USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Псевдозамах на псевдоопозиціонера Пустовіта

10 Вересня 2013 19:00
Опозиція на Волині вже давно втратила риси опозиційності та не виконує тих завдань, які мала б виконувати, служачи українцям. Керівництво ВО «Батьківщина» займає «теплі» місця у міськраді, тож воювати із нинішньою владою для нього рівноцінне самознищенню.

Для того, аби прагнути змін, недостатньо проголошувати себе опозиціонером, одягати вишиванку і ходити на мітинги під національними стягами України та УПА. Необхідно щоденно проводити діяльність, спрямовану на дискредитацію правлячого режиму, відмовитися від владних благ і працювати на благо місцевої громади.

На жаль, справжніх опозиційних політиків на Волині практично не лишилося, особливо серед чиновників, котрі за будь-яку ціну намагаються втримати керівничу посаду. Недаремно спад активності опозиційної діяльності регіону, як показує практика, припадає на час керування обласного осередку ВО «Батьківщина» секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта.



Відставний військовий Пустовіт ще з суворовського училища засвоїв, що основою виживання і просування по кар’єрній драбині можливе лише після чіткого підпорядкування наказам. Приймати серйозні особисті рішення колишньому армійському підлеглому Григорію Пустовіту довелося лише в 45-річному віці, коли йому довірили «порулити» Луцькою міською організацією Спілки офіцерів України. Це, напевно, настільки сподобалося солдату-відставнику, що він з великою радістю сприйняв і нове призначення – очолити міський осередок «Батьківщини» у 2006-ому, а згодом і обласне відділення партії. Уявіть, скільки щастя «звалилося на плечі» Пустовіта, коли партійні кольори дозволили йому увійти до стін Луцької ради, ще й обійняти там тепленьке місце секретаря міськради.

За час тривалої діяльності на керівничій посаді Григорію Пустовіту не вдалося добитися нічого путнього. У міськраді депутати його не слухаються і голосують кожен як хоче і як домовиться. Кожні вибори, що вкотре відбуваються в місті та області, «Батьківщина» із тріском провалює. Партійний осередок нагадує прохідний двір, в який входять і з якого виходять усі, кому це заманеться. Кадрові призначення всередині обласного відділення «Батьківщини» м’якше, ніж дивними годі й називати.

Народна мудрість про псування риби з голови, як ніколи підходить саме до місцевої «Батьківщини». Нещодавня заява «опозиціонера» Пустовіта про замах на нього виявилася черговою мильною бульбашкою, що так натхненно надував чиновник і яка так голосно луснула після заяви головного міліціонера Волині – генерала Олександра Терещука. Виявляється замахом і не пахло, а пошкодження автомобіля – це безгосподарна діяльність керівника, котрому довірили міське майно і який так безвідповідального його експлуатував, що навіть не змусив власного водія вчасно перевіряти технічний стан транспортного засобу.

Невже людина, котра не може відповісти за доручений йому автомобіль, може відповідати за цілий партійний осередок чи місто? Рейтинг обласного осередку «Батьківщини» доведений Пустовітом практично до критичного. А сам чиновник замість того, аби взяти відповідальність за провал і чесно зізнатися у власній безпорадності, подати у відставку, вирішив піти скандальним шляхом. Привернути до себе увагу і по-акторськи розіграти мученицький сценарій, мовляв, він настільки продуктивно працює, що конкуренти бажають навіть його смерті. Невже хтось у Луцьку може вчинити замах на людину, котра лише вміє спокійнісінько «протирати штани» в чиновницьких кабінетах.

Очевидною є причина, чому Григорій Пустовіт увів в оману усіх власною заявою про замах на себе. Швидше за все, через бездарну професійну діяльність. Чиновник відчув, що за час керування обласним осередком «Батьківщини» йому так і не вдалося згуртувати навколо себе потрібних людей, завдання, довірені для виконання, політик також втілити в життя не зміг.

Останнім провалом Пустовіта як опозиціонера, звичайно, можна назвати місцеві вибори до Луцької ради 18 серпня, коли він разом із керівником міської партійної організації ВО «Батьківщина» Сергієм Григоренком абсолютно кволо і бездарно проводили передвиборчу агітацію за власного кандидата.

Гроші, витрачені на кампанію, були проїджені функціонерами замість того, аби бодай дещицю добрих справ принести власній громаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧОМУ ЛУЦЬКА ОПОЗИЦІЯ ІДЕ В ОПОЗИЦІЮ ДО ВЛАСНИХ ВИБОРЦІВ?

Невже Пустовіт із компанією вірили, що лучани проголосують за опозиційного кандидата лише через популярність партії в західних областях України. Звичайно, що зайняте четверте місце кандидата від об’єднаної опозиції є повною капітуляцією, першою чергою, керівників «Батьківщини» на Волині.

Часи голослівного піару минули безслідно. Людей сенсаційними гаслами і скандалами не обдурити. Усі вже стомлені від голослівних вихвалянь про псевдодіяльність.

Схоже, що Григорій Пустовіт власною заявою вчинив замах на самого себе. І після чергового провалу його політичне майбутнє приречене. Шкода лише, що міліція, державні експерти змушені були витрачати дорогоцінний час на фальшиві виклики замість того, аби займатися пошуком злочинців.

Уявіть собі, що кожен автомобіліст буде викликати правоохоронні органи, коли у нього станеться незначна поломка в ходовій частині машини, проб’ється колесо або витече гальмівна рідина? Усього особового складу міліції не вистачить.

Скандал із замахом на «опозиціонера» Пустовіта виявився мильною бульбашкою. Які ще заяви мусить робити опальний функціонер, аби його перестали сприймати серйозно не тільки лучани, а й партійні боси з Києва, котрі досі вірять в активну діяльність цього борця за демократію і краще майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: «ПОВЕДІНКА ПУСТОВІТА ВЛАСТИВА ДЛЯ П'ЯТИРІЧНОЇ ДІВЧИНКИ», - ОСІПОВ

Олег ЗАЛУЦЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 65
дідо Показати IP 10 Вересня 2013 19:02
Клімчук може спати спокійно,поки такі Апазіціонери в луцьку.
Спи спокійно, дорогий друже... до дідо Показати IP 10 Вересня 2013 19:57
Такі апазіціанєри не лише в Луцьку. Ще одна жертва самопіару третій рік протирає штани в Ковелі. Це мер-бютівець О.Кіндер, який, аби загасити чималий шкандаль про взятки від підприємця роздув на всю Україну драму-феєрію про навмисний підпал своїх новозбудованих (за трудові доходи?) хоромів невстановленими "політичними ворогами". А насправді виявилось, що дерев*яному особняку пустили червоного півня мажористі діти мера,яким захотілося в новобудові запашного барбекю. З димком.
ХеХе Показати IP 10 Вересня 2013 19:30
Пустовіт??? Пустоцвіт!!! Пустоцвіт - ганьба БЮТа!!!
Володимир Показати IP 10 Вересня 2013 19:33
Пустовіт і так довго затримався на своїй посаді. Але він як жук так просто не піде, тому наступні вибори виграють усі, тільки не апазіціанери місцеві. На жаль, коли в голові пустоцвіт, то й не накеруєшся толково. Тому й виходять ляпи типу на нього напад готували. Перш, ніж заяву писати в міліцію - треба думати про наслідки. Опозорився Гріша. Має офіцерську пенсію - іди відпочинь, але владу ж хочеться. Ех. Шкода людей, котрі вірять таким пройдисвітам як наші політичні лідери.Зневіра повна.
Лучанка Показати IP 10 Вересня 2013 19:49
Як прикро розчаровуватися! Я ж їм вірила... А куди дивиться вище керівництво? Романюк, ви не бачите, хто поряд з Вами? Та й в Києві в Пустовіта напевно таке ж керівництво як він сам. РОЗЧАРУВАННЯ і годі!!!
иван Показати IP 10 Вересня 2013 20:11
до виборив ще далеко так що Грицько ще щось нове придумае хиба мало витивок е серед вийскових ( скаже що його москали вкрали щоб вивидати таемници луцького аеропорту)
Дьодік Показати IP 10 Вересня 2013 20:18
Картіна Рєпіна "Два шланга".
ключік Показати IP 10 Вересня 2013 20:58
я з пустовітом служив в армії-алкаш ще той.я був шокований коли взнав що він головний в БЮТ на волині....
Социс Показати IP 10 Вересня 2013 21:21
Пропоную опитування: Кому тормозний шланг протирався? Є хоча б один такий випадок?
я до Социс Показати IP 10 Вересня 2013 21:30
У мене протирався. Рік тому. Виявив дефект при ремонті підвіски на станції ТО
Социс до я Показати IP 10 Вересня 2013 21:34
Об що протерся тормозний шланг?
Че Показати IP 10 Вересня 2013 21:30
перефразовуючи відомий анекдот "Який лідер - такі й замахи"
Виборець Показати IP 10 Вересня 2013 21:44
Бридко дивитись на цього щура Пустоцвіта,який давно продався Регіонам,а також Крису Сірожу григоренка два Шланга в Бюті опозицінери Хапуги доларові.
сосед Показати IP 10 Вересня 2013 21:45
Гриша, имей честь - уйди в отставку. Не позорь нас офицеров.
Віктор Показати IP 10 Вересня 2013 22:31
Черговий заказ на Пустовіта. Був-би таким як пишуть регіональні шавки, його б так брудом не поливали. Порядна і чесна людина.
папа Карло Показати IP 10 Вересня 2013 22:33
Це певно приходив Буратіна, щоб провчити Грішку Пустобріха...
Михайло Показати IP 11 Вересня 2013 02:36
На Волині представляють Аферистку ПУСТОВІТИ !
Михайлу до Михайло Показати IP 11 Вересня 2013 12:23
Не требувіх приміряти до себе.Якщо ти аферист , то думаєш , що і всі аферисти?
Михайлу до Михайло Показати IP 11 Вересня 2013 12:23
Не требувіх приміряти до себе.Якщо ти аферист , то думаєш , що і всі аферисти?
Вінстон Показати IP 11 Вересня 2013 07:58
А шо вибори скоро?????????
Панас Показати IP 11 Вересня 2013 08:52
Підтримую Віктора-якщо така тріскотня від покращувачів значить сильно заважають Пустовіт та Григоренко.А водій не його власний.Для перевірки авто є відповідні технічні служби,автогосподарство.
Сергій Кичій Показати IP 11 Вересня 2013 09:23
Гріша, з тобою залишились збір блотних і шайка жибраків, таких самих добераєш до себе в команду. Ви топитесь, а таким дешевим піаром ви себе занурюєте глибше.Це тобі кара за твої минулі вчинки!!!!!
Сергій Кичій Показати IP 11 Вересня 2013 09:24
Гріша, з тобою залишились збір блотних і шайка жибраків, таких самих добераєш до себе в команду. Ви топитесь, а таким дешевим піаром ви себе занурюєте глибше.Це тобі кара за твої минулі вчинки!!!!!
Сергій Кичій Показати IP 11 Вересня 2013 09:26
В нас вже є нова політ сила!!!! Яку я очолив!!!! Ми заберемо Ваш електорат!!!! Ми справжня опозиція!!!Ви ХАПУГИ, ГАНЬБА!!!
замовник статті Показати IP 11 Вересня 2013 10:20
Сірожка Залупський ти явно перегнув палку, гроші від мене не отримаєш. А ти Кичій перш ніж щось очолювати навчись грамотно писати.
Коментатор Показати IP 11 Вересня 2013 10:45
Чергова замовна стаття і коментарі з тієї ж кишені!
Бартош Показати IP 11 Вересня 2013 10:49
Недоброзичливці! Ми,члени партії ВО "Батьківщина",прекрасно розуміємо,що вся ця тріскотня організована на замовлення нинішньої влади,яка панічно боїться опозиції і наступних виборів. Всі ваші намагання очорнити очільника обласної організації Пустовіта Г.О. не підірвуть нашої довіри до нього.
Дядько до Бартош Показати IP 11 Вересня 2013 10:57
Ваш Пустозвон ще з помаранчевої революції Батьківщиною в Луцьку керує, а зараз, ще й в області. І то він довів до того, що ви все програєте і нічого путнього не робите. Давно пора дати дорогу нормальній, адекватній людині, яка більше дурниць робити не буде. А то так ви й надалі всі вибори продуєте.
знаючий до Бартош Показати IP 11 Вересня 2013 12:42
і даремно бо 90% з тут сказаного правда!!!
лучани Показати IP 11 Вересня 2013 10:55
БЮТ-кремлівська секта, організована аферисткою Тимошенкою. Зечка відбуває покарання за те,що загнала всіх українців у газову кабалу,підмахнувши злочинний пакт з Путіним.
Непутьовому лучану до лучани Показати IP 11 Вересня 2013 12:22
Що ти розписуєшся за всіх лучан? Чому така "розумна" теперишня влада не може витягти тебе з тої газової кабали? Згадайно ще про чорноморський флот.Це робота теперишнього президента.
Богдан Показати IP 11 Вересня 2013 11:00
Отак у нас все в Україні робиться. Якщо Пустовіт і заявив щось, то не треба накидатись на нього всією кодлою. Це показує менталітет людей, які живуть поряд, і яким чихати на все і на всіх. А уявіть собі, щоб ви робили на місці того Пустовіта і водія, які опинились на дорозі з несправними тормозами, і після дослідження виявилось, що трубка порізана. (це ж перша реакція звичайної людини, хтось "полює"). Адже така довіра людям, нічого не скажешь. Одним словом, як казали в одному фільмі, "деревня".
лучани до Богдан Показати IP 11 Вересня 2013 11:07
Спочатку треба було перевірити,а потім голосно заявляти. Пустовіт є провокатор або тупий.
Фома Показати IP 11 Вересня 2013 11:26
Якщо пишуть заказні статті то це значить що нинішня влада боїться програти на виборах, тому і поливають брудом порядних людей від Опозиції.
лучани до Фома Показати IP 11 Вересня 2013 11:30
Клімчук ,що хоче те і робить в області. А Апазіціанери заявляють ,які вони страшні. "Дякуючи" бютоголовій секті, Януковича можна вже привітати з другим президентським терміном.
111 до Фома Показати IP 11 Вересня 2013 12:45
ХТО!? Пустовіт порядний????
Ваня Показати IP 11 Вересня 2013 11:42
Стоїть той пустоцвіт у вишиванці з гидкою мордою, плюнути хочеться.Скинь ти її не достойний ворюга і хапуга.Позор за таких українців,які позорять Україну
Avtor Показати IP 11 Вересня 2013 12:13
Давно потрібно було підняти цю тему - робота опозиції та безпосередньо її керівництва. Займаються лише інтригами.
Афанасій Показати IP 11 Вересня 2013 12:33
Лучанину.Не забуть привітати Яника завтра в Луцьку,який приїде, з метою оглянути стан прикордонної області,щоб рейдерськими методами заволодіти деякими бізнесовими об"єктами, а по неофіційним джерелам, ціль приїзду зробити губернатором області члена "сім"ї".
Афанасій Показати IP 11 Вересня 2013 12:43
Замовляють статті, пишуть гидкі коментарі. Та це ж дуже добре, бо Пустовіт, як головний опозиціонер області, мабуть ,наступив нашим провладцям на болючий мозоль.Так і дальше тримайтеся, Григорію Олександровичу,бо це означає, що ви йдете правильним шляхом!
Грицько до Афанасій Показати IP 11 Вересня 2013 12:53
Поки що він наступив не противникам, а собі на шланг гальмівний. Не контролює що говорить і не знає що робить. А противники йому тільки дякую скажуть за його дєятєльность. З такими легко змагатися і легко підкорити. Він просто ніякий. А стаття по ділу. Пишіть ще
Автолюбитель до Грицько Показати IP 11 Вересня 2013 15:29
Не повинен він контролювати технічний стан авто, він же не за кермом.
АРОН Показати IP 11 Вересня 2013 12:52
все можливо може й шланг сам перетерся може й депутати в київ ради соби морди понабивали та жинка з врадиивки себе згвалтувала ...все може бути ... так пустовит не святий але чоловик не втик не пишов як инши борци в лапках в партию регионив а таки хоч щось хоч якось робить и за це честь йому та повага
Андрій до АРОН Показати IP 11 Вересня 2013 12:55
Якщо "що небудь робить", то нехай і далі в задницю опозицію веде. А нами далі яничари будуть керувати і за рабів мати. Таких на кол треба садити, якщо людям замість добра тільки ляси точать
+100% до Андрій Показати IP 11 Вересня 2013 16:19
Підтримую!
Ваня Показати IP 11 Вересня 2013 13:03
Андрій стопроцентно тебе підиримую
Ореста Показати IP 11 Вересня 2013 13:13
Не хочу звертати увагу на заказні коментарі.Звертаюся до автора. На вашу думка, справжнійопозиціонер - це непрацююча людина(працювати не можна ні у владі,ні у виконачій службі, ні підприємцем) і бажано бути під слідством або в тюрмі.
Ненсі Показати IP 11 Вересня 2013 13:28
Що не день, то нові помиї на голову Пустовіта. Мішаає!!!По поводу Рейтингу. Ще й року немає як Пустовіт є головою обласного осередку «Батьківщини». Програли проміжні вибори в Луцьку - це не є " практично до критичного".Автор змішав все в одну кучу: і військовий і чиновник і політик. Яку "професійну діяльність" Пустовіта мав на увазі автор (чи заказчик)?
opa до Ненсі Показати IP 11 Вересня 2013 13:46
Так Пустоцвітик вже міську Батьківщину тягне з середини минулого десятиліття. То значить він не причетний до розвалу опозиційного духу на Волині. А тут його ще й над цілою Волинню поставили. Ви спитайте краще коли він останній раз їздив у регіони області і робив щось на користь людей. Типовий бюрократ з генеральськими амбіціями. Назвіть щось конкретне, де він за стільки років щось зробив добре. Участь у мітингах і язиколяпство не приймається до уваги
Тереза Показати IP 11 Вересня 2013 13:35
До чого цей лай Кожен чиновник в такій ситуації вимушений визвати міліцію: машина державна, водій одержує зарплату із бюджету.А справа міліції вияснити: злочин це чи халатність водія. Слава Богу,люди залишилися живі-здорові
Читач Показати IP 11 Вересня 2013 13:36
Який фіг,що він змішав.Гидка і противна людина це вже доказано
Світлий Показати IP 11 Вересня 2013 14:23
Увага! На «Волинських новинах» позитивні коменти знімаються. Неозброєним оком видно, що стаття та нікчемні коменти замовлені(правда дуже короткі напевно гонорар маленький або розуму на більше не вистачає). Страх переймає вАШИХ "газяев"- феодалів за свою власну шкуру та награбоване майно. Нікчеми та лузери схаменіться сьогодні вАМ платять а завтра будуть ходити палицею по плечам, навіщо платити рабам(прочитайте проєкт Трудового законодавства). Погрози в сторону активістів опозиційних сил сил звучать постійно."ВО "Батьківщина" Пустовіт Г.О. та його соратники борються за побудову заможньої, демократичної держави з вільною та гордою нацією. Але нікчемам та лузерам головне "пожрать" а потім "пас..ть". Страшна небезпека нависла над Україною, гуртуймося браття, не стіймо осторонь, на місті Пустовіта завтра можете бути Ви. Людям зі здоровим глуздом нікчемні коменти читати просто гидко. На виборах зараз на жаль "бабло" перемагає розум та здоровий глузд. Але завжди так не буде, я віру в українців. Ми сильна та мудра нація. Перемога буде за нами. Слава Україні!
Таня Показати IP 11 Вересня 2013 14:35
Надто багато суб'єктивних суджень і не професійних епітетів. Оцінка на "3 з мінусом". А про Пустовіта нічого не казатиму, я його майже не знаю.
лучани Показати IP 11 Вересня 2013 14:46
Бютоголові штабісти нервуються, бо прийшой кінець їхній секті. Скоро в регіони побіжуть.
Олеся Показати IP 11 Вересня 2013 14:47
Я не вірила, що такі статті ще комусь вигідно писати, але помилялася, подібних речей з’являється все більше, шкода, що нас людей впутують в свої міжусобні сварки. Не знаю кому там не вгодив Пустовіт, але він хороша людина, знаю його особисто, а от про чиї діяння дійсно треба писати, то про них чомусь не пишуть. Я підтримую опозицію і розумію, що її задавлюють з різних сторін, так було завжди, але врешті-решт добро завжди перемагає, хоч і продаються наші люди, але і це з часом мине, бо не все купиш за гроші. Тримайтеся.
лучани Показати IP 11 Вересня 2013 15:01
Зараз всі працівники бютоголового штабу на Шопена кинулись писати ,який Пустоцвіт хороший. БЮТ -це брехлива секта.
деБЮТ PRa до лучани Показати IP 11 Вересня 2013 19:26
У ніч, коли нечиста сила святкувала Хелловін, надзвичайна пригода трапилася у місті волинських залізничників. Тоді уночі 1 листопада 2011 року повністю вигорів новозбудований дерев’яний будинок міського голови Олега Кіндера. За версією «Батьківщини», це був підпал. Фракція БЮТ у Верховній Раді звернулася до міністра внутрішніх справ з вимогою терміново розслідувати підпал будинку Олега Кіндера і прозвітувати про розслідування цієї справи. Із заявою про це з трибуни ВР виступив народний депутат екс–волинянин Сергій Шевчук. "В хід прийшли брутальні і злочинні дії. Саме 1 листопада минув рік, як жителі міста Ковеля на Волині обрали мером міста обласного підпорядкування представника "Блоку Юлії Тимошенко" Олега Кіндера. Рік роботи продемонстрував принциповість і енергійність нового мера. На нього не діяли типові методи адміністративного тиску у вигляді батога чи пряника, він відстоює інтереси громади і свої ідеологічні переконання. І саме на річницю роботи бютівського мера зловмисники о другій годині ночі підпалили його новозбудований дім, не палац, як пишуть недоброзичливці, а дерев'яну, зведену з брусу ХАТИНУ, в яку сім'я ще й не поселилась. Сам мер не висловлює ніяких версій, окрім зумисного підпалу. Не вказує він і на політичну мотивацію. Однак, підконтрольні місцевій владі ЗМІ уже почали артпідготовку, натякають, вдумайтесь тільки, на самопідпал як форму самореклами. Я процитую: "Підпали і вибухи, після яких погорільці перемагали на виборах, вже давно стали своєрідною передвиборчою технологією", кінець цитати. Тобто замість людського співчуття до погорільців вони просять перевірити, на які кошти був зведений дерев'яний будинок, що згорів до фундаменту. Вульгарно оббріхуються люди, які виступили на захист мера. Хочеться запитати, чи совість хоча б ночувала в таких редакціях.", - гнівно заявив однопартієць Кіндера Шевчук. І дійсно, які негідники! Хто дав право питати в білосердечного держслужбовця звідки в нього гроші на ХАТКУ за 250 тисяч зелених? Сам мер спростовує слова Шевчука і все ж пов’язує підпал зі своєю професійною та політичною діяльністю. «Такий «подарунок» з нагоди першого року перебування на посаді міського голови вважаю не тільки помстою недоброзичливців, які не сприймають моєї чіткої позиції щодо захисту інтересів територіальної громади на цій виборній посаді, а і попередженням від тих, хто боїться, що на наступних парламентських виборах буду балотуватися в народні депутати», - сказав Олег Кіндер. Як згодом стало відомо, що ХАТИНКУ ( http://vidomosti-ua.com/photo/original-1320921152.JPG ), а насправді добротний будинок ковельському голові спалили діти, які смажили в каміні, розташованому на першому поверсі будинку, шашлик чи сосиски. І саме через це відбулося загоряння. Начальник Держтехногенбезпеки спростував інформацію про підпал будинку мера Ковеля. Зі слів Миколи Кревського, будинок міського голови Ковеля згорів не через дії зловмисників, як заявив сам мер, а через камін у помешканні. "Будинок дерев’яний, тому вогонь розповсюдився швидко. На згарищі працювала оперативна група. Серед причин пожежі розглядали десь чотири версій – підпал, необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення і порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропроводки. Відповідно до висновків служб, які розслідували справу, найвірогідніше, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення", - відзначив пан Кревський. Він розповів, що в згорілому будинку був камін, змонтований із порушенням умов пожежної безпеки. В результаті його експлуатації виникло підсушування дерев’яних конструкцій, які були впритул до каміну від чого і спалахнув будинок. Заяву Ковельського мера прокоментував перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко. "А що робити міському голові? Будинок по необережності згорів, він же не скаже, що він порушив правила пожежної безпеки. Саме час сказати, що це був тиск політичних опонентів", - сказав О.Башкаленко.
Амєлія Показати IP 11 Вересня 2013 15:09
Писаки -подивіться на себе.Не треба показувати пальцем на когось-що Ви зробили для Волині? Продаєтесь ,коли хтось покиває пальчиком."Лучани" -БЮТ уже давно не на Шопена і ваша інформація не достовірна.
лучані Показати IP 11 Вересня 2013 15:19
вчора пустовіту не дала його жінка сьогодні буде заява про замах клоун тай годі
Юрій Показати IP 11 Вересня 2013 19:26
Цікаво, чи знають Пустовіта особисто ті коментарщики що паплюжать його нині. Адже це розраховано на простого обивателя. Мовляв, такий-сякий, якщо люди кажуть, значить так воно і є. Офіційно це називається чорним піаром, розрахованим на те, що дюди більше вірять ніж думають. Народна мудрість говорить, ,,Щоб пізнати людину в мвйбутньому- потрібно до її минулого додати теперішнє. Нехай ті ,,знатоки'' знайдуть у Пустовіта шикарний будинок, дачу, ділянку в престижному місці, родичів на впливових посадах, крутих покровителів і т.д. Судячи з коментарів. він вже мусить все це мати. Тоді буде мова. ( Грехи других судить Вы так усердно рветесь, начните со своих и до чужих не доберетесь). У. Шекспир.
Григорій до Юрій Показати IP 11 Вересня 2013 21:26
Нам достатньо знати що він зробив як політик і керівник партії в регіоні. Відповідь - нічого доброго для виборців своєї партії і всіх лучан і волинян. Він уміє тільки плескати язиком. А який він вдома і серед близьких - мені наплювати. Хай будує і робить вдома що захоче, а якщо очолює опозиційну партію, то нехай буде опозиціонером головним, а не підлабузником провладним.
***** Показати IP 12 Вересня 2013 09:45
http://www.securitylab.ru/upload/iblock/8f3/8f3e66273385292690d58d9ba81efce2.jpg як на мене дуже схожі)))
Андрій Показати IP 12 Вересня 2013 12:44
Ото - то пропіарився,жах. І чому людям так хочеться чужої крові? Може через те, що своя наполоаину із жовчю розмішана? Стидно це все читати. Я не знаю Пустовіта, але ціную цю посаду, бо вона не є із легких, але так лити бруд на Людину...То хто ж тоді ВИ? Святі чи Фарисеї?
Амальгама до Андрій Показати IP 13 Вересня 2013 14:37
Ми - виборці. Не святі, але й не фарисеї. Пересічні українці, які на власні податки утримують посаду секретаря Луцькради, на якій "тяжко" трудиться пан Пустовіт: встає вдосвіта і лягає поопівночі - все про нас, сердешних, дбає))). А скажіть-но, безпідставно звинувачуючи фактично в замаху на вбивство двох осіб (себе і водія), на кого лив бруд Грицько Пустобрех?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus