USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки росіян хоч раз в житті дивились щось, крім російського ТБ

30 Червня 2016 10:22
В Росії свободи слова як такої немає, але лише частина населення це розуміє. А для решти – все ідеально. Про це йдеться у сюжеті 24 каналу.

Лише 21% росіян впевнені, що в країні відсутня свобода слова, а влада ліквідовує незалежні ЗМІ.

Кожен третій натомість переконаний, що жодного тиску на журналістів держава не чинить.

Загалом більше 60% росіян щодня отримують інформацію про події в Росії і в світі виключно з новин першого російського телеканалу.

А 87% опитаних жодного разу в житті не читали іноземні сайти чи не дивилися закордонні телеканали.



Скільки росіян вірять у те, що їхні війська присутні на Донбасі

Згідно з опитуванням "Левада-центр", одним з найпопулярніших суспільних очікувань у Росії є прагнення поширити конфлікт на Донбасі по усій Україні. Та от офіційно свого втручання у війну на сході України росіяни визнавати не хочуть.

38 % — така кількість росіян не виключать присутності військових РФ на території України, але вважають правильним не розголошення цієї інформації Кремлем.

Ще третина — 36% — опитаних росіян свято переконані — їхніх військ на Донбасі немає.

Майже половина — 40% — громадян Російської Федерації хоче відновити сусідські відносини з Україною. При цьому чверть з них виступає за те аби анексований Крим залишився російським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Червня 2016 11:00
А 87% опитаних жодного разу в житті не читали іноземні сайти чи не дивилися закордонні телеканали. Б*я канал садового всiх за дебiлiв держить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus