USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Музей на Волині можуть назвати на честь Григорія Гуртового

30 Квітня 2013 15:52
Торчинський народний історичний музей, ймовірно, перейменують, присвоївши йому ім’я Григорія Гуртового.

Обласна державна адміністрація повідомила, що повністю підтримує ініціативу депутата обласної ради Петра Олешка стосовно перейменування Торчинського народного історичного музею з присвоєнням йому імені Григорія Гуртового.

Про це йдеться у відповіді заступника голови ОДА Олександра Курилюка на депутатський запит Петра Олешка, - інформує прес-служба обласної ради.

Окрім того, облрада пропонує запит спрямувати за належністю у Луцьку районну раду.

Нагадаємо, депутатський запит надсилали голові Волинської обласної ради Володимиру Войтовичу та голові Волинської обласної державної адміністрації Борису Клімчуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
марко Показати IP 30 Квітня 2013 16:46
Справедливо буде назвати Музей Григорія Гуртового. Без Торчинський, народний, історичний. Просто імені Гуртового не відображає заслуг цієї людини зі створення музею. Це його власне дітище, його турбота, його пам'ятник самому собі.І треба з назвою поступити мудро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus