USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Побиття Шуфрича було зрежисоване для російського ТБ?

2 Жовтня 2014 11:34
Стали відомі нові подробиці побиття Нестора Шуфрича в Одесі. Глава Одеської ОДА Ігор Палиця переконаний, що конфлікт, який стався у вівторок, був ретельно зрежисований. Про це Ігор Палиця заявив під час брифінгу в середу, 1 жовтня, - повідомляє "Укрінформ".

Зі слів очільника області, одеські правоохоронці встановлюють не лише осіб, причетних до інциденту з Нестором Шуфричем, а й охоронців Шуфрича та екс-губернатора Миколи Скорика, що були серед "тітушок" під час масового побиття мирних демонстрантів та журналістів біля будівлі облдержадміністрації 19 лютого.

"Окрім розшуку причетних до хуліганства, міліція встановлює людей, що були поруч з Нестором Шуфричем і депутатом облради Миколою Скориком. Вони стояли за спиною у Скорика і цілком могли забезпечити безпеку Шуфричу, коли виник конфлікт. Але поки їм не дали відмашку, вони цим не займалися. Ці ж люди, які прибули зі Скориком до будівлі ОДА, "засвітилися" у побитті журналістів 19 лютого на сходах облдержадміністрації... Ці люди прибули для участі в черговому конфлікті. Напевне, ми це недооцінюємо і програємо у випередженні цих інформаційних речей. Просто я не настільки цинічний, аби навіть припустити, що таке може статися. Очевидно, я недооцінив рівень цинізму і Шуфрича, і Скорика", - сказав Палиця.

Глава ОДА назвав Шуфрича "професійним провокатором", який у 90 відсотках епізодів націлений на фізичні конфлікти".

"Останній яскравий приклад, який я пам'ятаю, коли він (Шуфрич - ред.) просто вдарив Сергія Льовочкіна ззаду кулаком по голові, таким чином проявивши до нього своє ставлення. Це хлопець, який завжди шукає фізичних конфліктів, щоб пропіаритися", - зауважив Палиця.

Він переконаний, що конфлікт, який стався у вівторок, був ретельно зрежисований.

"Інцидент потрапив на російські та міжнародні канали через 5 хвилин, причому вже з перекладом. Таке відчуття, що ця провокація серйозно готувалася. Шуфрич зі Скориком пройшли прохідну ОДА, виставили відеокамери і чекали 19 з половиною хвилин, поки з'явилося радикальне крило "Правого сектора", від якого зараз всі відхрещуються", - сказав Палиця.

Нагадаємо, 30 вересня в Одесі активісти "Правого сектора" та Євромайдану перешкодили народному депутатові Нестору Шуфричу і депутатові Одеської облради Миколі Скорику провести прес-конференцію.

Близько сотні активістів зібралися біля будівлі, де вона мала відбутися, з наміром заштовхати Шуфрича до сміттєвого контейнера. Проте політик на прес-конференцію не з’явився.

Після цього Шуфрич і Скорик спробували зробити невелику заяву для ЗМІ у будівлі Одеської облдержадміністрації, однак слідом за ними до будівлі увірвалися активісти, після чого сталася бійка.

За цим фактом правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
иван Показати IP 2 Жовтня 2014 12:04
а кто б еще сомневался ? учителья чего стоят вроде недавно хам от яйа в ив франковске обосцался- а готовилось совсем другое : Можна подумать что о нем ничего неизвестно-главный вопрос почему он еще на свободе : Синело море за бульваром с каштанов падали плоды : В Одессе шуфричу давали незабываемой пи-ды
Анонім до иван Показати IP 2 Жовтня 2014 15:47
рашисти себе перевершили,
кот до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 15:51
ха-ха рига риги -рашиські в морду набили, оце так...
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 12:18
"Да, это действительно мы, одесская организация "Правого сектора" не отказывается от своих действий. Мы говорили, что будем проводить народную люстрацию, и мы ее проводим, раз уж этого не делает власть", – заявил Скоропадский. И добавил, что такие меры ждут и других чиновников. "Нам плевать на фамилии и должности, мы проводим народную люстрацию", – еще раз подчеркнул спикер организации. То де тут провокація?
123 до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 15:48
дунчанинннннннннннннннннннннннннннннннннн, опять ты.
Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 12:19
Почему бы открыто не написать о том, что евромайдан - это происки Путина?
иван до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 12:35
кому нада и так знают -только неполучилось в путина как он планировал : пришлось хряка евакуировать а народ стал в ружье уж етого он от хахлов неожидал ето точно : А теперь все идет к рукопашной
Анонім до иван Показати IP 2 Жовтня 2014 12:51
"...У нас було два шматка сала, 75 пакетиків чаю, 5 літрів горілки, половинка ріпчастої цибулі, і ціле море різнобарвних прапорів, жовтої і блакитної фарби..." Ну а если серьезно, как ты считаешь, сколько времени понадобилось бы для зачистки евромайдана? PS. Ребята из стоявшего там Беркута, утверждают, что хватило бы и двух часов. Просто приказа не было.
иван до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 13:37
а я очем? сам знаеш и спрашиваеш-только что дальше после стольких смертей и идиотов во власти
Анонім до иван Показати IP 2 Жовтня 2014 12:53
Зрадійте, геть-патріоти, бо кінець Путіна вже видно! Навис він на Україною величезною тінн'ю...
Лучанин до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 14:46
Класний патріотизм пов"язувати добробут України з президентом сусідньої держави. Мабуть, дико було б слухати господаря, який би тільки те й робив, що дивився за паркан сусідів і ждав поки в них, щось піде не так. Потрібно лад в себе наводити. Інші методи покращення свого стану ще не придумані.(Хіба, що можна сусіда знищити, але це буде відносне покращення, а не абсолютне...)
растоффу до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 14:09
http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/2/7039588/
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 14:35
Коли вже тобі дерму такому хтось єба...ік твій розіб"є,заєюююав ти вже дуже сильно! Коли ви вже собаки дикі виздихаєте як мамонти!
1941-45 Показати IP 2 Жовтня 2014 13:07
мало-дали за яйца надо было повесить иуду
Света Показати IP 2 Жовтня 2014 13:31
Вся украинская политика строилась 23 года на принципе разделяй и властвуй(кради.) А теперь вся страна умылась кровью и слезами. А экономика???? А кому нужна та экономика ,главное правильные популисткие заявления для потенциальных избирателей.
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 13:38
а палиці - респект. правду - в очі. зрештою, шуфричу до його голови навіть якби й скакав - не дістати.
Лучанин Показати IP 2 Жовтня 2014 13:54
Зрежисоване чи не зрежисоване, а морду цьому лайну натовкли по справжньому. Повага одеситам!
иван Показати IP 2 Жовтня 2014 13:57
В зрительном зале кинотеатра в Одессе погас свет и вдруг громкий женский голос с последнего ряда : Ой ! Миша я и незнала что Вы - еврей : Был у нас в Украине один Нестор Махно а тот что парламенте Настя
Лучанин Показати IP 2 Жовтня 2014 14:03
А ще вкрай необхідно і Кидалову пику натовкти. Одесити у вас роботи непочатий край.
захар Показати IP 2 Жовтня 2014 15:41
злодюзі мало дали. сепаратиста на суд людей ,треба було вивести, хай би коси йому трохи поскубали цьому півню путінському!!!
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 16:09
А для кого було зрежисоване "побиття" журналістки Сніцарчук ? Для Америки чи Європи ? Всьому світові показували її "побої", які без лупи навіть і не можна було побачити. Далі більше. Було порушено кримінальну справу і був суд над "тітушкою". І це при тирані Януковичу. Дарма, що сторони порозумілись, зате було по-закону. А зараз, при найдемократичнішій владі, людину можна образити і побити тільки за те, що у неї є своя думкаї. А те, що він регіонал - так у них теж є виборції і їх думку треба теж поважати. А інакше слоган "Єдина Україна" - це лише пусте гасло, От через таку "єдність" і маємо проблеми. .
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 20:21
Оскара шуфричу ,клоун.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus