USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про бюджет Луцька думатимуть більше депутатів

27 Березня 2013 16:00
Замість одного нового члена «бюджетна» комісія Луцької міської ради «поповнилася» відразу двома.

Про це стало відомо під час 39-ої сесії міськради 27 березня.

Так, своїм рішенням після розгляду питання щодо змін у складі постійних депутатських комісій, до складу комісії з питань бюджету Луцької міськради «увели» Андрія Буя і Анатолія Бірюкова. Андрія Калахана зробили головою «регламентної» комісії.

Нагадаємо, ротації у комісіях мали відбутися через те, що депутата міськради Святослава Боруцького обрали представляти інтереси громади у Волинській облраді.

Під час обговорення питання депутат Іван Корчук висловив думку, що обранці громади після ухвалення рішення можуть почати бігати «з комісії в комісію».

Ініціатор проекту Григорій Пустовіт погодився із такою думкою і зауважив, що ймовірність цього потрібно обговорити під час зібрання керівників усіх фракцій міськради.

Своєю чергою, Луцький міський голова Микола Романюк додав, що раніше у мерії погодили не збільшувати кількість членів комісій більше ніж на 5 осіб. Утім зазначив: «Всі прекрасно розуміють, про що йде мова і для чого це робиться. Але це справа депутатів».

Врешті, бажання стати членами «бюджетної» комісії висловили депутати Петро Савчук та Анатолій Бірюков.
Протестувати проти цього почав діючий член цієї депутатської комісії Василь Гриб. Мовляв, у її складі 6 осіб, які не завжди можуть зібратися, а введення нових депутатів лише «паралізує» роботу комісії.
Врешті, після гучної полеміки, депутати почали голосувати за проект рішення із пропозицією ввести до складу бюджетної комісії ще й Анатолія Бірюкова і підтримали його більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus