USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Поведінка Пустовіта властива для пятирічної дівчинки», - Осіпов

10 Вересня 2013 12:37
Під час обговорення питань щодо створення Малоомелянівського квартального комітету розгорілася суперечка в стінах Луцької міськради. Серед депутатів, які були присутні на другому пленарному засіданні - а їх було 31 - проект підтримали лише 20.

Емоційно закликав підтримати рішення, яке допомогло б лучанам вирішити їхні проблеми, депутат Андрій Осіпов.
Це не сподобалося секретареві Луцькради Григорію Пустовіту, котрий розкритикував свого колегу по депутатському корпусу.

Андрій Осіпов не тримався і на своїй сторінці у Фейсбуці останнє неголосування секретаря міськради за рішення щодо Малоомелянівського квартального комітету назвав дитячим.
«Така поведінка властива для пятирічної дівчинки: я не буду голосувати, бо я образився на вас, за те що ви образили іншу людину. Мені дивна така тонка душевна організація Пустовіта Г.О., це явно не щиро. Зрештою, думаю, що Пустовіт шукав першої-ліпшої нагоди аби вчепитися за будь-який привід, аби виправдати своє голосування.
Сесійна зала - це не пісочниця. Визнаю, що висловлювався доволі емоційно. Але, нічого надзвичайного я не сказав. Я сказав, що в сесійній залі має місце «дикунство і невігластво». Це є щира правда. Питання стояло гостре, але висловлювання були в межах норми моралі», - заявив Андрій Осіпов.
Ще депутат піддав сумніву компетентність своїх колег: «В питанні про надання дозволу на створення квартального комітету «Малоомелянівський» частина виступів депутатів виглядала як намагання кінцево переконати присутніх у своїх особистій недолугості. Кінцева ж некомпетентність проявилась в результатах голосування по цьому питанню».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА СЕСІЮ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКРАДИ ПРИЙШЛИ МІТИНГУВАЛЬНИКИ. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікаво Показати IP 10 Вересня 2013 13:15
А я думаю, щл Пустовіт мстлива і дрібна людина. Бувший викладач військової підготовки, який забажав преференцій і пішов в БЮТ. Робив підлість голові-Грицюку, посилав і проплачував поїздки з "кляузами", таких же як сам в Київ до Юлі. Стережіться його "пакостей", він не визнає, тих хто мислить не так як він.
Александр Показати IP 10 Вересня 2013 13:58
Ну теперь ясно, кто тормоза отрезал "в межах норми моралі")) а то все регионы да регионы....
Степан Показати IP 10 Вересня 2013 21:22
То всьо Осіпов шкодить Пустовіту і шланги ріже і ображає "тупими" "невігласами" "дикунами". А чо це ж правда. Тому напевне Пустовіт образився - бо подумав, що про нього сказали. Правда очі коле. Оце той Осіпов приколюється. МАЛАДЕЦ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus