USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцькій міській раді представили нових начальників

30 Липня 2015 08:46
Керівника муніципальної поліції та начальника відділу з протидії корупції Луцької міської ради представили перед виконавчим апаратам та керівниками культурних, соціальних та комунальних установ обласного центру.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 30-го липня.

Так, начальником відділу муніципальної дружини є Юлія Сиротинська.



Начальником відділу з питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами Луцької міської ради є Олександр Романюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мдаа Показати IP 30 Липня 2015 11:11
Сироти.одні директори.нема кого послати....
Волинь Показати IP 30 Липня 2015 18:36
Звертаюся до новоспеченого начальничка- борця з корупцією : візьміть на контроль перевірку освітньої галузі міста Луцька, де крадуть ДЕСЯТКИ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ЗА ПІВРОКУ , де в кожному колективі "мертві душі" отримують щомісяця зарплату ( навіть директор мажорної 4 школи колишній депутат мишковець не брезгує "приписаними працівниками" , то що вже казати про бідніших директорів ), де дуже завищені ціни на продукти та послуги. Роботи непочатий край. Слава Україні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus