USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Регіоналів індивідуально запрошуватимуть на сесію Волиньради

31 Липня 2014 12:42
Чому представники фракції Партії регіонів ігнорують сесії, під час яких ухвалюють доленосні рішення, з’ясовували в облраді.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 27-ї сесії облради 31 липня.

Депутат Анатолій Грицюк звернув увагу голови облради Валентина Вітра на те, що представники фракції Партії регіонів демонстративно не ходять на сесії, під час яких приймаються доленосні рішення щодо виділення коштів військовим. Він пропонував запросити керівництво фракції та попросити пояснити позицію регіоналів.

«Що це за позиція, все ж волиняни за них голосували! Вони що, підтримують Януковича, який сховався в Росії? Це дебільно-примітивна форма протесту», – зазначив депутат.

Валентин Вітер на це зауважив, що є громадські організації, які не допускають певних депутатів на сесію. З його слів, роботу він вестиме з кожним із депутатів.

Депутат Раїса Кучмук попросила в голови облради офіційно назвати ті організації, які не пускають у сесійну залу депутатів-регіоналів. Валентин Вітер відповів, що назв організацій не знає, оскільки питання, щоб не пускати членів Партії регіонів у сесійну залу, із ним не узгоджували і не попереджували про акції. З його слів, назвати організації попросять представників правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Всезнайко Показати IP 31 Липня 2014 12:49
тож правосеки з підгузниками їх не пускали... забули? почитайте новини в архіві...
оБЛРАДА Показати IP 31 Липня 2014 12:58
ТРЕБА ПАНЕ ВІТРУ БРАТИ КЕРІВНИЦТВО ВРАДИ В СВОЇ РУКИ Й ЧІТКО НАЗИВАТИ РЕЧІ ЯК ВОНИ Є:---ГУЗЬ РАЗОМ З ДАНИЛЬЧУКОМ ДУМАЮТЬ ЩО БОГА ВЗЯЛИ ЗА БОРОДУ Й НЕ ПУСКАЮТЬ РЕШТА ДЕПУТАТІВ. А ВИ ВІТРЕ---ПЕЕРСТАНЬТЕ ПИТИ НА РОБОТІ, БО ВЖЕ НЕ ЛИШЕ РАДА Й ОДА ЗНАЄ ПРО ЦЕ, А ВСЯ ВОЛИНЬ, ЩО В ОБІДНІ ПЕРЕРИВИ ВИ ПЬЄТЕ НА РОБОТІ, А ПОТІМ НЕСПРОМОЖНІ СЕСІЙ ПРОВОДИТИ. ТОМУ ДОСИТЬ РОБИТИ ТУПУ МОРДУ, ЩО НІЧОГО НЕЗНАЮ, Й ДИВИТИСЬ НА СЕБЕ В ЗЕРКАЛО, ДЕ ТУПІСТЬ Й ТАК ЛИЩИТЬ.. ПРОКУРОР КОЦЮРА , НАЧАЛЬНИКУ ШПИГА ДІЙТЕ В ПРАВОВОМ ПОЛІ Й ПРИТЯГУЙТЕ ДО ВІДПОВІДЛЬНОСТІ ГУЗЯ, ДАНИЛЬЧУК, ЯКЩО ВИ ДІЙСНО ЗА РОБОТУ В ПРАВОВОЛМ ПОЛІ, А НЕ ПО ПОЛІТИЧНИМ МОТИВАМ.....СОРОМНО, ЩО НА КРОВІ ПОПРИХОДИЛО ТАКЕ НЕДОЛУГЕ КЕРІВНИЦТВО РАДИ
Церковна миша до оБЛРАДА Показати IP 31 Липня 2014 14:19
Пан Гузь на передостанньому мітингу перед управлінням МВС офіційно заявив, що не має претензій до пана Шпиги. Як у такій ситуації Шпига може мати претензії до Гузя?
йося моргенштерн до оБЛРАДА Показати IP 31 Липня 2014 14:33
про великогабаритні квартири та дорогі машини вже знають далеко за межами Волині!
ВІН до оБЛРАДА Показати IP 31 Липня 2014 21:29
так валентин і раніше кіряв і всі про це знали лікарі в обласній до цих пір сміються з цього призначення
Суддя Дред Показати IP 31 Липня 2014 13:55
Ну і тупі ж харі-пирожок,вітер,гусь
Церковна миша до Суддя Дред Показати IP 31 Липня 2014 14:24
Пирожик достойна людина. Не можна всіх зачісувати під один гребінець. Якби він був головою обласної ради, то в її діях можливо б з"явився якийсь констуктив.
лучани Показати IP 31 Липня 2014 14:07
Пустіть Клімчука на сесію, може він вам підкаже, як прийняти хоч одне розумне рішення.
лучанка до лучани Показати IP 31 Липня 2014 18:43
а ще куда його пустити може в крісло Порошенка, придурки ви...невже не дійшло??????????
він до лучанка Показати IP 31 Липня 2014 21:30
ото і видно що до вас ще нічого не дійшло
))) до він Показати IP 31 Липня 2014 22:14
и не дойдет. не парьтесь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus