USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Путін ввів санкції проти Туреччини

28 Листопада 2015 22:10
Президент РФ Володимир Путін підписав указ про застосування спеціальних економічних заходів щодо Туреччини.

На території РФ тимчасово вводиться заборона або обмеження зовнішньоекономічних операцій, що передбачають ввезення на територію Російської Федерації окремих видів товарів, країною походження яких є Туреччина, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

Виняток становлять товари, що ввозяться для особистого користування в обсязі, дозволеному правом Євразійського економічного союзу.

"З метою захисту національної безпеки та національних інтересів Російської Федерації" указом також передбачається заборона або обмеження для організацій, що знаходяться під юрисдикцією Туреччини, на виконання ними окремих видів робіт на території РФ за переліком, який визначається урядом Росії.

Забороняється також роботодавцям у РФ залучати з 1 січня 2016 року до трудової діяльності працівників з числа громадян Туреччини.

Сьогодні президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган сказав, що дуже шкодує через збитий Туреччиною російський літак і хотів би, щоб цього ніколи не сталося.

24 листопада, уряд Туреччини повідомив, що два літаки F-16 здійснювали прикордонний обліт і зустрілися з двома російськими Су-24, і один російський літак був збитий.

Представники турецької влади заявляють, що збиття літака не було спрямоване проти жодної конкретної країни, а мало лише оборонити турецькі території.

Штурман зі збитого Туреччиною Су-24 зачитав журналістам, як саме відбулося збиття літака. Він стверджує, що ніяких попереджень не було.

Турецькі військові оприлюднили аудіозапис, на якому, як вони стверджують, чути попередження російському бомбардувальнику Су-24 перед тим, як він був збитий турецьким винищувачем.

МЗС Треччини радить громадянам Туреччини не відвідувати Росію без нагальної необхідності.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Росія з 1 січня 2016 року зупиняє безвізовий режим з Туреччиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 28 Листопада 2015 22:44
Софiя буде з Хрестом,а Константинополь (Царьград)православним
Anonymous Показати IP 29 Листопада 2015 00:45
Ага! А х...ло так взагалі канонізувати напевно пора... Приклад з турків час і ЄС брати, там теж як хотіли, так порушували і літаки, і підводні човни... Та й нам повчитися варто, що треба робити, коли кацапський танк, чи камаз з "впопучленцями" перетинає кордон України!
Анонім до Anonymous Показати IP 29 Листопада 2015 06:21
Ти мабуть д*біл.
рудгер хауер до Анонім Показати IP 29 Листопада 2015 12:17
мабуть ти недолугий...якщо пишеш і вриш в православний стамбул))))) а чоловік правильно написав як треба брати приклад з турків!!!
Анонім до рудгер хауер Показати IP 29 Листопада 2015 20:15
А ну попробуй назови, хоть одну страну, которая еще не цыкнула на Эрдогана? Сколько стран уже рекомендовали своим гражданам не ездить в Турцию? ...
Анонім до Anonymous Показати IP 29 Листопада 2015 08:12
Бачиш, як б..та мінусуе!!
User Показати IP 29 Листопада 2015 04:17
Ну фсьо, тепер точно загнеться економіка Туреччини без матрьошок, балалайок і оренбурзького пухового платка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus