USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Семенченко пропонує підприємцям йти у спецслужби*

22 Жовтня 2014 20:23
Успішний підприємець може стати професійним працівником СБУ чи контррозвідки, - переконує волинських представників бізнесу кандидат у народні депутати від Об’єднання «Самопоміч» Семен Семенченко.

Про це командир окремого батальйону спецпризначення «Донбас», кандидат у народні депутати за списком Об’єднання «Самопоміч» Семен Семенченко розповів під час зустрічі з підприємцями Волині 22 жовтня у Луцьку.

Він повідомив, що підприємницькою діяльністю займається впродовж 10 років, із перервою на Майдан. З його слів, законопроекти, які хотіли б провести у Верховну Раду бійці «Донбасу», стосуються, здебільшого, сфери безпеки та оборони. Так, закон про добровольців повинен допомогти людям, які взяли у руки зброю, не перебуваючи у лавах офіційних структур, отримати соціальну допомогу від держави. Основна проблема, як наголосив Семенченко – не в законах, а у їхньому виконанні. Таким чином, об’єднання «Самопоміч» у парламенті планує серйозно зайнятися Службою Безпеки України, міліцією та прокуратурою, саме з цих структур починаючи люстрацію. Організацією кадрів займатиметься Українська військова організація, над створенням якої працюють зараз.



Якщо бракуватиме офіцерів для оновлення силових структур, з його слів, долучатися до роботи у цих формуваннях закликатимуть підприємців.

«Якщо з мене вийшов непоганий комбат, з вас, можливо, вийшли б хороші СБУшники чи контррозвідники. Якщо людина змогла організувати підприємство, чим вона гірша, ніж заступник міністра внутрішніх справ, який не знає, як організувати координацію між добровольчими батальйонами?», - звернувся до волинських підприємців Семен Семенченко.

Бізнесмени, які змогли налагодити процеси у своїй роботі, на його думку, багато у чому випередили державних чиновників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2014 20:29
Ну й повилазило аферістів...
аяяй Показати IP 22 Жовтня 2014 20:38
Каждый должен заниматься своим делом, и любить работу,!!!!
Братуха до аяяй Показати IP 23 Жовтня 2014 00:11
я не понял,ты тут на чьей стороне?
вит до Братуха Показати IP 23 Жовтня 2014 11:07
Братуха, ты молодец. А вот аноним и аяяй либо провокаторы либо просно придурки от природы
Света Показати IP 22 Жовтня 2014 20:50
Хм ,тогда я предлагаю разогать милицию и набрать наших баб. Где спрятана бутылка они вычисляют на раз, что задумала вторая половина видят по глазам и где она может лазить с друзьями знают на 100 процентов . Чистые немецкие овчарки, что нюх ,что след берут.
вит до Света Показати IP 23 Жовтня 2014 11:12
Света, дурочка, не лезь со своими глупостями в серьезные дела. Продолжай следить за мужем. А лучше подумай, какая причина того, что он у тебя пьет. А если не поймешь, спроси более умных подруг. Могу сказать одно, если он не наследственный алкаш, то он в чем-то не удовлетворен и это есть причина. Успехов!
Света до вит Показати IP 23 Жовтня 2014 23:24
Одна моя знакомая закодировала мужа, но потом сказала ему - "Лучше б ты пил ". Это кстати и к вам относиться .Попробуйте, может серьезность попустит и чуство юмора появиться?
Волинянин Показати IP 22 Жовтня 2014 20:58
Повний аферист
нао Показати IP 22 Жовтня 2014 21:15
На зустрічі з івано-франківцями кримський аферист під псевдо Сємьйон Сємьйонченка розмовляв російською, але обіцяв задуреним пропогандою вивчити українську мову.
Братуха до нао Показати IP 23 Жовтня 2014 00:15
В АТО русскоговорящих не меньше воюет,так что попустись.Заметь русскоговорящих
Анонім до Братуха Показати IP 23 Жовтня 2014 10:00
По поводу русских: Безлер наизусть прочел украинской журналистке стихотворение Шевченко - на украинском языке, разумеется. Журналистка задала вопрос: "А вот у вас мать украинка, отец немец... Кем же вы себя считаете"? Русским, - ответил Безлер. Вот и все. Вот и весь "сложный национальный вопрос".
вит до нао Показати IP 23 Жовтня 2014 11:20
Кому: нао и выше Волынянину. Ребята, а точнее как у вас говорят, ПАЦАНЫ! ну как не стыдно прятаться под чужими именами. Пишитесь сразу как "Уральский пельмень" или "Байкальский тюлень" или еще как-то, но реально. Волынянину - ну не хорошо тебе свое говно приписывать людям Волыни. Исправляйся.
бр-р-р Показати IP 22 Жовтня 2014 21:27
Хай би розказав ліпше, скільком військовим коштувало життя розголошення ним інформації про розміщення, рух військ, про їх забезпечення. Хай би розказав, як завдяки його твітам розбили колону, яка рухалася на підмогу. Хай би розказав, чого, як справжній командир не лишився в іловайську зі своїми бійцями, які тепер в полоні (на фото з Аваковим тааакий поранений. анаші офіцери на обмін видавали рядовий склад, а самі лишалися). Хай би та істеричка, яка весь час кричала в соцмережах "всьо пропало", подивилася у вічі нашим хлопцям з 51 ОМБ, які брали Савур-Могилу, чи кожний ранок прокидалися під гради в окопах, і не верещали, яких палили під Зеленопіллям.
Далекий Показати IP 22 Жовтня 2014 21:54
Мало у ВРУ Ляшка, так іще один авантюрист пхаєтся! Категорично не можна довіряти влади таким псевдо-героям і піарщикам!
Братуха до Далекий Показати IP 23 Жовтня 2014 00:17
а,Лапин,кто?
обс Показати IP 22 Жовтня 2014 21:56
щось не подобається мені цей комбат. якась чуйка в мене погана на рахунок нього . щось не так.
Знову ж таки далекий Показати IP 22 Жовтня 2014 22:06
Якщо до спецслужби прийдуть підприємці (комерсанти), гаплик настане не тільки спецслужбі, а й державі! Досить там і тих крутеликів, що замість оперативної діяльності займаються бізнесом, а посвідчення слугує тільки прикриттям! Семенченко тільки піариться на різних телеканалах і в соцмережах! Люди, не отруюйтеся брехнею і будьте пильними, особливо стосовно пройдисвітів, що рвуться до керма, не гребуючи жодними засобами!
Братуха до Знову ж таки далекий Показати IP 23 Жовтня 2014 00:19
на каждого есть компромат
Пiдтримую до Знову ж таки далекий Показати IP 23 Жовтня 2014 07:11
Виходить для Семенченка брiолiновий генерал Хорошковський це приклад?
Титушко Показати IP 22 Жовтня 2014 23:38
Зря вы так на Костю волну гоните,надо уважать детскую мечту-стать депутатом.в симферопольскую горраду не попал депутатом,хочет в ВР.
вит до Титушко Показати IP 23 Жовтня 2014 11:27
Титушка, тебе брэнд "Титушко" не в бровь, а в глаз. Полечи печень, слишком много желчи вырабатывает. Семенченко - герой Украины! Почему? В отличии от таких желчных как ты, интернетовский говнюков, он воевал и смотрел смерти в глаза. А ты урод! Говоришь, что этого не было?
Т.С. Показати IP 23 Жовтня 2014 07:37
Судя по участившейся возне тролей, Семен сильный противник для них, вот и стараются облить грязью. Собаки лают - караван идет.
Дончанин до Т.С. Показати IP 23 Жовтня 2014 09:55
Да нет. Это тролят над тобою. Ибо для тебя героями являются те, кого свои же солдаты отправили на койку. Жаль конечно, что брошенная кем то из его батальона граната только всадила ему пару осколков в пятую точку.
вит до Дончанин Показати IP 23 Жовтня 2014 11:36
Дончанину. У меня все время борется чувство: или считать людей с Донбасса нашими украинскими или считать дондаунами, которые не знают, чего хотят, то сначала подсадили нам всем Януковича и мы все столько потеряли благодаря жителям Донбасса, а потом - "услышьте нас", а потом такую кашу заварили и бегут в центр и запад Украины и требуют заботы. Ты бы лучше пошел в батальон "Донбасс", ты же из Донецка, а не те, что там воюют. А теперь подумай, к кому я тебя отношу.
Дончанин до вит Показати IP 23 Жовтня 2014 11:44
Разница между нами элементарная: я - украинец, а ты - протоукр. Вот и вся разница между нами. А по поводу "бежат к вам": К вам побежали те, кто был сторонником единой Украины. А ваше отношение к ним резко уменьшило количество таких людей, хотя и первоначально их было немного.
Караван Показати IP 23 Жовтня 2014 08:57
Т.С. А хто собаки? Ти - деб*л.
вит до Караван Показати IP 23 Жовтня 2014 11:38
Каравану. А ты не понял, кто "собаки"? Посмотри в зеркало...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus