня 2015 08:40
Чим зловживає??!!Є стаття яка забороняє редактору друкувати матеріали про Романюка!!?7Чи може є вимоги встановленні законом до "редакційної політики"!???Чи може прокурори побачили як Романюк з використаннням службового становища тисне на редактора газети!???Якби Романюк відпочивав на морі то ніхто нічого й не писав би.А якщо майже кожен день щось будують здають приймиають щось роблять в місті то це напевне дійсно потрібно показувати.
Анонім Показати IP 28 Серпня 2015 07:39
Газету Луцький замок примусово нав'язують комунальним закладам, треба звітувати платіжками.... То якщо це така цікава газета, то вона виживе сама, без допомоги міськоі ради
Коля Показати IP 28 Серпня 2015 08:02
Та Романюк працює усі 5 років. Справжній господар. На жаль. люди не бачать того. що робиться. От тільки слухають тих тустоголових балакунів
До всезнаючого ЗМІ Показати IP 28 Серпня 2015 08:12
Фоточки-фоточки і Бащук з Макаровим бігають і за вашим Осіповим. Бо робота у них така. А якщо ви на чолі з Осіповим бачите роботу прес-служби, значить вони добре і професійно працюють.
Коля Показати IP 28 Серпня 2015 08:17
Людт! Ну хто такий осіпов? це нуль без палочки, крикун ,який за своє життя нічогісінько не зробив. А чкий би Романюк не був -він мер. Ну хіба що вожи горячої не дав. Це погано, але значить на це є якісь причини. Починати треба з себе. Платити вчасно за комунальні послуги!
111 Показати IP 28 Серпня 2015 08:44
...ну не дивно що осіпов про це говорить........а ті хто в коментах поливають осіпова то ви просто не розумієте......це його своєрідна піар компанія........за яку не потрібно платити гроші.....він ніби щось виясняє...і разом з тим постійно про нього пишуть.......хитрий жук.....
Джулія Показати IP 28 Серпня 2015 09:42
Я перестала виписувати "ЛЗ" саме через відразу до піару-Палиці, Констанкевич, Романюка.
виборець Показати IP 28 Серпня 2015 10:29
Дуже цікаво взнати за які кошти купують газету лікарні, адже на ліки пацієнтам грошей немає, а от без Луцького замку лікарі точно не будуть знати як лікувати і взагалі. Чим хвалитись, подивіться на центр міста і порівняйте з хатинками мера та його посіпак, де в нашому місті сквери, примудрилися зруйнувати старе, а нове все розікрали по норах. А на рахунок плати за комунальні послуги теж запроваджена ще Кривицьким процедура вибивання грошей з працівників бюджетних установ, на зборах і через керівників,через погрозу звільнення з роботи, а цікаво де права людини і хіба звільнений зможе щось запрлатити. Комуняцькі замашки, самі тільки те й роблять, що крадуть,а з людей останню копійчину витрушують.
Гнус Показати IP 29 Серпня 2015 18:47
копіюй не копіюй всеодно получиш ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus