USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Порошенка пояснили, чому обіцянка про тривалість АТО не здійснилася

26 Травня 2015 08:18
Народний депутат від БПП та радниця президента Ірина Геращенко заявила, що антитерористична операція затягнулася через вторгнення російських військ в Україну.

Про це вона заявила в ефірі 5 каналу, відповідаючи на запитання, чому не здійснилася обіцянка президента Петра Порошенка про те, що антитерористична операція не триватиме місяцями, а триватиме годинами, - повідомляє Українська правда.

"Наша армія була близька до завершення АТО влітку минулого року. І цьому завадило те, що на територію України вдерлися війська сусідньої держави. Якби мова йшла про те, щоб просто зупинити агресію кількох бандитів, то, безумовно, звитяжна професійна українська армія давно б уже справилася", - сказала депутат.

ЧИТАТИ ЩЕ: РІЧНИЦЯ ПРЕЗИДЕНТСТВА ПЕТРА ПОРОШЕНКА: КИМ ВІН БУВ І КИМ СТАВ?

"Хочу наголосити, що рік тому владна команда ставила армії одну дуже важливу умову – нейтралізувати бандитів так, щоб не страждали місцеве населення", - додала Геращенко.

Нагадаємо, рік тому військовий експерт Ігор Пилявець висловив думку, що керівники АТО - люди "з минулого", які симпатизують Путіну - здебільшого, «або п’ята колонна, або руйнівники збройних сил України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 26 Травня 2015 08:26
Poganomu tancoru biznes mishaje.
Ярослав Показати IP 26 Травня 2015 08:55
Ой вже ті поясненн обіцянки так приїлись. Обіцяли багато і цікаво ще Богомолець зараз навіть нічого не видно щоб щось робила. Всі вони однакові
Україна Показати IP 26 Травня 2015 09:09
Любі друзі ! Як ви не сідаєте по тих кріслах, що у ВР і Адміністрації Президента, а нічого нормального не виходить ! Брехати і красти з держаної казни у Вас прекрасно виходить , Вам рівних немає у цій справі !
Вася Показати IP 26 Травня 2015 09:41
Отака от х*йня, малята...
Презик Показати IP 26 Травня 2015 10:11
АТО триває..бо воно мені вигідне дуже....я школадний заяц..я ласковый мерзавец....
Патріот Показати IP 26 Травня 2015 10:52
"...рік тому військовий експерт Ігор Пилявець висловив думку, що керівники АТО - люди "з минулого", які симпатизують Путіну - здебільшого, «або п’ята колонна, або руйнівники збройних сил України». - правду таки казав експерт, відразу зорієнтувався що і до чого. Порошенко теж симпатик путіна, йому життя наших людей до ср..ки. Аби лише рошенки з конвеєра виїзджали. тому ця продожна с..ка геращенко нехай закриє хавало, і не злить людей казками, що закінчити ато завадило вторгнення росіян. Ще коли на донбасі орудували самі лиш сепаратюги, порошенко і за холодну воду не брався, п..ло пропутінське,- абсолютно нічого не робив аби придушити їх бунти. Натомість для нас буде ще 6, 7, та 8-ма хвиля мобілізації - він не заспокоїться, поки не видушить населення працездатного та репродуктивного віку Волинської, Ів.-Франківської, Львівської, Тернопільської, Дніпропетровської областей, бо вони йому як кістка в горлі. А українці мовчки тішаться своїм дол...ним дипломатом і далі.
юзік Показати IP 26 Травня 2015 14:16
Порошенко, чувствуя себя удачливым продавцом «воздуха Майдана» и неким восточноевропейским Талейраном, успешно вальсирующим между Европой, США и Россией, явно не понял, что с ним сделали в Риге. Участники Рижского саммита — политики высшей пробы и легко раскусили слова и позы шустрого провинциального бизнес-переговорщика, «торгующего» перспективами и проблемами Украины. Порошенко так и не понял, что это была не встреча равных, а экзамен европейской политической элиты, с которым он не справился.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus