USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Тимошенко домовилася з Путіним про здачу cходу України?

22 Квітня 2014 18:43
Юлія Тимошенко, яка фактично керує країною, здала Крим та деякі східні області України Володимиру Путіну згідно з їхньою домовленістю. Плани провалилися лише завдяки самим жителям південного сходу України, які виступають за єдність України. Про це написав у своєму блозі на Gazeta.ua екс-народний депутат, колишній член Партії регіонів Тарас Чорновіл.

Політик заявив, що українська влада «здала» Путіну Крим, причому планувалася і «здача» південного сходу України, але тут планам завадили самі жителі.

«У Донецьку сепаратисти захопили обладміністрацію, в Луганську — Службу безпеки. Кінці цих подій треба шукати в минулому. Наприкінці лютого на засіданні РНБО незаконно була присутня Юлія Тимошенко. Тоді, ймовірно, прийняли рішення без бою здати Росії не тільки Крим, а й декілька областей - Харківську, Донецьку та Луганську. Вирішили зробити таку пожертву. Одразу це втілити не вдалося. Бо був серйозний спротив населення, яке виявилося патріотичнішим, аніж думала влада», - написав Тарас Чорновіл.

До слова, про "здачу" Криму виконувачем обов'язки Президента України Олександром Турчиновим (який, фактично, є людиною Юлії Тимошенко) та головою СБУ Валентином Наливайченком говорив сьогодні під час прес-конференції у Луцьку кандидат на пост глави держави Анатолій Гриценко.

ЗЛОЧИННЕ ЗАСІДАННЯ 27 ЛЮТОГО

Як повімляє УНН, Тарас Чорновіл розповів, що 27 лютого після засідання РНБО було прийнято рішення не лише про здачу Криму, але й, як мінімум, ще двох областей і вони остаточно були приречені після візиту туди Тимошенко.

«Я вже не знаю, скільки разів треба повторювати, що 27 лютого після засідання РНБО було прийнято рішення не лише про здачу Криму, але й, як мінімум, ще двох областей. Я припускав, що також і Харківської, але там дуже багато економічних інтересів нової владної бютівської верхівки, найперше Авакова, тому щодо неї домовилися - не займати, а на антитерористичну операцію Росія практично не зреагувала (там не було заарештованих російських громадян, бо їх там просто не було - виключна авантюра місцевих сепаратистів)", - вважає експерт.

Таким чином, дві області остаточно були приречені після візиту туди Тимошенко. Хоча це тільки формальність, але вона мала відбутися. Ці мерзотники, які вже багато років тому стали партнерами Путіна, досі вірять, що він виконає домовленості й зупиниться. Але плани повзучої агресії значно ширші, принаймні Дніпропетровськ у них точно входить... Зараз якось раптово стихла агентурна діяльність на півдні, але, думаю, що лише на час реалізації східного сценарію», - вважає експерт.

Чорновіл наголосив, що вихід на Придністров'я не знято з порядку денного, більше того почалась підривна діяльність уже на півдні Молдови.

ОДНА ЛЮДИНА, НЕ БУДУЧИ У ВЛАДІ, КОНТРОЛЮЄ ВСІ ЇЇ ГІЛКИ

Те, що відбувається, не просто сепаратизм. Зараз одна людина, не будучи у владі, контролює всі її гілки. Я не можу повірити у таку безпорадність української влади, яку вона зараз демонструє. Це узгоджена гра. Бачимо відверту здачу ситуації з боку міліції. До Сходу та Півдня застосовують той же сценарій, що й до Криму: не піддаватися на провокації, понизити рівень бойової готовності, не втручатися. Коли міліція отримує такі вказівки на початку відвертого державного заколоту в певних регіонах, інакше, як державна зрада, це не назвеш. Все очевидніше, що Юля домовилася зі своїм старим партнером із Москви. Поняття не маю, що вона отримає взамін. Вони живуть, як мафія. У фільмі "Хрещений батько" є такий діалог: "- А что я получу взамен? - Мою искреннюю дружбу и уважение". У них такі речі добре конвертуються. Може, допоможуть їй стати нехай не зовсім незалежним президентом України. Бо в інший спосіб вона це зробити не може.

КОМУ ПУТІН ВОРОГ?

Тимошенко розказує, що Путін - її особистий ворог. Але вперше вона про це згадала, коли окупація та агресія тривала чотири тижні, а її почали прямо звинувачувати у співпраці з Кремлем. Це звичайна заказуха. Олег Ляшко теж розказував, які Янукович та Клюєв погані, але ми що, не розуміємо, на кого він працював?

Для мене в нинішній ситуації не до кінця зрозуміла роль Ріната Ахметова. З одного боку, він дав вказівку своїй команді серйозно гратися у виборчу кампанію. Від них ідуть аж четверо кандидатів. Одного з них, Михайла Добкіна, Ахметов особисто підтримав. Ніби напряму не пішов на виконання путінського плану.

З іншого, розуміємо, що в Донецькій області на підприємствах Тарути та Ахметова працюють сотні тисяч людей. Із них кілька тисяч пов'язані зі Службою безпеки, охороною. Якщо їх змобілізувати, вони за 10 хвилин ліквідують будь-який заколот без жодної міліції. Зроблять так, що ніхто й не здогадається, що відбулося. Але ніхто цього не робить.

Кажуть, Ахметов літав до Путіна. Таке може бути. Але якщо вони думають, що здадуть Донбас і на тому все закінчиться, то виглядають дуже наївними. Ми можемо втратити набагато більше - вже навіть стоїть питання щодо Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Ото Показати IP 22 Квітня 2014 18:50
коментар було видалено
Всезнайко до Ото Показати IP 22 Квітня 2014 18:56
коментар було видалено
ВОНО Показати IP 22 Квітня 2014 19:12
Правдоподобно. Інакше не пояснити повну бездіяльність наших "оборонців". Бо як получати досить значну пенсію з 40 років то вони перші, а як працювати по професії то зразу страшно їм робиться, а тут і відмазка - команди не було, а без команди вони Батьківщину не захищають !!!! ( п.с. не путати Батьківщину з одноіменною сектою бюторастів)
Дончанин до ВОНО Показати IP 22 Квітня 2014 20:47
Солдаты присягали служить НАРОДУ Украины, а не ее власти. Крым ушел к России ТОЛЬКО из за гарантии защиты от произвола, творящегося в Киеве. Армия не захотела воевать с частью СВОЕГО народа, т.е. крымчанами. Аналогичная картина наблюдается сейчас и на Юго-Вщстоке Украины. Так кто виноват в грядущем развале Украины, "сепаратисты" либо пришедшие сейчас к власти?
Василь Показати IP 22 Квітня 2014 19:14
Да,вона з януковичем закрила ющенка на державній дачі ,а сама спокійно гуляла по камері
ВОНО до Василь Показати IP 22 Квітня 2014 19:17
вона обміняла свою особисту свободі на Крим і схід України, для неї нормальний розмін, а для вас ????
Василь до ВОНО Показати IP 22 Квітня 2014 19:18
А ви не вірите ,що й справді вояки бояться ,тепер можна багатьох таких пенсіонерів лишити виплат ,бо пенсії вони не заслужили
ВОНО до Василь до ВОНО Показати IP 22 Квітня 2014 19:20
якщо електрик чи слюсар боїться працювати їх звільняють, а боязливих військових сажають надовго в тюрму або росзстрілюють, така вже світова практика
свобода Показати IP 22 Квітня 2014 19:34
Маразматичні припущення , вам потрібно менше дивитись російське телебачення. А те що її бояться усі мужики це ФАКТ!
!!! Показати IP 22 Квітня 2014 19:53
Найбільша кондитерська корпорація в Україні Roshen, рахунки якої в Російській Федерації заарештовані, відновила роботу виробничих майданчиків в Липецькій області (Росія). Про це повідомила прес-служба компанії, пише "УНІАН". ДУЖЕ ПАТРІОТИЧНИЙ , ПРИНЦИПОВИЙ КАНДИДАТ ! І РОСІЮ ЛЮБИТЬ.
ВОНО до !!! Показати IP 22 Квітня 2014 20:09
всы вони люблять гарне життя і можливість потурати іншими. Чи ви, наївний , вірите шо до влади рвуться заради народу ????
Берта Показати IP 22 Квітня 2014 20:11
А Пустоцвіт не закриє Врлинські новири за подібну статтю , в нас же демократія?
ВОНО до Берта Показати IP 22 Квітня 2014 20:13
до виборів ні в якому разі, а після (якщо секта переможе) то обовязково
Волинянин Показати IP 22 Квітня 2014 21:01
Тарас Чорновіл,бідолаха,завжди був неадекватний,він свого часу "бачив" і стверджував про тупий предмет,будучи нездатним відрізнити його від яйця,що збило з ніг янека.Вважаючи себе політологом,він завжди був провокатором,підозрюю,що платним,хоча може по покликанню.
Правда Показати IP 22 Квітня 2014 22:08
Як ви можете вірити словам Тараса Чорновола, цього прихвостня регіоналів, який утік, як щур, коли в партії регіонів запахло смаженим? Почитайте його біографію і ви зрозумієте, що це за "активіст". Грудень 2004 — січень 2005 Чорнові — довірена особа кандидата на пост Президента України В. Януковича, керівник виборчого штабу. Серпень 2005 — 2006 — заступник керівника виборчого штабу Партії регіонів. Про що іще можна говорити? І навіщо, по вашому, Тимошенко була ув'язнена. Якби вона була вигідна Путіну, то путінський прихвостень Янукович не посадив би її. Тимошенко єдину боявся і Яник і Путін, тому так і вчиниди із нею. Це ганьба - висвітлювати у наш час думку регіонала-Чорновола.
BMW до Правда Показати IP 22 Квітня 2014 22:35
яник і путін боялися тимошенко і тебе
Захід до BMW Показати IP 22 Квітня 2014 22:41
І сьогодні бояться Юлі, бо то іхня смерть/політична/
Довгожитель до Правда Показати IP 23 Квітня 2014 11:38
Юля від Янека відрізняється статтю (Яценюк). Оце - чиста правда.
223 Показати IP 22 Квітня 2014 22:48
Юля в*дьма похуже яника побачите
Лучанин Показати IP 23 Квітня 2014 00:05
Тарас правий, згадайте, як Юля підхіхікувала Путіну в Криму, коли той знущався над Президентом Ющенком. Вся влада в центрі і на Волині належить Тимошенко, її люди всім тепер керують - Турчинов, Яценюк, Пашинський, Парубій, Пустовіт, Гузь, Данильчук і т.п.
Валерій Показати IP 23 Квітня 2014 09:15
Взагалі ми маємо дві банди, які воюють між собою.І втягують в свої розборки простих людей.
Луцьк Показати IP 23 Квітня 2014 10:17
Це просто жах.Що вони можуть вчинити з нами, простим людом. Чого не посадили і не вивезли Ющенка.Кучму,Янека,Добкіна,Азарова вони ж усі одним ладаном мазанізлиняли щурі з корабля. Путін веде тактику Гітлера-все творить по його сценарію. Рахувала його розумним чоловіком, але це вже видно вселився в нього сатана.Хто зна, чим воно може все скінчитися. Якщо Бог сказав, що це кінець так і буде буде, третя світова миттєва-ядерна. Бо,що зараз коїться тотальне збагаченя,братовбивство,брат піде проти брата, а воно все зараз так і сталося,то що можна очікувати слова Божі збуваються.Задумайтесь олігархи нічого на цьому світі не потрібно чотири дошки і землі трошки, а зараз і чотири дошки не буде потрібно,бо згорить земля і всі діла на ній
партия психов Показати IP 23 Квітня 2014 10:28
Мы как партия всех и всего с радостью говорим что это Правда.Тетя Юля делает все возможное что бы всем настал Пи...ц..ЮЛЯ,,ЮЛЯ,,ЮЛЯ.....
Ольга Показати IP 23 Квітня 2014 10:50
Де він взагалі взявся такий розумний??? нащо писати таку дурню??? все з часом налагодиться... до того ж критикувати може кожен...
Олег Показати IP 23 Квітня 2014 11:42
Як завжди брєд пишуть, путін боїться Тимошенко, вот і гонить на неї)))
zaratustra Показати IP 23 Квітня 2014 11:47
из двух зол выбирают меньшее...её хотя бы боятся наши продажные политики!
+ до zaratustra Показати IP 23 Квітня 2014 13:52
І зараз вона одна з небагатьох, хто хоч якось намагається допомогти боротися з російськими загарбниками, а не гастролює по мирним регіонам, пісні співає, агітує.
Цуманська пуща Показати IP 23 Квітня 2014 22:15
Зрозуміло одне: Порох виграти чесно не може, замало у нього пороху в порохівницях. Він слабак проти Тимошенко, от і використовує брехню. Поки Тимошенко судили, шили надумані і брехливі справи, Шоколадний король співпрацював з Януковичем, був міністром в уряді Азарова.
Баба з воза Показати IP 23 Квітня 2014 22:18
Ганьба таким мужикам, як Гриценко, Порошенко, Чорновіл. Все життя вони воюють з Тимошенко, ненавидять її. А Юля витримала політичні репресії, не ховалася по закордонах. Її найбільше боявся Янукович, а тепер бояться такі, як Порошенко.
Доктор Хаус Показати IP 23 Квітня 2014 22:21
Західну Україну зомбують брехнею про те, що Тимошенко - союзниця Путіна, бо тут патріотично налаштовані громадяни. На Сході, напевне, її називають пособницею Бандери. Всеодно виходить що "винна невістка".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus