USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мене погрожували підвісити на березі, – Смоленг

29 Липня 2011 17:35
Голові фракції Партії регіонів у Луцькій міськраді Івану Смоленгу невідомий молодик погрожував «спалити машину» та «підвісити на березі».
Про це Смоленг написав у заяві до міськвідділу міліції, – інформує ЗІК.
За його словами, інцидент стався 27 липня. Партія регіонів розгорнула у Луцьку декілька наметів, де активісти збирали підписи проти встановлення пам’ятника Степану Бандері на майдані біля РАЦСу на проспекті Соборності.
Періодично активістам, каже Смоленг, погрожували якісь люди.
Зрештою, до намету підійшов гурт чоловіків, серед яких нібито перебував і голова фракції «Свободи» у Луцькій міськраді Святослав Боруцький. На місце «розборок» приїхав і депутат-регіонал.
«До Боруцького я застережень не маю – він поводився цілком адекватно», – зазначив Іван Смоленг. Але молодик із того гурту нібито погрожував голові фракції ПР у міськраді, обіцяючи спалити машину чи на березі підвісити.
«Хай міліція розбирається, що то за один», – додав Смоленг.
«Я думаю, що у такій ситуації кожен має чинити, як чоловік, а не бігати до міліції, якщо людина і вжила якесь різке слово. Можливо, йому накипіло», – зазначив у коментарі голова облосередку ВО «Свобода» Анатолій Вітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
марко Показати IP 29 Липня 2011 19:44
Вітів що, неадекватний? Чи грає такого, компрометуючи "Свободу"? Вішати ПеРдунів - справа неминуче необхідна, а бздіти проти вітру геть не варт.
ПВЗЦ Показати IP 29 Липня 2011 19:48
Ось справжнiй герой Украiни. Не займайте мiсце для майбутнього монументу.
Лучанин Показати IP 29 Липня 2011 20:36
Може й накипіло, але "Свободі" не завадило б для повної достовірності свою назву завжди використовувати з лапками, так як свободою в їх діях і близько не пахне, прямо навпаки!
Vigilante Показати IP 29 Липня 2011 23:51
Спалити, повісити... Кому ти треба, ціну тільки собі набиваєш. Мамі ще піди пожалійся, олень РигіАнальний.
serafim Показати IP 30 Липня 2011 02:32
Гарні слова Вітіва: "Я думаю, що у такій ситуації кожен має чинити, як чоловік, а не бігати до міліції":)За логікою Вітіва,пан Смоленг,якому років 60 повинен був як "справжній" чоловік на кривдника напасти з кулаками.При тому,що молодику добре якщо років 20 було(а може взагалі малолетка).Плюс інші молодики з групи підтримки свободівця навряд чи стояли б і дивились як дідок з "биком" човпуться:)Те,що це була підстава та провокація свободівців можна навіть не сумніватися.Я їх коронний фінт не раз у Львові бачив.Спочатку посилають дітей ображати людину яка їм не вгодила,а потім ,коли вона вийде з себе і почне з кривдниками говорити "по чоловічому" нападають як останні труси юрбою.Смоленг правильно вчинив,що звернувся до міліції.За загрозу життю людини(як що це доведуть) цей молодик може сісти за грати від 3-х до 8 років.Прикро буде,якщо хлопця посадять,а таке чудо як Вітів,який штовхає дітей на незаконні дії залишиться безкарним...Подумайте,ви ж батьки!А якщо це буде Ваша дитина?Що будете робити???
Очевидець до serafim Показати IP 31 Липня 2011 22:10
по перше смоленгу 50 а по друге люди стояли в стороні а він приїхав і почав поливати їх брудом йому відповіли. А той вирішив попіаритись піарник хренов!
смоленг Показати IP 30 Липня 2011 09:05
ну и где же ваша демократия?
так до смоленг Показати IP 30 Липня 2011 11:21
там, де і ваша демократія
Револьвер Показати IP 30 Липня 2011 11:58
Отой "молодик" всього-навсього відкрито висловив мрії українців щодо перспектив ригіанастів. Особисто я в обіцяній "молодиком" акції з задоволенням взяв би участь, хоча з прицілом повище. На таких, як Смоленг, навіть вірьовки шкода. От якби до "слівок" добратись...
Вчений Показати IP 30 Липня 2011 12:32
Умора - цей Вітів. 6 класів освіти, а усіх кругом повчає. Яйце курку вчить. Хоч би задля самоповаги щось заочно закінчив. Скажімо, інститут ім. Стеценка, чи ім. Журавльова. Там на навчання часу тратити не треба, треба лише справно платити гроші.
Вольдемар Показати IP 30 Липня 2011 13:39
Звернувшись до міліції Смоленг правильно.Гарні слова Вітіва: "Я думаю, що у такій ситуації кожен має чинити, як чоловік, а не бігати до міліції": А як може нормальний чоловік реагувати на заяву малолітнього пі..ра з свободи ?
Антон Показати IP 30 Липня 2011 14:39
А якби повели себе регіонали, якби свободівці в Донецьку палатку поставили і агітували за знесення пам"ятника Леніну ? Це чистої води провокація... Правильно кажуть - Зі своїм уставом не лізь в чужий монастир...
андрей Показати IP 30 Липня 2011 15:27
Треба заборонити партыю Свободу
злв Показати IP 30 Липня 2011 16:45
многие не против памятника бандере.а против его финансирования за бюджетные средства(луцкие)ну а витив внатуре неадэкват.как он себе представляет это:дед смоленг бьёт малолетку?)или витив по панятиям жить начал???понятия на зоне!!у нас правовое государство а не зона!!короче ГАНЬБА витиву
Viktor van de Cler Показати IP 30 Липня 2011 20:09
Як це все нікчемно... При владі БАНДЮГІ... Це Вам скаже кожен мешканець цього міста!!! Якщо б був елексир правди, то друг товаріща Смоленга гаспадін Башкалєнко (попередньо випивши правдивий напій)міг би розказати сотні випадків, як він в 90-х погрожував згвалтувати чиюсь доньку, спалити чиюсь хату чи підвисити за те ж саме місце того, хто не хотів з ним співпрацювати...
злв до Viktor van de Cler Показати IP 30 Липня 2011 21:17
так зачем нам равнятся на моральных уродов???и не стоит забывать что ПР содержит как шлюх во свободу и клятых коммуняк.и не хорошо кусать руку хозяина которая кормит!!
Петро Показати IP 30 Липня 2011 22:13
Чому ж Калахан зі Свободи не вчинив як чоловік, коли йому на фтболі по колінах надавали? Якби всі чиновники бли такі як Башкаленко, тоді б порядок був в області.
Ги-ги Показати IP 31 Липня 2011 15:33
Великий регіанал , друг бандіта та вимогателя по прозвищу "Башка" і що? Наклав в штанята?
За ето Показати IP 31 Липня 2011 22:21
він побіг до міліції патамушо мусоRSкой наклав в штани!!!!!
Деталі Показати IP 1 Серпня 2011 08:38
За що будуть вішати? Шию, ногу, я...ця?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus