USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Олешка вперто хочуть призначити на посаду ректора ВІППО

4 Жовтня 2013 18:16
Заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк припускає, що під час 20 сесії облради свідомо організували провокації, що й спричинили конфлікт та блокування трибуни, - інформують у прес-службі облради.
«Наша позиція не змінилася і є принциповою. Ректром інституту повинен бути прагматичний адміністратор», - заявив Курилюк під час засідання постійної комісії з питань духовностті, релігій, культури, освіти та науки, ЗМІ, яка відбулася сьогодні, 4 жовтня.
Під час засідання профільної комісії розглянули подання голови облдержадміністрації Бориса Клімчука про призначення Петра Олешка на посаду ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.
Зі слів заступника керуючого справами-начальника відділу юридичного забезпечення діяльності ради Інни Міщук, у міжсесійний період голова облради має право призначати керівників закладів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області своїм розпорядженням.
Зі свого боку Петро Олешко подякував колегам за підтримку. «Якщо доведеться працювати, то шансів для критики не дам», - заявив претендент на посаду.
Присутні на засіданні члени комісії також висловилися за те, щоб в обласній раді публічно обговорити питання про дотримання етики під час сесії.
ЧИТАТИ ЩЕ: ОЛЕШКО НЕ БУДЕ РЕКТОРОМ ВІППО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Бізя Показати IP 5 Жовтня 2013 00:50
мало того що дебіл то й кудись його сунуть, здуріли ви люди чи що...
Педагог Показати IP 5 Жовтня 2013 08:51
Чому він буде навчати? Зраджувати, барижнічати, трусити? Борис Петрович, це ляп усім педагогам! Схаменіться!
Хамяк Показати IP 5 Жовтня 2013 09:36
Да, сильна піддубцівська земля талантами. Нічим не перешибеш.
АРМЕ Показати IP 5 Жовтня 2013 12:15
Колись тусив зі злодіями тепер ректор.Не смішно. Прикмета часу.
Че Показати IP 5 Жовтня 2013 14:03
Пізно, проплачено за посаду...
Розумник Показати IP 5 Жовтня 2013 17:33
Якщо навколо його особи такий скандал, він має сам добровільно відмовитися від посади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus