USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нардеп від Волині – серед найбільших прогульників парламентських комітетів

29 Листопада 2015 17:52
Народний депутат від Ковельщини – Степан Івахів є у переліку ТОП-прогульників засідань Комітетів Верховної Ради України.

Відповідний рейтинг склала ГМ «ОПОРА».

Зокрема, окрім депутата від ВО «Батьківщина», члена Комітету з питань національної безпеки та оборони Надії Савченко, яка більше року незаконно утримується в російській в’язниці, на жодному засіданні Комітету, до складу якого вони входять, не були присутні чотири народні депутати. Зокрема:

Олександр Пресман з депутатської групи «Відродження» пропустив всі 33 засідання Комітету з питань бюджету (згідно з Протоколами №1-33 засідань Комітету).

Михайло Добкін з «Опозиційного блоку» пропустив 22 засідання Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування (згідно з даними Протоколів №1-22 засідань Комітету).

Юрій Бойко («Опозиційний блок») пропустив 21 засідання Комітету в справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю (згідно з Протоколами №1-21 засідань Комітету).

В’ячеслав Богуслаєв з депутатської групи «Воля народу» був відсутній на всіх засіданнях Комітету з питань національної безпеки та оборони (згідно з Протоколами №1-34 засідань Комітету).

На одному засіданні Комітету були присутні 6 народних депутатів. Зокрема:

Представник групи «Воля народу» Степан Івахів пропустив 21 з 22 засідань Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства (згідно з Протоколами №1-22 засідань Комітету).

Позафракційні депутати Костянтин Жеваго та Андрій Денисенко пропустили по 36 з 37 засідань Комітету з питань правової політики та правосуддя (згідно з Протоколами №1-37 засідань Комітету).

Депутат від «Опозиційного блоку» Дмитро Добкін пропустив 17 з 18 засідань Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин (згідно з Протоколами №1-18 засідань Комітету).

Позафракційний Андрій Білецький пропустив 33 з 34 засідань Комітету з питань національної безпеки та оборони (згідно з Протоколами №1-34 засідань Комітету).

Депутат від фракції «Опозиційного блоку» Юрій Солод пропустив 28 з 29 засідань Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності (згідно з Протоколами №1-29 засідань Комітету).

Варто зазначити, що 34 народні депутати були присутні на всіх засіданнях комітетів, до складу яких вони входять. Зокрема, 14 з них є членами фракції «Народний фронт», 13 – фракції «Блок Петра Порошенка», 4 представляють «Самопоміч», двоє – фракцію Радикальної партії, один – ВО «Батьківщину».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
456 Показати IP 29 Листопада 2015 18:40
а воно йому треба?
Ас до 456 Показати IP 30 Листопада 2015 00:26
Звичайно треба він патріот Волині і Іспаніі тому весь час перебуває на рідній землі а киів земля чужа
457 Показати IP 29 Листопада 2015 19:11
Напевно прочитавши статтю,полішуки на майбутніх виборах зроблять правильний вибір.Принаймі хочеться вірити.Олігарх це не політик,а олігарх,який думає тільки про себе.
знаючий Показати IP 29 Листопада 2015 20:06
Прибравши з дороги Єремія, він тепере купається в "зелених"! Тому якийсь там комітет, якісь там законопроекти - про що ви говорите? Проліз в нардепи, отримав недоторканість та можливість легкого доступу до кабінетів властьімущих - він тепер вирішує лише свої справи і отпочиває з молодими лвицями аж гай гуде!
olgino до знаючий Показати IP 29 Листопада 2015 22:52
Прибравши з дороги Єремія, кто выгодоприобретатель?на кануне бандерштата в луцк едут немногие лишь все в камуфляже,в итоге 23 округ самый затурканый но и самый,при оприделеный условиях имеющий большой выхлоп.,independet
ОТО вибрали! Показати IP 29 Листопада 2015 22:14
Швновні виборці Ковельщини! Вам не соромно за такого обранця? Кого ви обрали? Невже є вартими такої "високовідповідальної" поведінки так званого нардепа ТІ ДЕКІЛЬКА СОТ ГРИВЕНЬ, що ві вам краджькома роздав за голоси? 16 січня 2013 року руками проголосував за диктаторські закони Януковича, чим спричинив Майдан та загибель сотні патріотів, чим спричинив сплеск сепаратизму і загибель вже тисяч патріотів. А ви молвчки спостерігаєте, як купається в мільйонах та чхає на свій депутатський обовязок
200грн до ОТО вибрали! Показати IP 29 Листопада 2015 23:13
не причем,главное не як голосуьт ,а як щитають.и допускають до выборiв:ось буде в Луцьку Кандидат в ВР Полiщук Забужанович Волинський який занiс в ЦВК 0 грн,який шанс допуску до виборiв
Юрист Показати IP 30 Листопада 2015 09:57
коментар було видалено
Володимир Показати IP 30 Листопада 2015 11:16
Івахів купив депутатський мандат разом з продажними виборцями. Він використовує цей мандат лише для процвітання свого бізнесу і зростання доходів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus