USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Опозиція обурена забороною мітингу в Луцьку

30 Травня 2012 12:18
Опозиція обурена, що мерія через суд заборонила акції протесту у день, коли до Луцька мав завітати Президент Янукович.
Про це йдеться у спільній заяві фракцій «Батьківщина», «Свобода» та «Фронт змін» у Луцькій міськраді, яку під час сесії ради 30 травня оголосив лідер фракції «Свобода» Святослав Боруцький.
Опозиційним партіям – «Батьківщині» та «Свободі» – 17 травня заборонили проводити на Київському майдані акції протесту. Відповідну постанову виніс Волинський окружний адміністративний суд. Перед тим суд також заборонив мітингувати і представникам обласної організації Партії регіонів.
Луцькі опозиціонери обурені такою ситуацією. «Це – обслуговування антиукраїнського режиму Януковича», - заявив Боруцький.

Абсурдним Боруцький вважає і те, що міський голова Микола Романюк не відкликав позов навіть після того, коли візит Януковича скасували.
Натомість Луцький міський голова Микола Романюк вирішив додати, що під зверненням опозиції мають підписатися ще й «регіонали», яким також за позовом муніципалітету заборонили виходити на масові акції. «Єдине, що до цієї заяви треба було через кому ще поставити Партію регіонів», - сказав у відповідь мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пво Показати IP 30 Травня 2012 12:37
не вже прилетів?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus