USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Представили нового голову Дніпропетровської ОДА

26 Березня 2015 19:23
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з керівництвом Дніпропетровської області представив новопризначеного Голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації – Валентина Резніченка, який до цього очолював Запорізьку ОДА.

Про це повідомили у прес-службі глави держави, передає Еспресо.TV.

"Знаю цю людину 15 років як сильного і вольового ефективного менеджера. Довіряю йому і вірю, що він зможе зберегти мир і спокій в області", – сказав Порошенко.

Своєю чергою, Резніченко зазначив: "Для мене велика честь очолити область. Обіцяю, Дніпропетровщина буде захищеною".

Нагадаємо, колишній губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський пішов у відставку після скандалу навколо"Укртранснафти" та "Укрнафти". Петро Порошенко заявив, що у відставці екс-губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського немає нічого особистого.

Своєю чергою, екс-голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський заявив, що підтримуватиме новопризначеного керівника області Валентина Резніченка

"У нас немає конфлікту з командою Президента. Ми підтримаємо нового голову, підставимо йому плече і будемо берегти Дніпропетровськ", – зазначив Ігор Коломойський під час представлення нового голови ОДА та наголосив, що його команда у своїх вчинках "виходить з проєвропейського вибору країни".

До слова, напередодні Порошенко заявив: "Як президент не можу допустити, щоб приватні фірми використовували зброю. Коломойський займатиметься громадською і господарською діяльністю", - йдеться у повідомленні речника глави держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
qwerty Показати IP 26 Березня 2015 20:34
Волиняни дуже радіють цій новині...
Харант vs українці Показати IP 26 Березня 2015 21:35
Ми всі бандери, виявляється, і нас треба знищити. Ганьба тій морді, що на відео: ttps://www.youtube.com/watch?v=lgrGz4ReT0U (Все на боротьбу з бандерівцями).
Анонім до Харант vs українці Показати IP 26 Березня 2015 22:08
Два друга сейчас гниют заживо в Харьковском военном госпитале после ранений. Вытащить один осколок стоит 8000 гривен. У одного семь осколков,у второго пять. Это только за операцию. За лекарства и уход прейскурант отдельный.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus