USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді – вакантне місце депутата

20 Жовтня 2011 18:17
Депутат Луцької міськради із фракції «Фронт Змін» Олег Дмитрук вирішив відмовитися від депутатського крісла у міськраді. Його мандат дістанеться Олександрові Плісецькому.
Про це йшлося 20 жовтня під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби із злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.
Про рішення депутата-«фронтовика» розповів секретар міськради Григорій Пустовіт. Під час особистої розмови з Дмитруком той розповів, що відмова від посади – винятково його власна ініціатива та бажання. Напередодні Олег Дмитрук написав письмову заяву про складання депутатських повноважень.

«Дмитрук об’єднав комісію», - так жартома прокоментував одностайне рішення комісії про підтримку ініціативи свого колеги депутат міськради із фракції «Батьківщина» Андрій Осіпов.
Оскільки депутат обирався за партійними списками, перевиборів не буде. На його місце прийде інший, який був наступним у виборчому списку партії Яценюка до міськради.
За словами голови фракції «Фронт змін» Олександра Пизи, ним стане Олександр Плісецький. «Це чесне рішення, його особисте. Напевно, він розчарувався в роботі ради і в людях», - зазначив Пиза.

Довідково:
Олександр Плісецький – директор рекламного агентства «Марк Медіа». Він перебував під № 4 у списку партії «Фронт змін» до Луцької міської ради.
Олександр Плісецький – один із активістів організації, які долучилися до створення осередку «фронтовиків» на Волині, відомий рекламіст, ім’я якого асоціюють з радіостанцією «Наше радіо», виданням «Волинські оголошення» та кількома інтернет-ресурсами, від політики публічно був далеким.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
споглядач Показати IP 20 Жовтня 2011 19:42
Дмитрук - розумний хлопець зі здоровими амбіціями. Одумався. Очевидно, що краще зробити крок назад, щоб згодом зробити три кроки вперед. Я б не здивувався, якби так поступили Сосоновський, Григоренко, Пиза, Никитюк, Бунда, Голєва і ще десяток їм подібних. Таким жестом вони б поклали кінець порожнечі свого просиджування в раді і протиранню штанів, спідниць чи трусів. Взагалі - порожнечі свого життя, бо воно надто коротке. Їхня порожнеча бездоганно чиста. Такі люди були в усі часи і порожнеча допомагала їм нести світло останніх "Постановлений ЦК КПСС и Предначертаний партии". А ці не несуть нічого. Крім власне порожнечі.
Тату до споглядач Показати IP 21 Жовтня 2011 14:01
Відчувається рука замполлітра. Гриня не ховайся за чужими ніками, твоя с...ть так і пре.
Реаліст Показати IP 20 Жовтня 2011 19:52
Слава Україні! Плісецький - достойна кандидатура. Порядна людина, УКРАЇНЕЦЬ...хоча те ж саме можу сказати про Дмитрука, але він не витримав/чи не захотів...
kamil Показати IP 20 Жовтня 2011 22:08
с...в чи надоїло, не витримав?
Дмитро Дубняк Показати IP 20 Жовтня 2011 23:01
Людина просто знае що робить і це викликае повагу
аукціон Показати IP 21 Жовтня 2011 04:06
молодець, вміє рахувати гроші!!!!
посторонній Показати IP 21 Жовтня 2011 18:34
А "Гриня" - це хто? Спортивна чи кримінальна кликуха? Якщо Григорій Пустийвіт - то це не він. Писала розумна людина, а Гриша так не напише.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus