USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сосновського виключили з «Батьківщини»

8 Червня 2011 09:41
Фракція ВО «Батьківщина» луцької міської ради виключила депутата Антона Сосновського зі свого складу.
Про це повідомило джерело, близьке до керівництва партійного осередку «Батьківщини» у Луцьку.

Як стверджує джерело, таке рішення виключити Сосновського прийняла фракція на своїх зборах у вівторок 7 червня. За виключення Сосновського проголосувало 13 членів фракції.

Причиною виключення стало порушення вимоги статуту фракції про те, що депутат фракції «Батьківщина» має право входити в будь-які міжфракційні об’єднання лише після того, як таке рішення прийме фракція.

Нагадаємо, Антон Сосновський увійшов у депутатську групу «Місто майбутнього», очоливши її.

Сосновський - один з кількох депутатів-тимошенківців у Луцькраді, який не є членом партії «Батьківщина».

Нагадаємо, голова Луцької міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт повідомляв, що 26 травня бюро організації провело засідання, на якому рекомендувала фракції виключити Антона Сосновського зі своїх лав.

Сам Антон Сосновський, коментуючи цю ситуацію, стверджував , що не бачить ніяких небезпек у тому, що член фракції «Батьківщина» очолив міжфракційну групу. При цьому він сказав, що вважає, що це «дозволить фракції «Батьківщина» поширювати свої ідеї і свій вплив на інших колег у міській раді, «долучати їх до продуктивної співпраці».

Нагадаємо, раніше фракція ВО "Батьківщина" нараховувала 24 члени. Проте наприкінці грудня минулого року з її складу вийшов Анатолій Бірюков, вступивши у фракцію Європейської партії України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Саша Показати IP 8 Червня 2011 09:57
Не здивуюсь, якщо пан Сосновський вже завтра буде членом іншої партії. Вибрали пройдиствіта. "Сліпенькі" бабусі тільки бачачи приписку "Висунутий міською організацією ВО "Батьківщина" вже ставили галочку. Навіть не читаючи прізвища обраного. Мажоритарник має бути мажоритарником по справах, а не по належності до партії.
Еля Показати IP 8 Червня 2011 13:00
Сосновський - вільний стрілок! Знає що хоче, від кого хоче, і навіщо. Чи ПОРА, чи Фронт змін, чи БЮТ, а яка фіг різниця, головне - свій зиск! Ой наказали, ой наказали за....ця, він - сльозами подушку рясно цілісіньку ніч скроплював, мучився і страждав - СМІХОТА!!!
Віктор Показати IP 8 Червня 2011 17:05
Сосновський нормальний пацан, який завжди мав власну думку на ті чи інші процеси. В БЮТі та й в інших партіях таких не люблять. Думаю Сосновський нічого не втратив, а чи придбав – покаже час.
Андрій Показати IP 8 Червня 2011 17:44
Гидотний вчинок Луцької Батьківщини. Зовсім розум втратили, з=хіба не можна було обмежитись попередженням чи доганою, що Сосновський зробив таку страшну річ, що йому немає прощення... Хоча не буча навіть приводу для відповідальнсоті. КЛОУНИ,непорядні, цинічні, дурні: Корольчук, Цимбалюк, Семенюк, Никитюк, Григоренко, Василевський, Бунда, Волик, Бас, Самуляк...
Сергій Показати IP 9 Червня 2011 00:43
Сосновський бачить себе в "Україні майбутнього"???
Юрист Показати IP 9 Червня 2011 10:58
Скоро половина БЮтівців буде членами Партії Регіонів, і ще будуть людям розказувати, які вони нормальні пацани
Che Показати IP 9 Червня 2011 13:15
"Блуждающій" партійний разум.
Оленкак Показати IP 9 Червня 2011 15:38
Час покаже, куди приведе шлях "блудного сина", поки буде так перескакувати, то й глянь нові вибори і що ж тоді???)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus