USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Оновлена Об'єднана «Батьківщина» висунула нові вимоги

15 Червня 2013 13:18
Партія «Батьківщина» ухвалила резолюцію урочистого об'єднавчого з'їзду на Михайлівській площі в Києві. Після цього з'їзд партії закрився гімном України, - передає НБН.

«Оновлена Об'єднана «Батьківщина» сконцентрувала в собі найкращі кадрові та інтелектуальні ресурси, безцінний досвід і переможну енергію. Сьогодні в неї влилися Арсеній Яценюк, Сергій Соболєв, Борис Тарасюк, інші опозиційні депутати і політики, тисячі і десятки тисяч наших побратимів по всій Україні. Ми стали сильнішими і міцнішими», - йдеться в резолюції.

Учасники з'їзду вимагають «негайного звільнення лідера опозиції, голови партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко, її повної політичної і правової реабілітації».

«Підтримуємо висунення лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко кандидатом у президенти на виборах 2015 року. Закликаємо усі опозиційні парламентські фракції голосувати за євроінтеграційні закони і сприяти виконанню всіх критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом, створення зони вільної торгівлі та запровадження безвізового режиму для громадян України. Вимагаємо скасування всіх антинародних рішень, прийнятих нинішньою владою, зокрема Податкового кодексу, пенсійної та медичної реформ і т.д.», - наголошується в документі.

«Доручаємо провести загальнонаціональне обговорення Плану дій «Європейська Україна», який реалізовуватиметься після перемоги опозиції на президентських виборах. Вимагаємо провести восени цього року вибори Київського міського голови і Київської міської ради і повернути вкрадені депутатські мандати в тих округах, де опозиційні кандидати в народні депутати були незаконно позбавлені своєї перемоги», - йдеться в резолюції.

Також члени «Батьківщини» закликають всі опозиційні політичні сили «до подальшого єднання, об'єднання зусиль і координації своїх дій у боротьбі з антиукраїнською владою та поверненню України на демократичний європейський шлях розвитку».

Після закриття з'їзду лідери партії вирішили не робити підхід до преси. Учасники заходу почали розходитися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Dthf Показати IP 15 Червня 2013 15:20
И это сборище вы называете съездом. Какой стыд и позор…Собрали очередной митинг в поддержку ВОНИ. Ну скажите, что это за съезд, на котором не выступил ни один рядовой член партии. Собрались все те же чинуши, разобрали портфели, вручили себе любимым корочки, покричали о вечной любви к народу и разбежались…. Господи, как мне жалко наш народ, особенно тех, кто создавал этому действу массовку…
!!! Показати IP 15 Червня 2013 22:49
Як мені шкода таких як ти, які ще продовжують вірити у Пакращення!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus