USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нардеп Смітюх отримав нову посаду

18 Квітня 2014 10:32
Народний депутат України від списків Партії регіонів, уродженець села Житнівка Камінь-Каширського району та сучасний мільярдер Григорій Смітюх увійшов до складу парламентської групи «Парламентська республіка». Про її створення із 13-ти парламентарів у четвер 17 квітня оголосив Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов. Про це повідомляє "Волинська газета".

Зі слів Турчинова, до об'єднання увійшло 13 народних депутатів. Керівником об'єднання обраний позафракційний народний депутат Андрій Деркач. Григорій Смітюх і Віталій Барвіненко (група Економічний розвиток) обрані його заступниками.

Григорій Смітюх став заступник голови. Таким чином, в біографії Григорія Євдокимовича – новий етап діяльності. З Партією регіонів, яка дала йому путівку в велику політику, покінчено.

Нагадаємо, у середині грудня 2013 року народний депутат з Волині Григорій Смітюх звернувся про допомогу і підтримку до Президента Російської Федерації Володимира Путіна. А вже через півтора місяця, вочевидь, народний обранець пошкодував про це.

Тепер Григорій Євдокимович працюватиме під керівництвом ще одного екс-регіонала – Андрія Деркача, особи, як відомої в українському політикумі, так і загадкової. Пік популярності Андрія Леонідовича припав на 1998-2002-ий роки, коли він був на чолі партії «Трудова Україна» (до складу парламентської фракції, до речі, тоді увійшов і депутат-мажоритарник від Луцька Олександр Свирида, нині – депутат облради від «Батьківщини»). Згодом Андрій Деркач ще кілька разів був парламентарем, а в позаминулому році навіть очолював групу радників Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Проте найцікавіший епізод у діяльності Андрія Деркача стався 20 років тому, коли він, після закінчення Харківського вищого військово-командного інженерного училища Ракетних військ та нетривалої служби в стройових підрозділах РВСН був у 1990-1993 рр. слухачем Академії безпеки Російської Федерації, успішно захистивши дипломну роботу на тему «Организация и проведение встреч с негласной аґентурой».

Набуті знання та досвід згодом допомогли Андрієві Деркачу займатися політикою та бізнесом в України.

Щодо Григорія Смітюха, то за його плечима на першопочатковому етапі біографії теж служба в силових структурах – він був міліціонером і закінчив Вищу школу міліції.

Таким чином, обидва політики мають достатньо важелів, аби розбудовувати в Україні «Парламентську республіку» в нових геополітичних умовах.

На фото з «Голосу України»: виступає Григорій Смітюх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
відаючий Показати IP 18 Квітня 2014 11:34
ці всі "бувші" ще нароблять "добра" для нас..... усіх чекає арешт та "гідне" покарання......
Анонім до відаючий Показати IP 18 Квітня 2014 12:26
А Юля, Трупчинов, Яйценюк, Тягнибок. Парубій, Порошенко... це "нові і білі і пухнасті"?:)))
правдоруб Показати IP 18 Квітня 2014 11:42
Гнати в шию
Васья Гнидава Показати IP 18 Квітня 2014 12:39
А шо вiн хiба мiльярдер Смiтюх???!!! От камiнькаширець зачуханий накрався.
окончук Показати IP 18 Квітня 2014 14:26
ще потрібно розібратися,як смітюхам дістались Оконські стави з фореллю?На мою думку вони і державі будуть корисні!то клім віджав Їх для мінь*тчика путлєра!
Анонім Показати IP 18 Квітня 2014 14:39
депутати "крутять" народом як хочуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus