USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У мерії запевнили, що на ЛПЕ не розпочнеться страйк

9 Лютого 2016 11:19
Посадовцям наразі вдалося дійти згоди з колективом – аби працівники ЛПЕ не страйкували, їм обіцяють підвищити зарплату.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 9 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАЛЕНЬКА ПЕРЕМОГА: ПРАЦІВНИКИ ЛПЕ «ВИБИЛИ» СВОЇ ЗАРПЛАТИ

Як повідомив заступник міського голови Сергій Григоренко, міська рада взяла на себе зобов’язання виплатити водіям рухомого складу заробітну плату на рівні 18,9 гривні за годину замість 12,9 гривні. Зі слів посадовця, такий рівень оплати праці вже встановлений у Рівному, Львові та Івано-Франківську. Таким чином, мовляв, ситуація на підприємстві лишається контрольованою і страйку не буде. Окрім цього, вчора з’явилася інформація про те, що з державного бюджету відшкодують частину коштів на перевезення пільгових категорій громадян. Наразі фінансування пільгових перевезень повністю покладене на місцевий бюджет.

Оскільки на посади керівників комунальних підприємств відбуватиметься конкурсний відбір, готують розпорядження про оголошення конкурсу на посаду керівника Луцького підприємства електротранспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
taras.churilo Показати IP 9 Лютого 2016 13:47
Розпочненься, і не тільки на ЛПЕ, а щей на Луцьктепло, Луцькводоканал і всіх підприємствах, де людям забувають платити заробітну плату
Ірина Таран Показати IP 9 Лютого 2016 13:58
Бо дадуть їм подачку? Люди повинні вимагати повного погашення заборгованості по заробітній платі
Хлоп Показати IP 9 Лютого 2016 14:37
Ай, солодка парочка, запропонуйте кресляра Поліщука! Найдостойніша кандидатура! Хто ж краще нього знає всі проблеми міста, то і вирішить їх, а вам буде що "аналізувати", що повинні вимагати від нього люди, то заробите тут грошики своїми "аналізами"!
Юлія Парій до Хлоп Показати IP 9 Лютого 2016 15:10
Бо ви не працюєте на ЛПЕ і не сиділи по кілька місяців без зарплати, тому вам просто про це говорити
Хлоп до Юлія Парій Показати IP 9 Лютого 2016 16:37
Як просто? Ніяк не просто. Поліщук головує в усіх комісіях міськради щодо проблемних комунальних підприємств, то хто краще нього їх знає? Ну якщо знає - йди, виправляй, докажи, що ти мужик, а не лайномет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus