USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Волиньраді просять Порошенка ввести воєнний стан

29 Серпня 2014 16:30
Негайно запровадити воєнний стан на територіях, де відбуваються військові дії, вдруге вимагають у Президента депутати облради.

Відповідне звернення ухвалили під час позачергової сесії облради 29 серпня.

Документ зачитав депутат Святослав Боруцький, який стверджував, що воєнний стан потрібно ввести з метою загальної військової підготовки чоловіків та концентрації економіки на військові потреби.

У зверненні йдеться про те, що сьогодні можна із впевненістю констатувати, що в Україні розпочалося повномасштабне вторгнення російських регулярних військових підрозділів та фактично розпочалася повномасштабна війна. Натомість, у час, коли політики інших держав визнають факт російської агресії, найвище державне керівництво країни, головнокомандувач фактично продовжують мовчати. Депутати вважають, що мирні переговори виявилися безрезультатними, а той факт, що після зустрічі лідерів країн у Мінську розпочалося пряме російське військове вторгнення, доводить, що говорити з агресором можна лише з позиції сили.



Обранець громади нагадав, що депутати облради вже зверталися із цим проханням до Петра Порошенка під час позачергової сесії 18 липня.

Депутати підтримали звернення до Президента.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дракк Показати IP 29 Серпня 2014 17:16
Думаю военное положение не будут вводить до самого последнего момента. Причины - 1 - распущен парламент 2- во время военного положения запрещено проводить выборы (по Конституции) а политическим проституткам смерть как хочется провести выборы, вон уже и Юля вышла из тьмы и пошел первый пиар. 3 - стране находящейся в военном положении страны НАТО не поставят и не продадут вооружение, такой уж у них устав. 4 - стане в военном положении МВФ не выделяет кредиты - такой и у них устав. Короче куда ни кинь - везде клин.
хехе Показати IP 29 Серпня 2014 18:16
Попрошайки! Вечно чего-то просят...
0501 Показати IP 29 Серпня 2014 21:10
боруцький,ти такий сміливий,що аж нудить.Думаєш п*дло за депутатство своє сховатися?Не вийде.Дуже скоро з тебе і таких як ти спитаємо,за все,що ви накоїли.Готуйтеся відповідати на наші запитання разом з вашим поросенко,та його шоблою. гузю та пащі персональний "привіт".Герої обіср*ні.До речі,як там поживає воєнком,нічого не хоче розповісти?Боярський,тварюка з так званого штабу "національної гвардії",як ви колись сховалися,так і потім ваш опущений батальон ховався за спинами інших.Готуйтеся холопи.Вже дуже скоро,почнеться программа : Час запитань.
военное положение Показати IP 29 Серпня 2014 22:37
просят уроды плоскостопые и содним яйцом которые знают что ни они ни их племяши воевать не пойдут им и кресла в ода не жмут
Мама Показати IP 30 Серпня 2014 00:01
А мамы плачут всюду одинаково...И на Востоке Украины и на Западе... Лишь только МАТЬ готова МАТЬ понять... Давайте крикнем вместе - НЕ СТРЕЛЯТЬ!!!
саша Показати IP 30 Серпня 2014 07:50
Чому ж! І на Волині також треба такий стан вводити. У нас також хватає риговських прихвоснів. Ця сволота ще гірша за сепаратистів.
фокс до саша Показати IP 30 Серпня 2014 12:29
ты был на войне и видел сепов? или так, к красному словцу говоришь, герой инета?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus