USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проти учасників луцького Автомайдану відкрили кримінал

10 Лютого 2014 14:31
На Волині за фактом втручання в діяльність працівників правоохоронних органів відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо, вчора, 9 лютого, під час Народного віча «Геть Башкаленка!» виник конфлікт між працівниками ДАІ і протестувальниками. Люди намагалися перевернути автомобіль даішників, які переписували номери учасників Майдану - тих, чиї автомобілі стояли на Театральному майдані. Начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук під тиском людей порвав списки з номерами машин активістів.

Міліція, зі свого боку, заявляє про порушення Правил дорожнього руху водіями десяти автомобілів, які виїхали на зустрічні смуги проїзної частини проспекту Волі та після цього розпочали рух тротуаром і припаркувалися на Театральному майдані.

«Наряд відділення ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області ніс службу з охорони громадського порядку під час проведення в обласному центрі мирної акції «Народне віче». На підтримку заходу на Театральний майдан Луцька прибула колона із десяти автомобілів, водії яких, порушуючи Правила дорожнього руху, виїхали на зустрічні смуги проїзної частини проспекту Волі та після цього розпочали рух тротуаром і припаркувалися на Театральному майдані.
Коли працівники ДАІ зупинили одного з водіїв для перевірки документів та складання адміністративного протоколу, до них підійшли кілька учасників мітингу та почали перешкоджати правоохоронцям виконувати службові обов’язки, тримаючи інспекторів за формений одяг та блокуючи рух службового автомобіля ДАІ.
У результаті водії, які порушили Правила дорожнього руху, уникнули відповідальності, передбаченої Кодексом України про адміністративні правопорушення, а працівники Державтоінспекції не змогли виконати свої службові обов’язки.
За даним фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, працівника державної виконавчої служби) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Очевидець Показати IP 10 Лютого 2014 14:47
НЕ пристойно генералу не тримати свого слова, А якщо не памятає про, що говорив нехай записує.
Дмитро Показати IP 10 Лютого 2014 14:50
А скільки можна терпіти той безлад що вони вичворяють! А один з активістів Автомайдану Сергій Поха - не родич бувшого мера Похи? мажори у революцію вирішили пограти?:)
Ясочка до Дмитро Показати IP 10 Лютого 2014 14:59
не просто родич- прямий нащадок.
Дмитро до Ясочка Показати IP 10 Лютого 2014 15:21
Тепер все зрозуміло!:) Ох люди, люди... кого ви слухаєте і кому вірите...!:(
Данс до Дмитро Показати IP 10 Лютого 2014 15:24
Там в майданутих всі такі. Бондар-злодій,Шиба -вбивця,Пащенко-брехун і Гузь -шалапут. Отакі вони наші "ГЕРОЇ"
Lutsk15 Показати IP 10 Лютого 2014 15:10
Ну сама ідея стати ДАІ-ку і сфоткати, і записати номера авто, що заїзджають на території майдану, що зі сторони собору,що зі сторони "смерек" не погана. Але ж,люди, давайте будемо до всіх порушників такі міри приміняти!! По Лесі Українки їздять туди-сюди, вже давно ця вулиця не пішохідна - цього ДАІ не бачить!! Біля собору як заїзджають можуть по тобі проїхатися - цього так само ніхто не бачить!! одним словом двійні стандарти, вибіркове покарання...
Іван Г. Показати IP 10 Лютого 2014 15:12
Як вони вже в поперек горла сидять зі своїми майданами=((( Звертаюся до редакції, яка дійсно висвітлює гарно новини на відмінну від волиньпоста, який висвітлює все тільки з дозволу власника та ще й в кожному 5 слові роблять граматичні помилки ПИШІТЬ, якщо можна більше про Волинь, про волинян в нас є, що висвітлювати той майдан з гузьом і ко дістав усіх вже. Дякую. Буду радий, якщо мене почують.
До Івана Г.(івна) Показати IP 10 Лютого 2014 15:17
Тобі платить уже Башкаленко чи ще Клімчук? А може Терещук? То поцілуй його в с*аку.
Адам до До Івана Г.(івна) Показати IP 10 Лютого 2014 15:22
А вам хто платить Піценюк? Тягнибик? Кличко? Теж мені чесні найшлися!!!
123 до Адам Показати IP 10 Лютого 2014 18:40
А Кличка прізвище перекривити? боїшся в пику отримати? )))
рррр до До Івана Г.(івна) Показати IP 10 Лютого 2014 15:31
майданутий дебілоїд,платять тобі,а людина висловлює думку більшості нормальнихЛучан.Ви недоробкі вже всіх дістали,хто за гроші,а хто по недостачі мізків,співаєте під чужі дудкі тих,хто хоче дірватися до влади.Вони вже раз,при вашій допомозі дірвались в 2005,що сильно збагатішали?Ізараз ,якщо дірвуться,так само вас недоумуів викинуть,як тоді,презервативи .після використання викідають,так буде і з вами.
Іван Г. до До Івана Г.(івна) Показати IP 10 Лютого 2014 15:51
Ви журналіст волиньпосту, що вас так заїло?
Мікі Показати IP 10 Лютого 2014 15:20
Шановна міліція, закрийте вже швидше тих майданутих!Дістали вони своїм свавіллям уже всіх!
До Мікі Показати IP 10 Лютого 2014 15:23
Пиши не "свавілля", а беспредєл, бо інакше тебе розсекретять, що ти тролиш опозицію за гроші ПР.
Мікі до До Мікі Показати IP 10 Лютого 2014 15:25
Дивись , щоб тебе"беспредєл"не розсикретили!!!
Любі свині Показати IP 10 Лютого 2014 15:33
Пропоную лузерам , які пишуть під ніками Дмитро, Ясочка , Адам і т.д. трохи замаскуватись. Волиняни не дурні - віидно що одна й таж контора пише коменти. Проявіть винахідливість!!! Пишіть хоч під різними ( не іменними ) ніками та в різний час. Ну смішно - їй Богу!!! А пук т.н. "Нікі" до "шановної" міліції накликає на думку, що прес служба УМВС клацає по клавіатурі дарма... Вгадав?,,,,,
Мікі до Любі свині Показати IP 10 Лютого 2014 15:44
Люба свине, якщо ти судиш всіх по собі-то це твої проблеми. Не подобаються правдиві коменти- не читай. Подобається бути підстилкою в АПАЗДІЦИІ -стелись! В кожного своя думка і свій вибір. А те що ви всіх дістали тупими акціями -це факт.
Рита до Мікі Показати IP 10 Лютого 2014 15:52
Підтримую. Ці любі свині і в неті і на майдані всіх дістали. Одні образи та звинувачення. Любі свині, займіться, нарешті, чимось корисним.1
Адам до Любі свині Показати IP 10 Лютого 2014 15:54
Ти проплачений майданівець ! Що стяти почав? Проти вас вже скоро повстане народ!
лучанин Показати IP 10 Лютого 2014 15:51
Таке неподобство робиться не лише в Луцьку - в Ковелі декілька автомобілів з прапорами їздять через перехрестя біля парку т. Шевченка на червоне світло і на пішоходів, які переходять вулицю просто не звертають уваги. Вони, мабуть, уявили собі, що "революціонери" недоторкані індійські корови. яким можна все. А якщо їх зачепити, вони починають жалібно так мукати, що у всіх аж сльози виступають і всі кидаються їх захищати. Непотріб.
Іван Г. Показати IP 10 Лютого 2014 15:54
Знайшов паблік у Вконтакте. В якому якраз зараз проводять опитування на рахунок довіри інтернет видань. Підтримайте тих кому довіряєте. http://vk.com/public65218795
Я Показати IP 10 Лютого 2014 15:57
Ось цікаве відео на сайті видання "Слово Волині" http://slovovolyni.com/ukr/volyn/17171/ Там чітко видно хто, як і коли скоїв порушення ПДР.
Реаліст Показати IP 10 Лютого 2014 17:10
А хто дав право їм порушувати ПДР? Я як водій проти такого, всі рівні, а не якщо він майдаун то все можна.... Вчора мав часть прогулятись біля будинку культури, куди якраз приїздили автомайданівці.... І ЦІ ЛЮДИ РОБЛЯТЬ РЕВОЛЮЦІЮ ?????? Стидоба та сором. І ще одне питання, чому в центрі міста палять вогонь? Сморід їхнього вогнища заважає людям в центрі міста. І ще, шановні майданівці, серед вас дуже багато вчора я побачив стрижених хлопців, щось це дуже нацизмом попахує.... і будьте ласкаві, якщо палите в громадському місці (а це порушення закону) то БИЧКІ кладіть собі у карман. І ще, помийте памятник, лазите по ньому у взутті, то хоч приберіть його після себе.... люди біля нього фотографуються.
Луцьк Показати IP 10 Лютого 2014 17:28
Терещук, відкрити кримінальне провадження ти можеш (так для замилювання оченят), а от доведи хоч одне до кінця, щоб хтось дійсно відповів по закону! Але де там, зараз знайдуться куми-свати-сусіди! Не допускайте порушення, а то починаєте чухатись коли все скінчилося. "Під тиском людей порвав..." не ганьбився б краще!! Якщо за тобою закон, то чого прогинаєшся?
Реаліст Показати IP 10 Лютого 2014 17:31
У нас просто стадо - звучить не горда, а от "Майдан" - оце круто.
Андрій Показати IP 10 Лютого 2014 17:40
Перш ніж почати мстити,ви повинні викопати дві могили.(Китайська мудрість)
Андрію Ку Показати IP 10 Лютого 2014 18:06
Саме так. Але першу яму вони, тобто мэнти вже викопали. А в другу ляжуть їх близьки. Це станеться тоді, коли вони забудуть про минуле і згадають, коли доведеться ховати близких.
Андрію Ку ві Показати IP 10 Лютого 2014 20:03
Дивися, щоб тебе першого поклали, тхоре смердючий.
мама Показати IP 11 Лютого 2014 11:25
Дорогі мої і любі діти. Схаменіться і не давайте ненависті до свого брата полонити Ваші серця. Прочитайте ті прикрі для мене слова, якими Ви намагаєтесь дошкулити одне одного. Ви ж діти однієї Землі. Прочитайте слова нашого Генія, викарбувані на приміщенні театру. Не розпалюйте ворожнечу, щоб не шкодували про її розвал, оскільки цього наші нащадки Вам не пробачать.
Мама. Показати IP 11 Лютого 2014 11:30
Українці, схаменіться, прочитайте про що Ви пишете. Ніколи ненависть не була супутником нормального життя і нормальних стосунків. Ви ж створюєте для усіх наших ворогів добрий грунт для розвалу Української держави. А хіба ми цього хочемо ?. Якщо людина має іншу думку, то хіба можна її вважати неукраїнцем? Згадайте Т.Г.Шевченка і його слова, які є на приміщенні театру "Обніміться братьи мої, молю Вас, благаю".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus