USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російські диверсанти отримали наказ відходити зі Слов'янська

16 Квітня 2014 11:08
Російським диверсантам в Слов'янську цієї ночі надійшов сигнал на відхід з міста. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, повідомляє Еспресо.TV.

"Керівник російської диверсійної групи в Слов'янську Ігор Стрєлков ідентифікований як офіцер 45-го окремого полку спеціального призначення ВДВ Росії. Крім військовослужбовців цієї російської частини, згідно з нашими даними, на українській території діють диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) 2-й окремої бригади спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ", ​​- пише експерт.

Також, зі слів Тимчука, є дані про присутність на Донбасі ДРГ ще однієї частини спецназу російського ГРУ, які в даний момент перевіряються.

"Російським диверсантам в Слов'янську цієї ночі надійшов сигнал на відхід з міста. Українські силовики вживають заходів для блокування Слов'янська з метою захоплення російських військовослужбовців", - повідомляє експерт.

Він також зазначив, в даний час в рамках антитерористичної операції, яка проводиться українськими силовиками на Донбасі, проводяться точкові операції з нейтралізації окремих груп екстремістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
поймаете Показати IP 16 Квітня 2014 11:48
тяжело ловить черную кошку в темной комнате, особенно когда ее там нет...
Тарас Показати IP 16 Квітня 2014 11:57
Для того щоб поєтапно обезброювати українських силовиків і продовжити захват установ в інших містах. Тому, що з нашими горе керовніками, легендами, найбільшою кількістью генералів на душу населення, скоро російські танки будуть на Волині. Чого і боїться Європа яка в сотий раз попереджає Росію по принципу "більше так не роби, а то забере Бабай"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus