USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині вже відмовляються підтримати Угоду про асоціацію з ЄС

27 Листопада 2013 10:14
Депутати Ковельської райради хотіли надіслати листи першим особам держави із тим, що вони зраджують інтереси країни, відмовляючись від підписання між Україною та ЄС Угоди про асоціацію, - інформує ПроКовель.

Для цього 26 листопада депутати райради скликали позачергову сесію. Голова Ковельської райради Петро Якубук підписав відповідне розпорядження.

На розгляд депутатам пропонувалося лише одне питання: «Про ситуацію, що склалася з євроінтеграційними процесами в Україні».

У депутатському зверненні, яке пропонувалося надіслати Президентові України Віктору Януковичу, голові Верховної Ради України та голові Кабміну, народні обранці вимагали визнати протиправним та скасувати розпорядження Кабміну №905-р від 21 листопада 2013 року.

«Ми, депутати райради, засуджуємо і категорично не сприймаємо вищевказане розпорядження Кабінету Міністрів України. Розцінюємо його як зраду національних інтересів найвищими посадовими особами країни. Україна і ЄС мають підписати Угоду про асоціацію на саміті «Східного партнерства» 29 листопада у Вільнюсі», - йдеться у зверненні.

Проте на засідання позачергової сесії із 58 з’явилося лише 21 депутат. Сесію визнали нелегітимною через відсутність кворуму.

У секретаріаті Ковельської районної ради повідомили, що наступна сесія відбудеться 29 листопада, адже розпорядження щодо її скликання підписано головою ради Петром Якубуком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Лучанка Показати IP 27 Листопада 2013 10:36
Натуральне Волинське б***дло,- смітить там де живе і боїться , щоб не побачили.
Вітя Показати IP 27 Листопада 2013 10:43
Правильно зробили. А то будемо жити як 90-ті без зарплати. Зарплату будете брати книжками меблчми і сидіти голі і босі але в Євро.
Увіті до Вітя Показати IP 27 Листопада 2013 10:46
Баран недалекий.
Галина - віті до Увіті Показати IP 27 Листопада 2013 11:08
Есть такие люди, к которым хочется подойти, взглянуть в глаза, обнять за плечи и ласково спросить: "Как же ты живешь, без мозгов-то?"
Галині до Галина - віті Показати IP 27 Листопада 2013 12:24
І як вам без них?
cвій до Вітя Показати IP 27 Листопада 2013 11:26
вітя ти д***біл
бидло Показати IP 27 Листопада 2013 10:44
Ти сама така якщо так пишеш
Зрада до бидло Показати IP 27 Листопада 2013 10:47
Всі депутати, які ховаються: копії януковича
котигорошко Показати IP 27 Листопада 2013 11:20
Наші депутати завжди перші коли щось вкрасти можна...а так їх не знайти.Патрійоти в основному...
ісса ндойє Показати IP 27 Листопада 2013 11:30
В нас перестали сцяти у ліфті, теперь сцють у підізді, але чомусь почали ще і ср...ти, це величезний прогрес, тітка Галя старша по підізду, сказала що пора у Європу, бо мі стали культурніші ....
Служба Зовнішньої Розвідки КНДР. Товариш Пак Єн Чхон Показати IP 27 Листопада 2013 12:50
В коментарях до статей Волинських новин працює безліч проплачених тролів. Тому не варто сукупність багатьох коментів вважати думкою волинян. Зокрема антиєвропейські висловлювання дуже недолугі і вуха стирчать дуже вже замітно...
Лучанин до Служба Зовнішньої Розвідки КНДР. Товариш Пак Єн Чхон Показати IP 27 Листопада 2013 13:06
Ви дійсно праві - не всі волиняни однаково думають, якщо думають взагалі. Антиєвропейські висловлювання це які? Ті що показують реальний стан в Євросоюзі чи ті які пишуть деякі провокатори? І те і інше є антиєвропейськими, але одночасно є абсолютно різними. На західній Україні до цього часу чомусь ввижаються привиди КГБістів за кожним деревом чи стовпом, тому якщо замітно вуха, то це не дивно. Да, доречі, заплатіть мені, хоч на пиво, і від маски троля я теж не відмовлюся - Новий рік попереду.
Лучанин Показати IP 27 Листопада 2013 12:51
Дуже цікава ситуація. Ті, хто вважає що в них є мозок, чомусь думають що якщо всі понаписують папірці, повиходять на майдани тощо щось можна буде змінити. Так, звичайно, це психологічний тиск, але це лише психологічний тиск і все! Євросоюз і близько не хоче бачити україну в свому складі, проте їм потрібні наші землі, яких в них не вистачає (плодородних черноземів), їм потрібна дешева робоча сила на зарзок Китаю, бо в Україну і з неї возити ближче, їм потрібна наша сировина. Все! Звичайно, якщо в нас пройдуть якісь реформи і ми станемо трошки культурніше, то їм це тільки на руку. Є реальна картина - дяді та тьоті почали посилено готуватися до президентських виборів. Якщо вони честно скажуть перед народом "да, ми дибіли, нічого зробити не можемо, тільки пиз..ти", то невже ви будете їх підтримувати? Правильно, їм треба залучити як можна більше народу, більше обісрати опонентів, показуючи їх не опонентами, а ворогами, підставити не думаючи про наслідки. А їм тепер такий класний варіант випадає: якщо Угоду підпишуть, то вони скажуть що це завдяки їм, бо вони вивели народ і тільки через це все відбулося, а опоненти їх в повній жопі, а якщо не підпишуть, то, відповідно, теж їм плюс. Класно зіграно. От тільки народ сам ну ніяк не може сісти, почитати, обдумати і прийняти рішення в першу чергу для себе - копати могилу собі самим під прапорами партій чи спробувати якось вибиратися з ями. Ющенко вже був - тоді ніхто не думав. І зараз не думають. І саме головне що в наступний раз знову думати не будуть. Звичка чи хвороба?
Мала зараза до Лучанин Показати IP 27 Листопада 2013 15:02
Хвороба. А у нас, як відомо, дві хвороби. Х*йня і п*здц. Перша сама проходить, а друга не лікується. Соррі за мій французький, але маємо те, що маємо)
Є до Лучанин Показати IP 28 Листопада 2013 15:30
+ 10000000000 !!!!!! А ще америкоси дуже зацікавлені!!! Залякують!!! Також інтереси у Чорному морі мають.
Тартак Показати IP 27 Листопада 2013 15:57
Вже за уряду Азарову заборгували Росіі 30 млрд.доларів- слабо і знову треба їхати з протянутою рукою- мабуть не дадуть з "багатовекторною" політикою наших політиків.Треба один раз і назавжди обрізати ті позички,китайцям теж винні 5 млрд. доларів.- цікаво під яку заставу.Захід нам поможе-йдемо до заходу. Жаль,що наші діти і внуки будуть віддавати борги,а не ті,які їх брали і поховали по всьому світу.
роман Показати IP 27 Листопада 2013 16:27
Так Україна банкрот! Ніякі гроші Росії її не спасуть. Хочете в столітнє рабство, то йдіть в тайожну спілку. Для зміни менталітету людей треба зробити крок у ЄС. Альтернативи свободі немає.
Служба Зовнішньої Розвідки КНДР. Товариш Пак Єн Чхон Показати IP 27 Листопада 2013 18:36
Україна не банкрот. Це просто пограбована країна. Поки уряд плаче про нестачу грошей, олігархія виводить бабки на Кіпр. http://www.ostro.org/donetsk/economics/news/431570/
Міля Показати IP 28 Листопада 2013 17:46
А мені здаєця під маскою євроінтеграції на поверхню повспливали саме ті, хто тягне Україну до Африки і хто палець об палець не улучшив її благосостоянія. Ну чєм би Кіндєру у Ковлі не творити европу, за рік купив хату за 270 тис долярів. Ура Европа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus