USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Невдовзі в Україні запрацює електронний облік призовників

30 Червня 2015 07:00
У Міністерстві оборони України розробили та ініціювали зміни до законодавства щодо створення електронної бази призовників. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Невдовзі в Україні запрацює електронний облік призовників.

Про це заявив Міністр оборони України Степан Полторак під час візиту до Закарпатської ОДА.

"У Міністерстві оборони України розроблено та ініційовано зміни до законодавства щодо створення електронної бази призовників", - сказав Полторак. - Уже розроблено програмне забезпечення та виділено кошти, найближчим часом ми чекаємо на підписання відповідного закону".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 30 Червня 2015 08:03
Головне те, щоб ніхто не зміг ухилитися від свого констітуційного обов'язку - захищати бакс.
народ України до Анонім Показати IP 30 Червня 2015 09:57
---І Головнніше не чіпати бідних бкраденних людей -(немаючих не тільки баксів ,а й брак гривні на існування)- індексаціними ворами-олігархами яйценюком-парашенком і їх кабмінівською бандою!!!
АТО Показати IP 30 Червня 2015 08:29
Цигани, грузини, вірмени, євреї, молдавани будуть в електронній базі призовників. А то тільки повістки вручають 20-25 річним українським хлопцям!
воля обкр. народу бе Показати IP 30 Червня 2015 10:06
Сцикливих синків індексаційних ворюг парашенка і яйценюка та деж.чиновників в АТО на передову в першу чергу відправте і війна скоро миром закінчиться!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus