USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко стала на захист екс-регіонала Онищенка

24 Червня 2016 12:19
Лідер Фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко сумнівається в незалежності НАБУ і антикорупційного прокурора.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу «112 Україна».

«НАБУ, Антикорупційна прокуратура – це ілюзія, вони не чіпатимуть генераторів корупції в країні. НАБУ залежить від вищого керівництва країни, вони виконують замовлення: закрилася справа проти Гонтаревої, проти міністра фінансів, проти депутатів БПП, які стоять на чолі корупції; вони прикривають корупцію, яка є при владі. Всіх корупціонерів з попередньої влади відпустили. Всі керівники корупції в країні сидять на вищих посадах у владі», – вважає Тимошенко.

Також Тимошенко прокоментувала порушення кримінальної справи проти народного депутата Олександра Онищенка, якого звинувачують в організації корупційних схем.

«Зараз йде рейдерство бізнесу, що колись було при Януковичі, віджимають бізнес. У Онищенка зараз забирають бізнес. Онищенко на слуху, а є багато підприємців, у яких зараз забирають бізнес», – заявила вона.

Позицію лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко щодо справи Онищенка політолог Кирило Сазонов пояснив взаємовигідною дружбою, мовляв, спонсорів у біді не кидають. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Юлія Тимошенко вважає справу проти Онищенка замовною. Я її, до речі, за це навіть поважаю. Кидати спонсора в біді, навіть такого - гріх. Ну а те, що вся ця взаємовигідна дружба випливла на поверхню - дуже добре для країни в цілому. Може, хоч так до деяких дійде хто з ким співпрацює ... ", - пише експерт.


Нагадаємо, Онищенка і ще 20 фігурантів підозрюють в махінаціях з газом держкомпанії «Укгазвидобування», який отримували за договором про спільну діяльність. Схема, у створені якої підозрюють нардепа з Волі Народу Олександра Онищенка, коли газ українського видобутку через низку фіктивних фірм перетворювали на «імпортний» газ, діяла щонайменше 3 роки.

16 червня до Верховної Ради направили подання про позбавлення недоторканності народного депутата Олександра Онищенка, якого звинувачують у організації корупційної схеми, розкраданні коштів в особливо великих розмірах та створенні злочинної організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Йуля Показати IP 24 Червня 2016 13:04
Це все неправда, Йуля - свята ВОНА. Тільки ВОНА переймається простим народом, тільки вона прийде і поприбирає в наших дворах, підїздах, засцяних ліфтах і тп. Нагодує, обігріє, дасть грошей, а газ зробить безплатний, бо ж він наш. А її помічниця і добра фея всіх поганих покарає (в перерві між перекурами) і вижене московську наволоч зі сходу країни навіть без летальної зброї. Своїми надможливостями фея пробудить українця в захара, плотніцкого і вони поймуть як помилялись. Цей священний тандем спасе Україну. хіхіхі
скептик до Йуля Показати IP 24 Червня 2016 16:30
ну, дзвиздіти - воно, звичайно, не мішки тягати. назвеш кращого премєра чи високопосадовця ?
??? до Йуля Показати IP 24 Червня 2016 15:23
не зрозуміло чого хтось має прибирати в будинку де ви не тільки сц*те а й с...е в під"іздах і дворах ? Чому хтось має давати гроші та прати зас*яні вами ваші штани?
!!! до ??? до Йуля Показати IP 24 Червня 2016 16:21
Ннндааа. Розсабтесь і посміхніться, у вас вочевидь проблеми з почуттям гумору)))
Лана Показати IP 24 Червня 2016 16:01
До чого цей скептицизм? Тимошенко була найкращим прем'єр-міністром. Читайте у Вікіпедії і самі згадайте той час, коли вона була при владі, хоч і не довго.
світ до Лана Показати IP 24 Червня 2016 16:33
В порівнянні з ким??? Ну, але ж напевно якщо вікіпєдія написала то так воно і є, вам рекомендую ще почитати разного роду прєдсказателів-мольфарів про жінку-президента, бачу ви любите читати. Тоді з чистою совістю можна буде причислити її до святих і почепити ікону дома, щоб кожен день молитись на неї, хоч підозрюю, що у вашій оселі вона вже є. А роки її прем`єрства я памятаю і без вікіпєдії, золоті часи були, ще відрижки йдуть))
КУМ Показати IP 24 Червня 2016 16:24
Тимошенко-це породження кучмізму(олігархії).Ці плоди ми ще будемо пожинати довго.Може вимруть?Можливо,але є великі сумніви,Ця зараза дуже живуча.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus