USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Росія може посилити митні процедури щодо України

20 Серпня 2013 08:01
Радник президента Російської Федерації заявив, що посилена перевірка вантажів на російсько-українському кордоні стала поки що разовою акцією, однак може стати постійною процедурою, інформує ТСН.
Як зазначив Сергій Глазьєв, все залежить від того, чи підпише Україна угоду про асоціацію з ЄС. «Не треба драматизувати. Справа в тому, що російська митна служба здійснювала профілактичні заходи, пов'язані з підготовкою змін режиму митного адміністрування в разі, якщо Україна підпише угоду про асоціацію з ЄС», - сказав Глазьєв.
Зі слів радника президента, Росія побоюється того, що після підписання угоди в Україну хлинуть європейські і турецькі товари практично без перевірок, а з України вони стануть потрапляти і в РФ. Він додав, що вже зараз зафіксовано велику кількість неукраїнського м'яса, сирів та інших товарів, що проходять через кордон, тому митниці доведеться «жорстко перевіряти правила походження товарів». Нагадаємо, прем'єр-міністри України та Росії Микола Азаров і Дмитро Медведєв у телефонній розмові запевнили в тому, що російсько-української «торгової війни» не існує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 20 Серпня 2013 08:20
Кацапи,пішли ви ...
Амєлія Показати IP 20 Серпня 2013 15:49
Рада Европи терміново збираетьться з питання Єгипту та торгівельноі війни між Украіною і РФ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus