USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прапор Росії на українських БТРах – частина «партизанського» плану, - Соболєв

16 Квітня 2014 15:02
Українські військові використовували російські прапори, щоб колона БТРів могла безперешкодно в'їхати у Краматорськ Донецької області. Про це повідомив лідер фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Сергій Соболєв у середу, 16 квітня, - повідомляє ТСН.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з'явилася інформація, підтверджена фото та відео, що в Краматорську нібито рухаються БТРи під російськими прапорами.

Інформацію що українські БТРи захоплені в Краматорську сепаратистами та російськими військами, спростували у Міноборони.

За його слів, про "партизанський метод проникнення" розповів у Раді виконувач обов’язків міністра оборони Михайло Коваль. "Це наші збройні підрозділи використовували партизанський метод проникнення в ті частини, які на сьогоднішній день контролювалися військовими підрозділами РФ і тими сепаратистами, які ними фінансуються. Я думаю, що цей захід буде відомо протягом години-трьох, і ви зрозумієте, що це фактично прорив, який був таким способом забезпечений нашими підрозділами. Це офіційна інформація, яку надав міністр оборони", - сказав Соболєв.

У Краматорську і Слов'янську українські військові на сторону окупантів не переходили

У Слов'янську і Краматорську є дві групи українських військових: одна з Краматорська прибула у Слов'янськ під російськими прапорами, інша – стоїть під українськими прапорами біля селища Пчолкіно.

Про це повідомили очевидці подій, - інформує "Українська правда".

Так у Краматорську журналіст Ілля Азар повідомив Українській правді, що українська військова техніка перебуває на площі у Слов'янську.

"Українським військовим запропонували перейти на бік ДНР, але вони поки не перейшли. Не зрозуміло, чи вони здалися, чи їх утримують силою. Тільки що їх пустили до їхньої техніки, вони забрали речі і пішли до будівлі адміністрації", - сказав він.

За його словами, на площі знаходяться 6-7 одиниць техніки, серед них БТР та БМД.

Тим часом у Краматорську біля селища Пчолкіно знаходиться друга група військових під українським прапором.

"Близько 10-15 БМД знаходяться на даний момент біля залізниці в районі Пчолкіно (селище біля Краматорська). Їх заблокували місцеві жителі. Далі вони не рухаються і чекають вказівок від керівництва", - сказав Українській правді фотокореспондент Макс Левін, який перебуває на місці подій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
хехе Показати IP 16 Квітня 2014 15:14
Квартал-95 відпочиває!!!:)))
Со стороны Показати IP 16 Квітня 2014 15:17
коментар було видалено
пр Показати IP 16 Квітня 2014 15:18
https://www.youtube.com/watch?v=6bpabV3S4uA
Lex Показати IP 16 Квітня 2014 15:32
СКОРО В ЛУГАНСКЕ! Арсен Аваков в валенках с балалайкой и российским флагом .. (в рамках АТО) …
Со стороны Показати IP 16 Квітня 2014 15:38
Пруф https://m.youtube.com/watch?v=Zydr9M1UKQM военные говорят, что не будут стрелять в народ. И едят принесенные местными пирожки. Потому что по их словам "украинская армия не кормила их четыре дня".
Всезнайко Показати IP 16 Квітня 2014 16:13
От м*даки, а я вірив цілий день... Стратеги вср*ні!
БТР Показати IP 16 Квітня 2014 17:05
Да за розголошення планів того Соболєва під трибунал треба! "Знавець" хр...в! А ще Юля якусь "армію" збирає, хто вона взагалі зараз така? Це що "нові" творять з державою?!
55 Показати IP 16 Квітня 2014 22:32
Клоуни
Соболєву Показати IP 16 Квітня 2014 23:05
Ви дурник, чи прикидаєтеся?
Alex Показати IP 17 Квітня 2014 08:56
Всі так активно описують пересування українських військ та їхні розумні та винахідливі спроби проникнути через блок пости та натовпи проросійських активістів, що вся ця антитерористична операція буде до ДУПИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus