USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Припинити та покарати організаторів», – Медведчук про блокаду ОРДЛО

16 Лютого 2017 23:15
Лідер «Українського вибору» Віктор Медведчук заявляє, що якщо влада дійсно хоче повернути Донбас Україні, то Київ має негайно припинити протиправні дії «радикалів» і притягнути до відповідальності організаторів блокади.

Про це повідомляє «Політека».

«На жаль, Уряду і прем'єру зокрема знадобилося три тижні, щоб усвідомити: незаконна акція радикалів не тільки веде до енергетичного колапсу, паралічу металургійної галузі та техногенним катастрофам, а й загрожує національній безпеці.

В Уряді визнали: єдиний вихід - купувати вугілля на Донбасі. Авантюри з заокеанським вугіллям, які здійснював екс-глава Кабміну Яценюк, обернулися чималими втратами для країни. Сьогодні відмова від вітчизняного енергоносія і закупівля антрациту за кордоном здатні спустошити і скарбницю, і кишені споживачів », - заявив політик.

Медведчук зазначив, що європейці заявили про те, що саме населення стало заручником блокади, зокрема, це випливає із заяв глави представництва ЄС в Україні Х'югу Мінгареллі, а також прес-секретаря ЄС.

«Представники єврореформаторської команди, які занадто довго грали в псевдопатріотичні гри з радикалами, сьогодні пожинають плоди такої своєї політики. Однак, ні застосування надзвичайних заходів в енергетиці, ні резолюція ООН не зупинили радикалів. Знахабнілі від безкарності екстремісти заявили, що готують відповідні заходи», - обурюється Медведчук.

Політик звертає увагу на те, що блокада Донбасу, як, буцімто, політична піар-акція представників «партії війни», вже породила в суспільстві сумніви в здатності держави захистити громадян від свавілля збройних радикалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 16 Лютого 2017 23:28
а хто захистить людей від знахабнілої влади, яка його безбожно грабує набиваючи собі кишені через офшорні зони ?
От цікаво Показати IP 17 Лютого 2017 08:07
А навіщо Україні руїна та розсадник терористів у вигляді Донбасу???
До Медведя Показати IP 17 Лютого 2017 08:50
А чому б не припинити торгівлю з терористами та не покарати винних у організації злочинної схеми пов'язаної з розкраданням бюджетних коштів, службовими підробленнями, фінансуванням тероризму та державною зрадою (ротердам +)?
Месник Показати IP 17 Лютого 2017 08:53
Запищали крисьониши-значить робимо все правильно,підтримати хто чим може і показати,що народ є владою в Україні,банду олігархату на нари.Олігархат-це ТУПИК.
Ігор луцький Показати IP 17 Лютого 2017 09:49
Навіщо нам те вугілля?Що нам до зупинки підприємств?Безвіз давай скоріше!!!Сумки вже біля дверей рік стоять.
Анонім до Ігор луцький Показати IP 17 Лютого 2017 12:12
то в тебе в голові зупинка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus