USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Матіос допоміг олігарху Бойку втекти від відповідальності, – Лещенко

22 Серпня 2016 10:37
Військовий прокурор Матіос допоміг уникнути відповідальності олігарху Бойку, ­- вважає нардеп Лещенко. Про це йдеться у сюжеті ZIK.

Колишньому міністрові енергетики та вугільної промисловості України, чинному голові партії «Опозиційний блок», олігарху Юрієві Бойкові допомогли втекти від відповідальності у так званій справі Курченка.

«Пан Матіос перебуває на своїй посаді, щоб вивести з-під удару Юрія Бойка. Генпрокурор Луценко невідомо з якого дива передав до військової прокуратури, до Матіоса,справу Курченка. Після цього Матіос зробив з Бойка замість підозрюваного, на якого вже було готове подання щодо арешту, просто свідка. Для нього у статусі свідка жодних наслідків не буде», ­- зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше Сергій Лещенко заявляв, що подання до Верховної Ради на притягнення до відповідальності і арешт лідера фракції «Опоблоку» Юрія Бойка вже рік лежить у генпрокурора.



До слова, нагадаємо, що народний депутат Сергій Лещенко заявив про готовність скласти з себе депутатські повноваження в перші дні роботи нової сесії парламенту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АТО Показати IP 22 Серпня 2016 11:11
чому не має розстрілів іде війна.
А до АТО Показати IP 22 Серпня 2016 11:52
А кому війна, а кому мать родна. Ви воюйте, а вони поки гроші ділять. З 25 ювілейним Днем Незалежності!!!!!
лучанин Показати IP 22 Серпня 2016 16:30
А може вже пора Лещенка за неправдиві повідомлення на нари
Матіос Показати IP 22 Серпня 2016 21:15
справа Бойка не компетенція військової прокуратури

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus