USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька ласий шмат землі зберегли для депутатів облради

15 Листопада 2013 08:17
Через спротив окремих депутатів Волинської облради не вдалося «проштовхнути» рішення про ліквідацію комунального підприємства «Автогосподарство Волинської обласної ради», в результаті чого вивільнився би ласий шматок землі в самісінькому центрі Луцька. Для її подальшого можливого розбазарювання Партії регіонів та її прислужникам в обласній раді забракло голосів, - так прокоментував ситуацію в облраді під час пленарного засідання 22-ої сесії Олександр Пирожик.

«Передаючи право оперативного управління КП «Автогосподарство Волинської обласної ради» обласній державній адміністрації, свого часу обласна рада сподівалася, що в цього підприємства з’явиться ефективний менеджмент. Натомість, з’явилося клопотання голови облдержадміністрації від 3 жовтня 2013 року № 6327/50/2-13 про ліквідацію підприємства. А вже за декілька днів був поспіхом сформований відповідний проект рішення обласної ради. Прикриваючись тезами про збитковість цього підприємства, обласна виконавча влада фактично розписалась у власній неспроможності управляти майном територіальної громади. Наші «славні господарники» дохазяйнувалися до того, що вирішили просто ліквідувати підприємство, на балансі якого – чималий цілісний майновий комплекс», – каже депутат облради Олександр Пирожик.

«КП «Автогосподарство Волинської обласної ради» розташоване в місті Луцьку на вулиці Парковій, 2. Як свідчать документи, його корисна площа – 194 квадратних метри, одне з приміщень – загальною площею 177,1 квадратних метра, інше – 16,9 квадратних метра. Як неважко здогадатися, його найбільшою цінністю є комерційно привабливий шматок землі в самісінькому центрі Луцька. Тож наступним кроком після задуманої теперішньою «регіональною» владою ліквідації цього підприємства, вочевидь, мало би стати розбазарювання цієї землі, чого ні в якому разі не можна допустити!», – вважає народний обранець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сволота ще та) Показати IP 15 Листопада 2013 11:50
Давай Облраду в оренду здамо. Місце хороше , в центрі міста. Тай толку більше буде. чим там сидять дядьки і деребаном тільки займаються))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus