USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Партія Яценюка поміняє луцьку адресу через нардепа

20 Грудня 2012 11:53
Народний депутат ВРУ Сергій Мартиняк не продовжуватиме договір оренди приміщення на вулиці Рівненській, 85 у Луцьку, де наразі знаходиться місцева штаб-квартира «Фронту змін».

Про це розповів депутат Луцької міськради Олександр Пиза, - інформує «ZIK».

Депутат Луцькради підтвердив інформацію про те, що «Фронт змін» виїжджає зі свого офісу на вулиці Рівненській у Луцьку. Щоправда, з його слів, цей офіс орендує офіційно не партія, а громадське недержавне об’єднання.

«Невелике уточнення: приміщення на вулиці Рівненській, 85 орендує громадська організація «Фронт змін», керівником якої я є. Термін оренди закінчується 31 грудня 2012 року. За місяць до закінчення оренди сторони повинні подати письмово один одному або пропозиції пролонгації, або пропозиції закінчення дії договору», – заявив Пиза.

Він пояснив: «Фізична особа Мартиняк Сергій Васильович надав листа, в якому пише, що не буде пролонговувати термін договору. Тому ми змушені шукати інше приміщення. Це відбулося у прогнозованому порядку. Ми виконуємо всі технічні вимоги стосовно виселення і готуємо приміщення до передачі».

За словами депутата, у цій ситуації немає політичної складової. «Особисто ми в нормальних стосунках. Я не скажу, що ситуація ідеальна, але я задоволений, що вдалося Сергію Мартиняку не вступити до фракції ПР», – каже він.

Довідково:

Сергій Мартиняк є власником агропромислової групи «Пан Курчак». На парламентських виборах ішов самовисуванцем та переміг в одномандатному виборчому округу № 20 із центром у Горохові. Тут його основним конкурентом був кандидат від Об’єднаної опозиції Роман Карпюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
співчуваю Показати IP 20 Грудня 2012 17:51
Шкода Пизу, піде без офісу по світу з торбою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus