USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна не домовилася з Росією про реструктуризацію $ 3 млрд боргу

10 Жовтня 2015 09:28
РФ наполягає на виплаті боргів.

Мінфіни Росії та України не домовилися під час зустрічі 10 жовтня про реструктуризацію боргу Києва на $ 3 мільярди, при цьому вони домовилися підтримувати діалог.

Про це повідомив міністр фінансів РФ Антон Сілуанов, - інформує ТСН.

"Ми висловили позицію про необхідність погашення боргу РФ. Колеги з міністерства фінансів України сказали, що у них таких грошей немає в бюджеті, і запропонували нам брати участь у реструктуризації разом з комерційними кредиторами. На що позиція Росії була зворотною: ми не є комерційним кредитором, ми є сувереном, тому для нас такі умови неприйнятні", - заявив він.

Раніше йшлося про те, що Москва в судовому порядку буде домагатися повернення Києвом боргу по єврооблігаціях. Він зазначив, що Росія "буде шукати можливості для виконання Україною зобов'язань в кінці поточного року".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2015 11:40
"РФ наполягає на виплаті боргів" - і після цього хтось сумнівається в тому, що Росія - агресор, бо Україна не спроможна виплатити цей, і не тільки цей, свій борг?
Всезнайко Показати IP 10 Жовтня 2015 13:40
Нехай Україна продовжує санкції. Літаки відмінили, тепер поїзди на черзі...
Анонім до Всезнайко Показати IP 10 Жовтня 2015 15:35
Окрім літаків вже є вантажівки. При цьому європейскі автоперевізники вельми задоволені тим, що вартість перевезення в обхід України зростає у рази.
Vic до Всезнайко Показати IP 10 Жовтня 2015 19:49
Бронювання квитків з України в Росію досі можливе, тому тут з відміною, напевно, не склалося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus