USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нардеп з Волині сказав, що за участь в акції опозиція не платить

9 Травня 2013 07:15
Гроші за участь у заключній акції «Вставай, Україно!», яка має відбутися 18 травня у Києві, пропонують не представники опозиційних сил на Волині.
Таку заяву на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» зробив народний депутат «свободівець» Анатолій Вітів 9 травня.
Як ідеться у повідомленні, «напередодні у Луцьку масово з'явилися оголошення, в яких запрошується від імені опозиційних сил взяти участь в акції 18 травня у Києві».
«Тим, хто зголоситься, невідомі автори оголошення пропонують перерахувати 114 гривень на картковий рахунок у «Креді Агріколь Банку». Від імені Волинської обласної організації ВО «Свобода» заявляю, що наша політична сила немає жодного відношення до цієї листівки. Також, аналогічні запевнення про непричетність до поширеної напередодні листівки я отримав від керівника обласної організацій «Батьківщини» Григорія Пустовіта та представника УДАРу Ігоря Алексеєва. Поява такої листівки може бути провокацією з боку влади або ж ініціативою невідомих аферистів. Тому закликаю волинян не піддаватися на такі провокації», - зазначив Анатолій Вітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 9 Травня 2013 07:26
Спалились фашисты!
Волиняка Показати IP 9 Травня 2013 07:52
Какановичам слід - "молчать и слушать!!!"
!!! Показати IP 9 Травня 2013 07:58
Ой да і так ясно, що це провокація!!!Невже ПРовокатори думають, що всі такі дурні як вони!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus