USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині створили Рух Опору

17 Квітня 2014 13:51
У Луцьку діє обласний штаб Загальнонаціонального Руху Опору, зініційованого одним із кандидатів на посаду Президента України.

Про це стало відомо під час прес-конференції штабу сьогодні, 17 квітня.

Керівником штабу став колишній правоохоронець Володимир Геніровський.
Як розповів голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт, Рух Опору створили для захисту України та її громадян усіма доступними засобами і в межах чинного законодавства. Це неполітичний, а громадський рух.

До його складу можуть входити колишні військові, які мають досвід участі в бойових діях, колишні співробітники спецпідрозділів, всі небайдужі громадяни, стверджує він. Завдання Руху Опору - допомога Збройним силам України, виконання завдань, паралельно з ними, з волинськими прикордонниками.

До складу згальнонаціонального Руху Опору вже, з його слів, входять колишній заступник голови СБУ Олександр Скіпальський, командир спецпідрозділу «Беркут» МВС в Києві до 2005 року Геннадій Абрамчук, народний депутат ІV скликання ВРУ, гендиректор ДК «Укспецекспорт» в 2005-2010 роках Герой України Сергій Бондарчук, начальник ГУ розвідки Міноборони України в 2003-2008 роках Олександр Галака, генерал-лейтенант ГУ розвідки Міноборони Микола Мельник та голова координаційного центру громадської безпеки України Павло Потерецький.

Генральний штаб Національного Руху Опору перебуває в Києві, а всі обласні, міські та районні партійні осередки відтепер є штабами з мобілізації населення.

Зі слів Пустовіта, фінансується Рух Опору за кошти міжнародного фонду, який був спеціально створений з цією метою, і куди перерахувала кошти Юлія Тимошенко з виборчого фонду, заплановані на рекламну кампанію, зокрема, вона відмовилась від біл-бордів.

«Свого часу, коли я служив, було дуже складно перевести Збройні сили України на українську мову спілкування. Коли змінився президент – то змінилося і виховання в армії. Якщо раніше солдатам популяризували козацькі національно-визвольні змагання, УПА, то останні роки цього немає», - зазначив Григорій Пустовіт.

Довідково: Володимир Зотійович Геніровський – лучанин, 1969 року народження. У 2001 році закінчив Національну академію внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». Працював заступником начальника відділу карного розшуку Луцького МВ УМВС України у Волинській області, старшим уповноваженим УБОЗу УМВС України у Волинській області, заступником начальника відділу БНОН УМВС України у Волинській області. З 2011 року – пенсіонер, підполковник у відставці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 47
лучани Показати IP 17 Квітня 2014 13:52
Пустовіт на державній посаді рекламує одного кандидата в президенти. ГАНЬБА,
майбутньому заробідч до лучани Показати IP 17 Квітня 2014 16:07
можна було б "пролайкати", тільки скажіть мені як було звати губернатора котрий роздавав подяки на яких писало "партія регіонів", який викупив собі ледь не все Теремно і якщо інформація вірна працює зараз у штабі Порошенка а взагалі з яких пір не можна допомагати партії яка допомогла стати тобі губернатором
Анонім до майбутньому заробідч Показати IP 17 Квітня 2014 20:35
Ну от і видно хто таке пише!:) Закон почитай спочатку!:))) Мова йде про те, що йде передвиборча кампанія!!! По завершенню робочого дня - будь ласка! Вами згаданий губернатор це робив у позаробочий час або брав відпустку!!! Відчуваєте різницю?:) Чи туговато доходить?!
Журналіст, що там бу до Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 22:12
Як людина, що була там присутня запевняю "рух опору створювався" з 13:10 - 14:00 може навіть менше У ці години наш губернатор має право бути де хоча та з ким хоче. Його обідня перерва Наступне - попрошу кинути так званий "закон", яким Ви так захищаєтесь, дякую;)
війсковий до лучани Показати IP 17 Квітня 2014 22:14
Знову Юля придумує створення структури яка б підтримувала тільки її. Це антидежавна позиція, доцільно прикласти свої зусиля на призив в міліцію в Донецькій області, якої там немає, в Національеу гвардію і армію. Період її керівництва запамятався позором на весь світ розбратом і подарунком найдорожчим газом. Господи спаси Україну від нечесті з подвійною моралю.
123 Показати IP 17 Квітня 2014 13:58
знову ля ля
123456 Показати IP 17 Квітня 2014 14:05
Без слез не дочитаешь:"Рух Опору створили для захисту України та її громадян усіма доступними засобами і в межах чинного законодавства. Це неполітичний...." и "Зі слів Пустовіта, фінансується Рух Опору за кошти міжнародного фонду куди перерахувала кошти Юлія Тимошенко..." Так и хочется добавить: "Информация прозвучала на правах рекламы..." Кому война а кому мать родная! Пиарщики долбаные
Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 14:19
Де логіка і взагалі: "Це неполітичний, а громадський рух...зініційованого одним із кандидатів на посаду Президента України." Це що таке а?!:) Може досить людям локшину вішати? А коли розгорнута передвиборча агітація, то що там робить голова ОДА, а ззаду банер Батьківщини і у робочий час?!:) Беріть на олівець журналісти, це початок порушень законодавства і вмикання адмінресурсу!!! "Нові" навіть законів не знають!!!
Варто включати мізки до Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 15:41
"Генеральний штаб Національного Руху Опору перебуває в Києві, а всі обласні, міські та районні партійні осередки відтепер є штабами з мобілізації населення." Це значить, що штаби будуть тепер на місцях районних та обласних осередків партії. А тепер подумайте, чому там висить банер.
Анонім до Варто включати мізки Показати IP 17 Квітня 2014 20:39
"Генеральний штаб Національного Руху Опору" створений кандидатом у Президенти і під час передвиборчої кампанії! Попустись і не "умнічай"!:) Все що відбулось - порушення Закону!!! Рахунок пішов...
відаючий Показати IP 17 Квітня 2014 14:21
капітельман--не пройде.....
БМД Показати IP 17 Квітня 2014 14:21
А що Павлович там робить? Невже афганці зі спілки Юлю підтримають? Сумніваюсь!!!
лучани Показати IP 17 Квітня 2014 14:22
Кремлівська аферистка Тимошенко піарилась на ліках, квартирах,швидких, тепер ще попіариться на війні. БЮТ - ЦЕ АГЕНТИ ФАШИСТСЬКОГО КРЕМЛЯ.
На хворобі, на ув"яз до лучани Показати IP 17 Квітня 2014 14:26
Цей перелік, на жаль, ще буде продовжено
я до лучани Показати IP 17 Квітня 2014 15:14
соромлюсь спитати, Ви скількох лучан представляєте? Чи Ви з іншого виборчого штабу? Ваші пости свідчать саме про це. Жаба давить, що не вашим представникам прийшла в голову ідея створити загальнонаціональний Рух опору?
запитайте себе до лучани Показати IP 17 Квітня 2014 15:48
Якщо так, то чому зараз створений рух, який має допомогти врятувати нашу країну від фашистів з кремля? І чому інші кандидати не проявляють ніякої ініціативи в цьому напрямку, а лише тратять мільйони на біл-борди та рекламу на телебаченні? Хто ж в цьому випадку грає на руку кремлю?
Ні... Показати IP 17 Квітня 2014 14:29
Ніхто адмінресурс використовувати не буде - сказала нова влада, і от голова ОДА уже рекламує кандидата в президенти і відверто займається політично-агітаційним проектом)))))
да... до Ні... Показати IP 17 Квітня 2014 14:35
А ви такі довірливі...:)
Виборець Показати IP 17 Квітня 2014 15:11
Це називається так само - піар. Гроші для паперового піару використати на той же піар і гру на людських переживаннях. Зараз немає тих, хто не думає, як захистити свою країну. Ах, яка ВОНА - гроші всі віддала, не рекламується. Як на мене то та сама реклама. Противно.
Ще один виборець до Виборець Показати IP 17 Квітня 2014 15:18
Повірте, ще краща реклама. Біг-борди - зазвичай, викликають у тих, хто їх бачить, тільки обурення - нема куди гроші діти. А тут така благородність - усе на армію.... на СВОЮ армію....)))
я Показати IP 17 Квітня 2014 15:25
ще не вирішив, за кого голосуватиму. Симпатизував Порошенку, але після інформаціїї про його зустріч (непідтверджену та неспростовану) з Фірташем та наступним зняттям Клічка з виборів, замислився. Одне для мене очевидно: воду на Сході мутять олігархи, вони за все платять, вони рвуть країну на шматки. Порошенко їх не зупинить, адже, як кажуть, ворон ворону око не виклює. А Тимошенко знає, як їх зупинити, про інших кандидатів такого сказати не можу. Досить бризкати слиною! Думайте! Читайте, слухайте, аналізуйте! Вибір за нами, за кожним.
лучани до я Показати IP 17 Квітня 2014 15:32
Тимошенко вже знала ,як газовий договір підписати. Підписала кабалу та розвал економіки з фашистом.
лучанин до лучани Показати IP 17 Квітня 2014 15:53
Але вона єдина, хто знає ціну таким речам. І я думаю, більше сідати в тюрму вона не хоче, тому й зараз замість ведення активної пропаганди намагається помогти військам у захисті країни.
Рух опору? Показати IP 17 Квітня 2014 15:31
Рух опору створюється, насамперед, для протидії діючій системі... Виникає питання - проти кого воює Пустовіт, який пропагандує новостворений рух опору ( !!! до речі, це ще одне воєнізоване формування на території держави... те, що це незаконно - в нинішніх умовах нікого не цікавить. що таке закон у час воєнної загрози)...
Рухові опору до Рух опору? Показати IP 17 Квітня 2014 15:57
Для чого оперувати визначеннями яким Ви не оперуєте "Рух опору" - це не обов'язково протидія діючій системі, це може бути просто угрупування, що іде проти окупантів, що власне зараз є правильним Це в рази краще, ніж сотні біл-бордів, по місту які нікому не потрібні Ось нещодавно побачив пост в мережі "50 біл-бордів = 1 БТР" Хай краще зброю та обмундирування купують
? до Рухові опору Показати IP 17 Квітня 2014 16:47
Може хватить угрупувань? Мивже скоро заплутаємося у тих формуваннях. Нашивки не буде куди ліпити вже тим формуванням. Армію підтримай, якщо така патріотка, а то розвели озброєні партійні штаби!!!
Згоден досить до ? Показати IP 17 Квітня 2014 17:17
Тільки цей рух не передбачає створення окремого угрупування Вони виступають як посередниками між добровольцями та військовими частинами
лучани Показати IP 17 Квітня 2014 15:33
Правий сектор повинен перевірити цей "Рух опору". А може це сепаратисти-терористи ?
капкап до лучани Показати IP 17 Квітня 2014 16:11
так, дууууууже смішно ;)
Valeria Показати IP 17 Квітня 2014 15:59
правильно зробили , ось так люди справді діють , а не лише годують солодкими обіцянками, і сподіваємось -це лише початок.
Думаю Показати IP 17 Квітня 2014 16:06
поки ми тут з Вами розводимо дискусію,в країні може розпочатись повномасштабна війна,і тоді я думаю,Вам не так сильно буде здаватись дурницею створення "Руху опору".
Іринка Показати IP 17 Квітня 2014 16:07
Юля молодець! Рух опору створила! Щоб про неї не казали, а вона і думає і робить реальні речі для України!!!
Сколько Показати IP 17 Квітня 2014 16:43
Сколько юлиных ботов повылазило...
лучанин до Сколько Показати IP 17 Квітня 2014 16:44
бот=))
Тарас до Сколько Показати IP 17 Квітня 2014 16:50
Дивлячись на це все, складається враження, що тут достатньо і не юліних ботів.) А по темі -- аби тільки була користь хоч якась з цього для держави, а не лише слова задля піару. Час покаже.
Про користь до Тарас Показати IP 17 Квітня 2014 16:58
Яка користь може бути із загнаних з лав партії до лав руху?) Збираються гроші на користь діючої армії, а у призовники у військоматах гірку розпивають. У нас креативщиків та спраглих до рухів опору і всього чого тільки можна - море, а от порядку - нуль. Законів не дотримуємося усі дружно і хто його обійшов - умняшка! Пора не кидати нікому не потрібні ідеї з шаленими затратами, а реанімувати людське, патріотичне і хороше у кожному з нас. І хотілося б почати з тих, хто хочуть стати першими особами держави. Останнім часом сумую, що Дарту Вейдеру відмовили)))
Тарас до Про користь Показати IP 17 Квітня 2014 17:12
"Яка користь може бути із загнаних з лав партії до лав руху?)". Якщо я не помиляюсь, то цей рух опору передбачає, що до нього зможуть звернутися усі добровольці. І якщо ти -- вже служив, то тебе зможуть перенаправити до певного осередку резервних військ(чи щось таке), а якщо -- ні, то відправити на навчання в нац гвардію чи скажуть, чим ти можеш бути корисним. Це те, як я зрозумів, прочитавши інформацію з кількох джерел. І я дуже сумніваюсь, що багато офісних людей чи посадовців з партії погодяться на таке.
Юрій Показати IP 17 Квітня 2014 18:08
Тимошенко з Лазаренко у 90-х роках пограбували Україну на десятки мільярдів доларів, а зараз Юля прикидається ангеликом. Скільки можна нас дурити ?
Лучанин Показати IP 17 Квітня 2014 20:10
Задовбала ця тимошенко зі своїм піаром. Їй скотині у дома сидіти і мемуари писати. От коза. Юлька-бздюлька. Таке відчуття, що вона спеціально провокує, як жителів східної України так і росіян.Хто її просив про такі зборища. Ях он зі своєю партією та своєю доченькою пиз....ує на передову, да основне - пустовіта та романюка хай не забуде.
НОНА Показати IP 17 Квітня 2014 22:07
Що відбувається? Існує не залежна держава Україна, існують державні інститути Міністерство Оборони, Міністерство Внутрішніх Справ, Національна Гвардія які призначені захищати нашу державу. До чого тут народний опір в якого ні зброї, ні озброєння немає? Це типічний піар в стилі аля- Юля. Не вже Вона думає, що ми такі недолугі.
АНОН до НОНА Показати IP 17 Квітня 2014 22:16
воу-воу-воу перечитавши деякі коментарі, любий "НОНА" зрозумів би, що рух опору не передбачає створення 5,6 чи 9-ї гвардії його мете полягає у оптимізації та пришвидшені децентралізації набору, навчання добровольців
Всезнайко Показати IP 17 Квітня 2014 22:13
Дед с бабкой новости смотрят: Диктор: - У Юлии Тимошенко межпозвоночная грыжа! . . . "Бабка": - Тяжести таскала....... " Дед": - Ага, баллоны с газом пиздила. . . . .
ХААААХАХА до Всезнайко Показати IP 17 Квітня 2014 22:31
Умора просто, в Петросяна жартувати вчився?
Ольга Показати IP 18 Квітня 2014 09:56
ну навіщо ж стільки критики??? зроблена хороша справа, з цього буде користь набагато більша аніж просто на білблорді висіла б чиясь пика))) відповідно й буде результат) поганого в цьому нічого нема!!! добре критикувати лише тим хто нічого не робить
Ластівка Показати IP 18 Квітня 2014 09:58
ідея класна) яка різниця для піару чи ні ?? важливо ,щоб з цього був результат а він буде неодмінно))) будем бачити))
Анонім до Ластівка Показати IP 5 Травня 2014 15:38
да нет ничего одна трескотня сегодня хотел узнать так ничего никто незнает очередная юлина утка даже телефонов несмог узнать
Жулік з 90-х Показати IP 1 Травня 2014 16:19
Геніровського памятаю з лихих 90-х, він в міськвідділі в розшуку по квартирних крадіжках працював, на той час їхній відділ був самий "безпрєдєльний", наша братія їх боялась як вогню, бо нікому не хотілось сідати в зону. На той час в них своя ментовська бригада була, таких самих як він, їздили на ВАЗ -2105, біпа, 0440, її бачили то тікали як могли, я сам так робив, не раз бо не хотілось нахаляву вигрєбати. Хоча на той час по іншому з нами не можна було поступати. Удачи і фарта Зотійович тобі в створені руху.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus