USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Сергій Тігіпко: Влада довела свою недієвість

18 Вересня 2014 18:30
Проштовхнувши прийняття закону про надання особливого статусу окремим районам Донецької та Луганської областей, влада довела свою нездатність вирішити проблеми всередині країни шляхом децентралізації влади та діалогу між різними регіонами. Про це в коментарі журналістам заявив народний депутат, лідер «Сильної України» Сергій Тігіпко.

«Те, що було вчора проголосовано – це велика помилка. Тому що влада підмінила повноцінну регіональну реформу, яка мала б дати великі права не тільки окремим регіонам Донбасу, а практично всім областям України. У будь-якої людини виникає питання, чому місцеві ради цих регіонів Донбасу будуть впливати на призначення прокурорів і суддів, а чому в Херсоні, в Миколаєві чи у Львові місцеві ради не зможуть цього зробити», – заявляє політик.

Він нагадав, що президент раніше обіцяв прийняти зміни до Конституції, розширити права регіонів, тепер він від цієї ідеї відмовився.

«Влада бреше. Вона обіцяла в липні прийняти зміни до Конституції в першому читанні, а у вересні – мати повноцінно змінену Конституцію, згідно з якою регіони отримають додаткові повноваження в економічній, соціальній і культурній сферах. Якщо дивитися на сьогоднішню владу і на той рівень корупції, який вона створила додатково ще до того, що було, то у мене виникає висновок один: вони не хочуть віддавати ресурси регіонам, бо красти з централізованих фінансів набагато легше. Цим сьогодні влада практично і займається», – переконаний Сергій Тігіпко.

Політик також додав, що країну можуть чекати нові сюрпризи. Адже ніхто не знає, на які ще поступки пішов президент.

«Мені здається, є якісь таємні домовленості, згідно з якими влада пробує приймати рішення. Проголосовані повноваження певним регіонам Донецької та Луганської областей, проголосована амністія без обговорення. Мало хто з депутатів бачив тексти документа. А це ж найбільш животрепетні питання. Спочатку влада прикривалася війною і силою хотіла вирішити питання, які силою вирішити неможливо. Тепер під прикриттям миру, вони пробують провести реформи, які незрозумілі взагалі нікому в країні», – резюмував С. Тігіпко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
лучанка Показати IP 18 Вересня 2014 19:23
Буду голосувати за Тігіпка
Анонім до лучанка Показати IP 18 Вересня 2014 19:26
коментар було видалено
лучанка до Анонім Показати IP 18 Вересня 2014 19:32
сам такий
Лучанке до лучанка Показати IP 21 Вересня 2014 01:12
Неодмінно. Він вже "покращив" українцям життя пенсійною та податковою реформами. Ще бажаєте?
Прихильник Показати IP 18 Вересня 2014 21:13
А чому президент, уряд і парламент не відміняють пенсійну реформу, все в їхніх руках! Більше того, на вимогу МВФ Яценюк уже підготував проект закону про зменшення соціальних виплат і збільшення пенсійного віку для пільгових пенсій.
Дончанин до Прихильник Показати IP 18 Вересня 2014 21:23
Да потому, что пенсионная реформа, проведенная при Януковиче - это одно из условий транша МВФ, полученного Юлей.
Анонім до Прихильник Показати IP 19 Вересня 2014 09:32
Правильно, а чого мають бути пільгві пенсі. За які такі заслуги.Ми люд повинні пахати до 60 років за мізерну пенсію у стаж 40 років, а менти,судді,прокуратури мають іти у 45 і далі працювати та одержувати пенсію у 4-5тисячю Чим ви кращі нас.Ми важко працюємо, а ви крадете, корупція у вас зашкалює, хабарі берет. Чого у ні одного судді, начальники міліція і всіх інших структурних підрозділів не взяли їх статки і не порівняли із заробтівною їх платою Все сказано цим
віто до Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 13:56
це ти, писако, важко працюєш, цілими днями сидячі в чаті, це ти - пахар? Не сміши.
Патріот Показати IP 18 Вересня 2014 22:45
Порох з Сенею просто чисті українці?! А пастир Турчинов?
Валентина Показати IP 18 Вересня 2014 22:47
А мені подобається Сергій Леонідович, толковий мужик!
Соня до Валентина Показати IP 18 Вересня 2014 23:29
То виходь за його заміж)
Цікавий Показати IP 18 Вересня 2014 22:53
Щось його мало чути, хоча правильно говорить, сьогоднішні можновладці доведуть країну, кругом одна брехня, Янукович крав із своїм кодлом, а ці ще більше крадуть, а люди мучаться, а до всього ще й війну організували, просто біда чорна!
Віка до Цікавий Показати IP 19 Вересня 2014 15:24
Якщо цікавий. то мусиш знати. що Тігіпко був віце-премєром в уряді азарова, був заступником партії регіонів, працював на різних високих посадах при всіх президентах і урядах., коли приходить час виборів, тігіпко вискакує як Пилип з конопель, і критикує всіх підряд, забуваючи, що сам керував і докерувався до псячої ручки.То де совість у людини?
????? до Цікавий Показати IP 21 Вересня 2014 01:15
Це флюгер, який правильно говорить, та тільки неправильно все робить для країни і народу. Спалився він пенсійною та податковими реформами, пербіжкою до ПР і співпрацею з Бандюковичем. "Високий" рейтинг!
Месник Показати IP 18 Вересня 2014 22:56
Владу геть!!! Ганьба такій владі!
Ганьба політиканству Показати IP 19 Вересня 2014 04:40
Не подобається поганий мир? Шуруй на фронт і спробуй попатякати з окопа, су..!
СЕРГІЙ Показати IP 19 Вересня 2014 12:07
ГОЛОСУЙТЕ ЗА ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБЄДНАННЯ БАТЬКІВЩИНА ТАМ ІДЕ ЧЕСНА ПОРЯДНА ЖІНКА ПТРІОТ МАЄ ОРДЕН ЗА МУЖЖНІСТЬ3 СТУПЕНЯ ВІСЬКОВИЙ ЛЬОТЧИК САВЧЕНКО НАДІЯ ВІТОРІВНА.А ТАКОЖ ЇЇ СЕСТРА САВЧЕНКО ВІРА ВІКТОРІВНА ПО КИЇВСЬКОМУ МАЖОРИТАРНОМУ ОКРУГУ ЧЕСНА ПОРЯДНА СОВІСНА ЯКА БУЛА СУТКИ В ПОЛОНІ В СЕПАРАТИСТІВ ВОНИ ГІДНІ БУТИ ДЖЕПУТАТАМИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ 8 СКЛИКАННЯ І ВОНИ БУДУТЬ.
ПЕТРО Показати IP 19 Вересня 2014 12:14
ПІСЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ З ПОЛОНУ НАДІЇ САВЧЕНКО ПОТРІБНО ПРИСВОЇТИ ГЕРОЯ УКРАЇНИ.
Сергій-Петро Показати IP 19 Вересня 2014 15:29
У верховній Раді треба закони писати, а не на вертольоті літати. Це піар-акція Юлічки Тимошенко, яка, нібито, чесна і порядна, поступилася місцем народній героїні. Хай Юля зробить так, як Андрій Садовий - поставить себе у списки на 50-те місце.
Патріот Показати IP 20 Вересня 2014 07:30
Порошенко в уряді Азарова відповідав за економіку і Угоду про асоціацію. Сьогодні все провалив, фактично ніякої асоціації немає, країна розвалена. І це для того, щоб кілька ідіотів прийшли до влади!
Українка Показати IP 20 Вересня 2014 09:19
Прочитайте книжку: Матвій Шестопал "Євреї на Україні " (історична довідка) 2002 рік.
ато Показати IP 20 Вересня 2014 23:04
ЗА вас РЕГІАНАЛІВ НІХТО НЕ БУДЕ ГОЛОСУВАТИ
????? до ато Показати IP 21 Вересня 2014 01:24
На жаль будуть. Регіанали пруть по мажорітарці та в списках нових патрій "за мир" і "розвитку України". Їхня піаркомпанія грунтується на критиці нинішньої влади, проте вони "соромязливо" замовчують, що саме їхня влада привела країну до прірви, хоча тоді на нас ніхто не нападав і не було війни. На превеликий жаль нерозторопність та страх взяти відповідальність за ситуацію в країні не призвели до потрібних змін увиборчому законодавстві, щоб відсторонити цих пособників путлера від влади назавжди. На Одещині майже вся команда може взяти реванш. І що тоді, чекати ПУтлера в гості?
Українка Показати IP 21 Вересня 2014 12:00
Хто і коли нарешті буде керувати Україною, і дійсно душею і серцем буде переживати за долю України і її простих людей ?! А давайте почнемо з того, щоб сусід сусіда поважав, один за одного переживав і один одному допомагав.Чи це погано?. Хочу, щоб український народ був дружній , чесний один до одного, любив один одного. Може з цього потрібно починати ? На виборах голосуйте за тих, хто каже правду, своєю поведінкою доказує свої слова, але через політику і релігію не варто сваритися! Українці будьмо дружніми !!! Якщо один одному не робимо добра, то не робімо і зла. ДОБРО І ПРАВДА ПЕРЕМОЖЕ !!!!! ХАЙ НАМ ДОПОМАГАЄ В УСЬОМУ БОГ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus