USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький Євромайдан звернеться до студентів і пікетуватиме міськраду

24 Листопада 2013 22:30
Завтра, 25 листопада у Луцьку пікетуватимуть міську раду, проведуть Євроходу, організують інформаційну акцію для волинських студентів в підтримку Євромайдану, читатимуть лекції та співатимуть пісень.

Так, понеділковий ранок для євромітингувальників розпочнеться інформаційною кампанією для студентів під стінами волинських вузів. Студентів закликатимуть підтримати Євромайдан у місті Луцьку.

0 15:00 від Театрального майдану стартує Єврохода у напрямку Луцької міської ради, де відбудеться пікет. О 16.00 там заплановане позачергове засідання сесії.

Опісля на майдані відбудеться Академія революції. Лектори розповідатимуть про свій досвід громадської активності, ділитимуться способами боротьби за ідею, розкажуть про те, як залучити молодь до творення свого майбутнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНИ ЗІБРАЛИСЯ НА ВІЧЕ ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ. ФОТО

Завершиться день виступом барда Святослава.

Погодинна програма:
8:00 – інформаційна акція для студентства «Я обираю ЄС»;
15:00 – Єврохода від Театрального майдану до Луцькради;
16:00 – пікет Луцької міської ради;
19:00 – гутірки «Академія революції» для євромітингувальників;
20:00 – виступ барда Святослава.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2013 11:36
По-перше, блокувати міськраду треба з самого початку її роботи, а не під кінець. За цей час вони можуть ще багато пакості мешканцям міста наробити. А о 20:00 буде виступ барда Святослава Кравчука?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus